HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

dün gece aşkııım beni sallıcanmı dedim adamın hali bile kalmamıştı yazık zaten işten geldiğinde de yorgundu ne sallaması boşver yaa dedi bide arkasından ama istiyosan yapıyım demezmi bende kıyamadım tabikisi:))

günaydın şekerler hepinziin kadınlar günü kutlu olsun.şu silkeleme işini bizde bi kaç kez denedik ama cok komik oluyor yahuu...ben gülerken kendimden geciyorum..oyüzden cok istemiyorum ama eşimde bu ay benim yöntemleri deniyeceğiz bu güne kadar seni dinledik olmadı bu ayda beni dinliceksin dedi bakalım neler olucak

Günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun:)
Sunshine randevundan sonra haber et kesecik orda mi diye:))

Günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun:)
Sunshine randevundan sonra haber et kesecik orda mi diye:))

Günaydın bol yumyumlu hatun, seninde günün kutlu olsun sana diyorum ama bakalım yarın dr. günüm. Bende kaç tane var

kızlar uzun bir aradan sonra geldim yine fsh değerim yüksek bebeğin olmaz dediler ama benim bu ay çok güzel bir yumurtam oluşmuş hatta çatlamış dün kendiliğinden şimdi beklemedeyim inşallah döllenmiştir bir aydır dünyayı başıma yıktılar sanki eğer hamile kalırsam bana bu kadar acı şeyler söyleyen doktor bozuntularına gidip insanların vebalini almayın diyeceğim şükürler olsun bir sorunum yokmuş pskolojik strese bağlı bir artma olabilirmiş ne olur şimdi bu yazıyı okuyan arkadaşlar küçücük bir duanızı esirgemeyin benden Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin bana da sağlıklı sıhhatli...

canım benim adet olmuyoruz birlikte halay çektiriyoruz bende 29-20 arası bekliyorum ama adeti değil çocuğu :)

Bu arada ben hayatidir başladım mik mik e silkeleme, ballar incirler keci boynuzlari cevizler:)))
Bu ay olmazsa daha da olmaz:))

sllm kızlar ne haber nasılsınız 2 haftadır hic girmedım hamıle olan varmı kızlar bekem

cuma vakti hepimiz birbirimiz için dua edelim arkadaşlar o doktorları zaten allah nasıl biliyorsa oyle yapsın ne seviyolar abartmayı olumsuz bişey oldumu abartıyolar sorun olmadımıydı hersey yolunda oldumuydu gayet sıradan bişey gibi söylüyolar sinir şeyler

Dünya kadınlar gününde bir çok ülkeden kadının katıldığı Dünya Kadın Örgütü toplanmış. Kararlar alıyorlar. Kadınları kimse ezememez. Herkes eşittir vs. Bundan sonra kendimizi ezdirmeyeceğiz kocalarımızın isteklerini yerine getirmeyecegiz demişler. Sonuçlarını da gelecek sene tekrar toplanıp değerlendirmek üzere kongreyi bitirmişler.Aradan 1 sene geçmiş. Tekrar toplanmışlar. Sonuçları değerlendiriyorlar.
Önce İtalyan kadın söz almış;
-Eve ilk gittiğimde kocam benden yemek yapmamı istedi, bende bundan sonra yemek yapmayacağımı kendisinin yemek yapması gerektiğini soyledim.
1. Gün bişey göremedim,
2. gün kendisine yemek yaptı,
3. gün bana da yemek yaptı o Günden beri evde yemeği kocam yapıyor.
Sıra Alman kadına gelmiş;
-İlk gün eve gittim. Kocam benden elbiselerini yıkamamı istedi. Ben de ona bundan sonra temiz elbise giymek istiyorsa kendisinin yıkayacağını soyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün kendisinin elbiselerini yıkadı,
3. gün benimkileride yıkadı. O günden beri evdeki bütün elbiseleri yıkıyor.
Sıra bizim Türk kadına gelmiş;
-İlk gün eve gittim. Kocam bulaşıkları yıkamamı istedi. Bende ona bundan sonra temiz tabakta yemek yemek istiyorsa bulaşıkları yıkaması gerektiğini söyledim.
1. gün bişey göremedim,
2. gün bişey göremedim,
3. gün gözümün birisi azcık açıldı görmeye başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…