- 4 Ocak 2009
- 4.215
- 21
- 358
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.081
çok geri kalmışsın sen23ünde yımırtladım sanırım 10unda adet bekliyorum bilemiyoruuumm bilemiyoruuummmm
ohoooo daha bugun 6 sı çok erken canım yaaa du bakalım sabırsızzzzzzzz
taç yaprak canım bayadır görüşemedikkkk giremedin herhaldeee
ağrılar dünyasına hoşgeldin bacım ...
tekrardan hayırlı uğurlu olsun allahım sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin inşallah..
Her ay heyecanlanıp kesin bu ay geldi yavrum deyip hüsrana uğramak ne acı, ama teselliside güzel Allahımın bildiği vardır diye!
Umutsuzluğa kapılıyorum yineadet belirtilerimiz başladı ama bu ay yok canım onlar tutunma sancısı diye kandırmacam kendimi!!!
Üzülüyorum...
çok haklısın şekerim sürekli kendimizi dinliyoruzda ondan oluyor.allahım tez zaamanda bizlerede sağlıklı evlatlar nasip etsin innşşş....
yazamadım canım benim net gitti sağol canım benim Allahım cümlemize kucağımıza almamızı nasip etsin
İnşallaaahhh herkese dua ediorum inşallah tez zamanda yüzümüz güler
Sorunl tebbriikkleeerrrrçok sevindim darısı bizim başımıza ekinci de bildirmemiş sonucu daha çok merak ediyorum ben yarın yazacağım bakalım kızlar inşallah :) öpüyorum hepinizi
Oleeey cooooook sevindim canımmmrabbim bizlerede hayırlısıla aranız nasibetsinn
canıııımmmm tebriklerrr Allah kucağına sağ salim almayı nasip etsinn inşş :)
Sorunl çok çok tebrik ederim maşallah çok sevindim yazmıştım ama görmedin sanırım yoğunluk vardı senin haberden sonra
Allah kucağında almayı nasip etsin inşallah
amin inşallah canım kız senin bu uykularının sebebi bebiş olmasıııınnn
bilmemm canımmm olabilirmii
canlarım ben geldiiimm kan testi sonucunu aldıımm veeeeee hamileyiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm 3 haftalıkmış bebişim yaaa çok güzel bir duyguymuş tam umudum kesilmişken süpriz yaptı bebişimm pazartesi tekrar gidicem doktor bir kaç tahlil yapacakmış bunlar normalli kıslar,sizde yaptırdınızmı
olabilir tabi neden olmasın göğüslerinde acıma varmı koltuk altından itibaren olacak ayyy inşallah canım hayırlısı
olabilir tabi neden olmasın göğüslerinde acıma varmı koltuk altından itibaren olacak ayyy inşallah canım hayırlısı
valla heycanlı benzerliğimiz ne olcak bilmiyorum bugün 3de cıkacaktı lab.da bi sıkıntı cıkmış sonuçlar yarına kalmış eşimde bilmiyo kan aldırdığımı süpriz yapıcammmm inş.varsa
arkadaşım benim göğüslerimin ikisininde yanlarında ağrı var.ve birazcıkda büyüdüler normalden fazla bi şekilde ısılarındada atış var...ilk defa böyle bişi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?