- 9 Şubat 2013
- 1.555
- 7
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.121
sizede bişey söylenmiyo yaaaa sormuyorum hiçbişeyy uyurum kendi kendime ben
ayrıca test yaptım tek çizgi olsam olsam tembel uyuşuk olurum ben
akıntın varmı canıım ?
ama ondan önceki gün yapmışsın silik çıkmışşşş.yemezler canım...
sanırım var deminde yazmıştım benim normaldede akıntım olduğu için yumurtlama dönemini ayırt edemiyorum malesef
bilmemm canımmm olabilirmii
silik demeye bin şahit lazım ama görmek için masanın tepesine çıktım ışığa yakın olym diye düşünn ciciiimmm
sen bilme.ben biliyorum.var işteeeeee.
amin amin allahım dualarmıızı kabul eder inş. rabbimin gönlü bol vardır illaki bi zamanı...siz nekadar zamandıır istiyorsunuz???
canım ozaman büyük ihtimal vardır birkaç gün sabret yine yaparsın bat geçsin hele haberini alırızzz inşallahhhcanım biri predıctordu dün yaptığım en iyi testti yani bugünkü uygun olanlardandı.erken zaten idrarda çıkması için dün predıctorde çıktı ama bugün çıkmadı işte bilemiyorum daha 4 gün var bugn yaptğmda ondan çıkmamş olabilirmii ? bide dün yaptığımdada aşırııı silik yani baksan yok dersin ama ışıkta belli oluyo biraz bilmiyorum belki ben görmek istedğm için bana öyle geliyoduur
Sabah olmuşsa bence yarını bekle canım ya yumurtlama akıntısı parmaklarının arasında süner gider öyle birşeybide eğer yumurtluyosam boşa heba etmekm istemiyorum bu günleri ben sabah eşimle birlikte olduk acaba bu gecede birlikte olsammıki yoksa bugün durup yarınmı birlikte olsak
Bisoluk sen doğum sonuna kadar kaç kilo olursun Allah bilir bu iştahlaiyi akşamlaarrr herkesee kısssllaaaaaaarrr... 2 gündüürrr felakett iştahım açıkk akşam salatayı yerken kocişle gözgöze geldk çatalı fln bııraktıı hayran hayran baktı bana noldu dedim ama ağzım çok doluydu ve yeşilliklern bi kısmı ağzımın dışındaydıhoşuna gitmiş benm öle iştahlı yemem beni seyrettiii oda bnm hoşuma gitti çok komiktiii iştahımın açılması için daha erken deil mi yaaa ?????
canım ozaman büyük ihtimal vardır birkaç gün sabret yine yaparsın bat geçsin hele haberini alırızzz inşallahhh
Sabah olmuşsa bence yarını bekle canım ya yumurtlama akıntısı parmaklarının arasında süner gider öyle birşey
Bisoluk sen doğum sonuna kadar kaç kilo olursun Allah bilir bu iştahla
53 kilo çok iyi boy kaç ki_? ben de 64 kiloyum şimdiden hamile falan kalsam heralde 100 kiloya ulaşaırımmmmmaynen cnm şuan 53 kiloyum aslında ama bian düşünnceböle oldummm
53 kilo çok iyi boy kaç ki_? ben de 64 kiloyum şimdiden hamile falan kalsam heralde 100 kiloya ulaşaırımmmmm
iyi akşamlaarrr herkesee kısssllaaaaaaarrr... 2 gündüürrr felakett iştahım açıkk akşam salatayı yerken kocişle gözgöze geldk çatalı fln bııraktıı hayran hayran baktı bana noldu dedim ama ağzım çok doluydu ve yeşilliklern bi kısmı ağzımın dışındaydıhoşuna gitmiş benm öle iştahlı yemem beni seyrettiii oda bnm hoşuma gitti çok komiktiii iştahımın açılması için daha erken deil mi yaaa ?????
Aman kis benim kocada oyle hesapta supurge acti ortalari almis kenarlar duruyor oldugu gibi, bir bulasik makinasi dizesi var makinada yer kalamis calistirmis hesapta bana kalsa ceyregi dolu degil
Napican hic yoktan iyidir dedim sesimi cikarmadim, hic halim yoktu haftasonu..
Hicte bile niye kapris yapiyoruz cunku sadakatimiz var.. Halt yemisler diyenler, surtuk kis hepsi burdakilerin.. Hatta ben ilk buraya geldigimde kaynimin kiz arkadasi vardi calisiyordu ben daha is mis bulamamistim, Kaynanam ay ne kadar guzel calisiyorsun fln diyordu meslek danci, meslege saygim var ama bu bildigin strip barda dansci o sadece isini yapiyormus dans ediyormus masalara oturmuyormus ki.. Birde birde isi var calisiyor fln deyince sinirim bozuluyordu dedim valal esime cok sukur istesem bende alasi var istesem iki gobek atarim butun barlarda sohret olurum hemde ekzotigim dedim boyle ismi olurmus bunu yapinca iyi olucaklarsa aman benle iyi olmasinlar dedim . Guldu sen bosver onlari benim ne dusundugum onemli dedi, ben zaten istemem oyle isler yapmani oyle olsaydi burda onlardan surusuyle var alir birini yasardim evlemezdim bile dedi. Ondan sonra hic takmadim boyle seyleri milleti. Ama Allah var hic kiskanmaz ne guzel karim var anca bakarlar kiskanirlar beni der, Arkadaslar disari cagrincada yok nere gitcen napcan fln sormaz , hemen ara ben seni almaya gelirim gecte olsa der, gelirde.. Kac kere sabahin korunde topladi beni barlardan zamaninda ama iste o gidemez benim bilmem lazim kimle ne zaman nereye gittigini..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?