HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Heyoooo akşamcı kardeşler nasılsınız, gününüz nası geçti?
Ben full gece gündüz burda gibiyim yaw. Pc hep açık, yurtdışı görüşmelerim oluyo, saat farkı malum...
KK sayfamda sık kullanılanlarda, pcye dokundğum anda otomatik açılıyo KK...

iyi akşamlaarrr herkesee kısssllaaaaaaarrr... 2 gündüürrr felakett iştahım açıkk akşam salatayı yerken kocişle gözgöze geldk çatalı fln bııraktıı hayran hayran baktı bana noldu dedim ama ağzım çok doluydu ve yeşilliklern bi kısmı ağzımın dışındaydı hoşuna gitmiş benm öle iştahlı yemem beni seyrettiii oda bnm hoşuma gitti çok komiktiii iştahımın açılması için daha erken deil mi yaaa?????

amin amin allahım dualarmıızı kabul eder inş. rabbimin gönlü bol vardır illaki bi zamanı...siz nekadar zamandıır istiyorsunuz???

Kocam geldi ancak yazabiliorum biz 2 senedir istioruz hayırlısı artık bakalım Allahım bizede nasip eder inşallah

canım ozaman büyük ihtimal vardır birkaç gün sabret yine yaparsın bat geçsin hele haberini alırızzz inşallahhh
bide eğer yumurtluyosam boşa heba etmekm istemiyorum bu günleri ben sabah eşimle birlikte olduk acaba bu gecede birlikte olsammıki yoksa bugün durup yarınmı birlikte olsak
Sabah olmuşsa bence yarını bekle canım ya yumurtlama akıntısı parmaklarının arasında süner gider öyle birşey

Bisoluk sen doğum sonuna kadar kaç kilo olursun Allah bilir bu iştahla

aynen cnm şuan 53 kiloyum aslında ama bian düşünnceböle oldummm

Canım gayet normal.. Bendede mide bulantıysa başlatı bişey yiyemiyorum .. Birde kasık ağrısı var Arda bir giriyo saniyelik ama acayip ağrıyor ..

Bn tahammül edemiyom kalkıp yapıyorum sonra canının kıymeti yok oluyor :s

Ohhh valla değme keyfe güzelmiş yaa güveniyor adam demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…