- 13 Nisan 2012
- 1.870
- 146
- 363
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.141
Hamile misin sen ne kisti???offf offf değişik ağrılarım var siilcelerim var bu ay gene kisti olcak galiba
şekerler ben sabah test yapıp işe gitmiştim.ve geldiğimde t yerinde silik pembe çizgi varrrrr sizce cok beklediği içinmidir????bugünde kan verdim sonuç yarına kaldıı((((
Hamilelik takvimi niye ki??değilim canım maleesef
Hamilelik takvimi niye ki??
kızlaaaaar nerdesinizz amaaaa
kuzey güneydeyz cnmsizin diziniz fln yokmu??? yoksa boş durmayınn kızceleeerrr mik mik yapınnn
Bisoluk sen yirttin tabii mik miktennnn ohhh... bende muh. yuzyili izledimmm
Ben küs kalamamki dün eve gidene kadar kavga ettik aşam bi sırnaştı hiçbişe yokmuş gibi bende sarıldım benim derdim ise tam tersi adam evden çıkmıyo hiçbişekilde arkadaşlarınla buluş diyorum buluşmuyo hep evde bu çok guzel bişey evet çoğunuz şimdi dicekki ne var adam sadece senle oluyo evet sadece benle gezmek ıstıyo çıkarsakta beraber çıkıyoruz ama herkesin kendine ayırması gereken bi yalnızlık payı olması gerektiğine inanıyorum.sürekli evdeyiz ve yaptıgımız bişeyde yok, bu konuya beraber çözüm bulalım da dedim, yaklaşık 1 senedir biz bu sebeplerden dolayı gerildik çok konusu oldu ama hiçbişe değişmedi 1-2 gun hareket sonra hep aynı monotonluk, bana çok yardımcı olur sofrayı kaldırırken ortalığı toparlar ev işlerinde çok yardımcıdır saolsun beni yemek yemek dıye bunaltmaz, tek tatil gunumu haftaiçi yemeki için harcıyorum bende o da 2 gun gıdıyo diğer gunler ekmek arası bile yer , nebilim canım yaa yoruldum galiba artık herşeyden gerçekten yoruldum sanırım tatile ihtiyacım var
bende geldiiimmm :)
sezgiii doğum öykülerini okuyorum gebelik ve sonrası topiğinde içim hoş olduu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?