HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

cok sagolunn :) valla saglik ocagina kan sayimi yaptirmaya gitmistim gebelikte bakalim dedik oyle baktirdim yoksa bisey yoktu :) insallah benimle olur hep cok erken cunku :)

meraba kızlarrrr nasılsınızzzzz...cumamız mübarek olsun dualrım dasınızzz rabbm isteyen herkeze çocuk nasip etsinnnnn.
kadınlar günümzde kutlu olsunnn

melaba kızlaaarrr.. benim ovu testlerim geldi. ben şimdi sabah ilk idrarımla mı yapayım. yarın nasıl olcak :)

melaba kızlaaarrr.. benim ovu testlerim geldi. ben şimdi sabah ilk idrarımla mı yapayım. yarın nasıl olcak :)

Hayır ilk idrarla yapma. Öğlen 13:00ten 16:00ya kadar sıvı alma, hiç bişi içme. 16:00da testi yap ve hergün aynı saatte yap. 2 çizgide aynı koyulukta yakaladığın gün yumurtlaman yakındır demek, bol bol halvet...

sabah aceleden idrarımı yapmayı unuttum şimdi testler gelince bi denedim ama yok tek çıktı halbuki takvime göre bugün silik çıkması lazımdı.. demekki önümüzdeki hafta .. bu durumda ben adetten 1 hafta önce yumurtlamış oluyorum.. tabi yumurtluyosam

Döngün kaç gün sürüyo, kaçıncı günündesin kuzum?

kızlaaar ben şimdi bişeyler okuyodum da preseed jel diye bişey gördüm araştırdım bayaa duyanınız varmııı alcam ben bunu sanırıım:44:

Döngün kaç gün sürüyo, kaçıncı günündesin kuzum?

geçen ay 31di bu ay 29 olacak döngüm.. Ocak 24 Şubatın 23ünde gördüm adeti.. benim netten hesaplamalarıma göre bugünden itibaren başlıyo.. ama demiştim ya geçen ay doktora gitmiştim adetin 12. günündesin demişti ama o zaman 17. günündeydim takvime göre.. doktor yumurtluycan bu hafta demişti. acaba doktorun geçen sefer ki dediği zamanda mı başlıycak yumurtlamam.. o tarihte 11 mart oluyo.

karışık anlatmadım demii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…