- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.181
içini ferah tut allahın izniyle bize müjdeli haberi vericeksin.ama şimdi sana dk lar saatler geçmez
canım aslında telefon etsende söylerler ben bazen dayanamayıp telefon ediyorum telefonla bilgi alıyorum eğer sonuç hüsransa tenezzül edip o sonuç kağıdını almaya gitmiyorum:))
kaç gündür geçmez sanıyorduk adet günümü bekliyordum derken geçti bile canım ama o bitiyor bu başlıyor bu beklemenin sonu yok onu anladım.. sen bursada mı yaşıyorsun?
kaç gündür geçmez sanıyorduk adet günümü bekliyordum derken geçti bile canım ama o bitiyor bu başlıyor bu beklemenin sonu yok onu anladım.. Sen bursada mı yaşıyorsun?
kızz esra napıyon anacım...
sonunda sabreden derviş muradına ermiş olsunda bekleris sorun yok
:) bende dayanabilirmiyim hiç az önce aradım hastaneyi dediki aile hekimliğinin sonuçlarını biz göremiyoruz dedibende bir kaç saat sonra sağlık ocağını arayacağım cnm...
Amaaan napiiiimm bu aydan umutsuz bekliyorummm. hih cagan kalkti kizlarr
Her ay heyecanlanıp kesin bu ay geldi yavrum deyip hüsrana uğramak ne acı, ama teselliside güzel Allahımın bildiği vardır diye!
Umutsuzluğa kapılıyorum yineadet belirtilerimiz başladı ama bu ay yok canım onlar tutunma sancısı diye kandırmacam kendimi!!!
Üzülüyorum...
günaydın kızlar....benim sanırım kan sonucunu beklememe gerek kalmadı sabah kahverengi lekelenme gelmeye başladı sanırım adet oluyorum..
günaydın canlarımmmm
sağlık ocağında sonucşar öğleden sonra çıkar.ama yinede 11 gibi bi şansını dene belki küçük de bi ihtimal olsa söylerler...
bebeğim kahverengi ise bekle bakalım yerleşme lekesi olabilir o dün bende de oldu ama belki devam etmez.. Sende arayıp öğrenebiliyormusun sonucu canım ben bakamıyorum internettentakip barkodu yanmda yokmuş
Günaydın kızlar,dert ortaklarım.sırdaşlarım
İyi bir gün olsun hepimiz için inşallah.Ekinci ve heyecanlı için özellikle.
bebeğim kahverengi ise bekle bakalım yerleşme lekesi olabilir o dün bende de oldu ama belki devam etmez.. sende arayıp öğrenebiliyormusun sonucu canım ben bakamıyorum internettentakip barkodu yanmda yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?