- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.701
Ben ilk eşime sölediğimde adamın gözleri büyüdü, bi de donuk gülümseme oturdu suratına, o oldu 1 daha diyememiştim ama dün gece hayatım 1 el atı ver deidm. Ana baktım kalktı kendiliğinden silkelemeye çalışıyo
birbirinizin çalışmalarını duyup şevkemi geldiniz kız:))
Allah kabul etsin canım, kalbim sizinle...
Aynı şey geldi aklıma Allah var, dedim bunlar birbirinden gaza gelmiş...
Ben ilk eşime sölediğimde adamın gözleri büyüdü, bi de donuk gülümseme oturdu suratına, o oldu 1 daha diyememiştim ama dün gece hayatım 1 el atı ver deidm. Ana baktım kalktı kendiliğinden silkelemeye çalışıyo
geçen salı: mik mik
perşembe cuma çift çizgi
cumartesi pazar : mik mikkk
nası olur mıı
olmaz ama allahtanda ümit kesilmez :18:
Günaydın kızlar kadınlar gününüz kutlu olsun:)
Sunshine randevundan sonra haber et kesecik orda mi diye:))
valla bu akşamda olsun derim mik mikk
kızlar benim bat hesaplayıcıda 20 mart ama sanırım 15 martta olurum adeti... çünkü istatistİKLERİME BAKIN
7 haziran
5temmuz
3 ağustaos ilk cocuk denme si oldu
7 eylül
7 ekim
4 kasım
5 aralık
7 ocak ikinci deneme
13 şubat
hesaplayıcıda 20 mart görünüyor.
çocuk denemelerine bakın hep gecikmiş...çocuk denemsinden 1 ay sonraaa sonra 31 gün sonra olmuş sanırım bu ayda 30-31 gün sonra olur dimiiiiiiiiii.. bide soğan kürü yapıyorum şimdi yumuurtlama olur mu kii
Canım yaa benim de yarın randevum var bakalım ne olmuş ne bitmis sende de bende de:))
Canım yaa benim de yarın randevum var bakalım ne olmuş ne bitmis sende de bende de:))
Bizim batlar da aynı bakarsın aynı zamanlarda kalırız hamile:))
kızlar uzun bir aradan sonra geldim yine fsh değerim yüksek bebeğin olmaz dediler ama benim bu ay çok güzel bir yumurtam oluşmuş hatta çatlamış dün kendiliğinden şimdi beklemedeyim inşallah döllenmiştir bir aydır dünyayı başıma yıktılar sanki eğer hamile kalırsam bana bu kadar acı şeyler söyleyen doktor bozuntularına gidip insanların vebalini almayın diyeceğim şükürler olsun bir sorunum yokmuş pskolojik strese bağlı bir artma olabilirmiş ne olur şimdi bu yazıyı okuyan arkadaşlar küçücük bir duanızı esirgemeyin benden Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin bana da sağlıklı sıhhatli...
bugun ilk guzel haber ben veriyim :) adetime 6 gun kala yapilan beta hcg tahlilinin sonucu der ki : 40.86 :)
bugun ilk guzel haber ben veriyim :) adetime 6 gun kala yapilan beta hcg tahlilinin sonucu der ki : 40.86 :)
heeerkese günaydıııııınnnnnnnn topiğin uykucusu uyandıııı
kadınlar günümüz kutlu olsun şekerleeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?