HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

çok geri kalmışsın sen 23ünde yımırtladım sanırım 10unda adet bekliyorum bilemiyoruuumm bilemiyoruuummmm

ohoooo daha bugun 6 sı çok erken canım yaaa du bakalım sabırsızzzzzzzz

taç yaprak canım bayadır görüşemedikkkk giremedin herhaldeee

Son düzenleme:

çok haklısın şekerim sürekli kendimizi dinliyoruzda ondan oluyor.allahım tez zaamanda bizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin innşşş....

Sorunl çok çok tebrik ederim maşallah çok sevindim yazmıştım ama görmedin sanırım yoğunluk vardı senin haberden sonra
Allah kucağında almayı nasip etsin inşallah

Sorunl çok çok tebrik ederim maşallah çok sevindim yazmıştım ama görmedin sanırım yoğunluk vardı senin haberden sonra
Allah kucağında almayı nasip etsin inşallah

canım benim görmedim kusura bakma oku oku bitiremedim valla Rabbim sanada nasip etsin elinizi çabuk tutun bebişlerimize kardeşler gelsin

Canım hayırlı olsun çok sevindim RAbbim inşallah sağlıklı sıhhatli doğmasınıda nasip eder..

olabilir tabi neden olmasın göğüslerinde acıma varmı koltuk altından itibaren olacak ayyy inşallah canım hayırlısı

yok canım ama ben o göğüs ağrısı nasıl bişey onu bile bilmiyorum regl zamanıda hiç ağrımaz ama benim göğüslerim aşırı küçük içi dolu 75 beden ancak oluyo şimdi şişti bide ucuna dokununca ağrıyo sadece başk bişey yokkk

şekerler ben sabah test yapıp işe gitmiştim.ve geldiğimde t yerinde silik pembe çizgi varrrrr sizce cok beklediği içinmidir????bugünde kan verdim sonuç yarına kaldıı ((((

olabilir tabi neden olmasın göğüslerinde acıma varmı koltuk altından itibaren olacak ayyy inşallah canım hayırlısı

arkadaşım benim göğüslerimin ikisininde yanlarında ağrı var.ve birazcıkda büyüdüler normalden fazla bi şekilde ısılarındada atış var...ilk defa böyle bişi oldu

valla heycanlı benzerliğimiz ne olcak bilmiyorum bugün 3de cıkacaktı lab.da bi sıkıntı cıkmış sonuçlar yarına kalmış eşimde bilmiyo kan aldırdığımı süpriz yapıcammmm inş.varsa

sende de yok değil mi canım kırmızılar leke filan var mı tatlım ?

arkadaşım benim göğüslerimin ikisininde yanlarında ağrı var.ve birazcıkda büyüdüler normalden fazla bi şekilde ısılarındada atış var...ilk defa böyle bişi oldu

benim de göğüslerim çok acıyor sekerim ya sertleştiler.. bütün belirtiler var birde bebişimiz varsa tamam olcaz inşallah sağlıklı bebişler ver ya rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…