HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

içini ferah tut allahın izniyle bize müjdeli haberi vericeksin.ama şimdi sana dk lar saatler geçmez

kaç gündür geçmez sanıyorduk adet günümü bekliyordum derken geçti bile canım ama o bitiyor bu başlıyor bu beklemenin sonu yok onu anladım.. sen bursada mı yaşıyorsun?

canım aslında telefon etsende söylerler ben bazen dayanamayıp telefon ediyorum telefonla bilgi alıyorum eğer sonuç hüsransa tenezzül edip o sonuç kağıdını almaya gitmiyorum:))

:) bende dayanabilirmiyim hiç az önce aradım hastaneyi dediki aile hekimliğinin sonuçlarını biz göremiyoruz dedi bende bir kaç saat sonra sağlık ocağını arayacağım cnm...

günaydın kızlar....benim sanırım kan sonucunu beklememe gerek kalmadı sabah kahverengi lekelenme gelmeye başladı sanırım adet oluyorum..

:) bende dayanabilirmiyim hiç az önce aradım hastaneyi dediki aile hekimliğinin sonuçlarını biz göremiyoruz dedi bende bir kaç saat sonra sağlık ocağını arayacağım cnm...

sağlık ocağında sonucşar öğleden sonra çıkar.ama yinede 11 gibi bi şansını dene belki küçük de bi ihtimal olsa söylerler...

evet malesef insan üzülüyor ama elden hiççççççç bir şey gelmiyor sonucta hamile olanların bebekleride Rabbimizin mucizeleri .zamanı var demekki.Üzülme her şey olacağına varır ve inşallah iyi olur.

günaydın kızlar....benim sanırım kan sonucunu beklememe gerek kalmadı sabah kahverengi lekelenme gelmeye başladı sanırım adet oluyorum..

bebeğim kahverengi ise bekle bakalım yerleşme lekesi olabilir o dün bende de oldu ama belki devam etmez.. sende arayıp öğrenebiliyormusun sonucu canım ben bakamıyorum internetten takip barkodu yanmda yokmuş

kızlar hepimiz bu testler hormomlar konusunda birer uzman olduk görüşüne dayanarak size hormon değerlerimi yazıyorum netten bişeyler araştırmaya çalıştım ama anlamadım değerler şöyle
FSH: SOnuç: 4,56 Referans:0-0
LH: Sonuç: 9.81 referans:0-0
PRL: Sonuç: 10.04 referans: 5.18-26.53
TSH: Sonuç: 8.42 Referans: 0.35-4.94
durum bu yada içimizde doktoru anlayışlı biri varsa doktoruna gittiğinde benim bu değerlerin çokmu vahim olduğunuda sorabilirmi? benim doktordan yama şansım hiç gülmedi malesef en çok övülen doktora iki ay önceden randevu alıp gittim kadın yüzüme bile bakmadı azarladı gönderdi bende kızdım çıktım gerisini siz düşünün artık

bebeğim kahverengi ise bekle bakalım yerleşme lekesi olabilir o dün bende de oldu ama belki devam etmez.. Sende arayıp öğrenebiliyormusun sonucu canım ben bakamıyorum internetten takip barkodu yanmda yokmuş

heyecanlı sen idrar testini adettin geçincemi ne zaman yapmıştın benimde içim içime sığmıyor yarın yapsammı acaba yarın adet günüm benim

bebeğim kahverengi ise bekle bakalım yerleşme lekesi olabilir o dün bende de oldu ama belki devam etmez.. sende arayıp öğrenebiliyormusun sonucu canım ben bakamıyorum internetten takip barkodu yanmda yokmuş

inş. dediğin gibidir canım ama sanmıyorum yaa dünde karnımda ağğrı vardı zaten sabahta görünce hüsrana uğradım ben çok üzülüncece eşimde cok üzüldü yazık en azından bu ay adetin düzenli geldi olsun dedi yazık işe gittitii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…