- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.741
ne olsun canımya yoğun bi haftaydı am ayarın öglene kadar yatacam şöyle gerişle gerile
Canım nasıl heyecanlımısın?
Nasılsın
bugun ilk guzel haber ben veriyim :) adetime 6 gun kala yapilan beta hcg tahlilinin sonucu der ki : 40.86 :)
Nasil heyecanliyim hemde anlatamam kuzumm( doktor bebegi gormemiz lazim mutlaka normal olmazsa alttan bakicaz demisti insallah gerek kalmaz ve gorur (
görür görür canım sıkma canını :)
ınanıyorum hersey yolunda
bı adet vesıkalık fotonuzla gelırsınız artık :d
görür görür canım sıkma canını :)
ınanıyorum hersey yolunda
bı adet vesıkalık fotonuzla gelırsınız artık :d
Ayy insallah kuzucum insallah :)) o fotografi omrumun sonuna kadar cuzdanimda sakliycam:)))
Bende istiyom o vesikalık fotodan banane yaaaaaaaaaaaaaaaaa
ayy ınsallah canım ınsallah rabbm sızlerede nasıp etsın :)
bende kesemızın fotosunu buzdolabına astım
0,429 cm dı gecen hafta
herkese slm lar tüm bayanların 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN
:))cok guzel yapmissin ben onu da cuzdanimda tasiyorum ama buzdolabi cok guzel fikirmis :)))
daha cok fotomuz olacak ıns asarsın bırını sende annesi
:))aminn canim insallah.3 boyutlu fotolar guzel oluyo onlardan birini asarim artik :))
sen nereye gıdıyorsun hastaneye bakalım?
Sifa hastanesi var burda ozel oraya gidiyorum kuzum sen nereye gidiyosun??istanbuldaydin dimi sen??
kızlar istanbul'da olanlar için emsey hospital'i önerebilirm ben konya'da hiç memnun değilim doktorlardan istanbula gittiğimde o hastaneye arkadaşım vasıtasıyla gittim gülcan hanıma çok ilgili güleryüzlü bi hanım çokta rahatlatıyo insanı ama tahlil ultrason hep ayrı ücrete tabi konyada muayene ücreti dışında ücret ödenmiyo tahiller için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?