HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

sağol canım Allah sanada nasip etsin,bende soğan suyu kürü kullanmıştım..

sen nasıl kullanmıştın soğan suyunu,bana bir ay kullan dedi dr, tüplerdeki o tüycüklerin hareketini etkiliyor dedi ,peki gebelik oluşursa tehlikeli değilmi dedim ,hamile kalırsan bırakırsın dedi ,ama gebeliği farkedinceye kadar geçen sürede acaba durum nedir ,tehlikeli olsa önerirmiyim dedi dr

ben geldim ayyy sinir oldum doktor doğuma girmiş gidemedim pazartesiye kaldı bu gidişle yumurtalık kontrolu yapana kadar hamile kalcam bebek kontrolüne gitcem heralde ben ozaman şu aldığım ovu testini yapıyımda nasıl yapcam yani nezaman yapcam

ay o kadar bekle bekle bosa mı gıttı cok sınr hakıkaten :S

KIzlarrrrrrr BTÇ ne süpürmek ne silkelemek ne ayyyy biri de cevap versin lütfen..... Bende bi bebişim olsun çok istiyorummmm soğan kürü denedim 2 kez faydası olmadı... lütfen beni aydınlatırmısınız :S

Ay yarın ben dr.uma BTÇ Kürü yaptın nasıl dicem diye kara kara düşünüyom
Böle dr.lar varsa hatırlatayım bende ona o zaman

Bu dr lar hiç belli olmuyor ,bazısı da saçmalık gözüyle bakabilir,benim eşim de nasıl dr o öyle başka dr bulalım diyor:)))

İlk idrarla yapma. Öğlen 13:00ten 16:00ya kadar sıvı alma, hiç bişi içme. 16:00da testi yap ve hergün aynı saatte yap. 2 çizgide aynı koyulukta yakaladığın gün yumurtlaman yakındır demek, bol bol halvet...

canım ben ilkini 15 gün kullandım sonra ikinci adeti görmeden 10 gün önce başlamıştım 5 gün kullanmıştım çocuğa bir sakıncası olmuyor meraklanma hamileliğini öğrendiğinde bırakırsın..

bu ovu testi ne oluyor? yumurtlama adetinden itibaren 12. 16. günleri arasında olmuyor mu dr.m bana öyle söylemişti :S ?

Son düzenleme:

BTÇ kürü : Bal + Tarçın + Çörek otu kürü
Silkelemek : Eşinle birlikte olduktan sonra eşin seni ayakbileklerinden tutup kaldırıyo sadece boynun yerde kalıyo, sağa sola öne arkada doğru sallıyo, spermler koşarak değil uçarak gidiyo tüplere

Süpürmek : Onu bende bilmiyom...

bu ovu testi ne oluyor? yumurtlama adetinden itibaren 12. 16. günleri arasında olmuyor mu dr.m bana öyle söylemişti :S ?

Ovu. testini alınca prospektüsünden okursun, başlanacak gün döngülere göre değişiyo...

Son düzenleme:

süpürmek = evi süpürmek canım:)))))

kızların yorumunu okudun sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…