- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #8.801
Yeliz sen söyleyecek misin canım ben söylemeyi düşünmüyorumAy yarın ben dr.uma BTÇ Kürü yaptın nasıl dicem diye kara kara düşünüyom
Böle dr.lar varsa hatırlatayım bende ona o zaman
sağol canım Allah sanada nasip etsin,bende soğan suyu kürü kullanmıştım..
ben hamile olduğumu öğrenmeden 1 gün önce yapmıştım dünde süpürdüm tekrar,sürekli süpürmemek gerektiğini öğrendim oda zorluyormuş meğer,napalım kociş yapar artık
öyle tabi hamile bırakıpta öyle yan gelip yatmak yok
nerdesiniiiiiiizzz yaa gitmişken direk doğuralım dedniz heralde ne kontrolmuuş çatladık meraktaaaannnnnnnnnnnn
Yeliz sen söyleyecek misin canım ben söylemeyi düşünmüyorum
ben geldim ayyy sinir oldum doktor doğuma girmiş gidemedim pazartesiye kaldı bu gidişle yumurtalık kontrolu yapana kadar hamile kalcam bebek kontrolüne gitcem heralde ben ozaman şu aldığım ovu testini yapıyımda nasıl yapcam yani nezaman yapcam
Ay yarın ben dr.uma BTÇ Kürü yaptın nasıl dicem diye kara kara düşünüyom
Böle dr.lar varsa hatırlatayım bende ona o zaman
ben geldim ayyy sinir oldum doktor doğuma girmiş gidemedim pazartesiye kaldı bu gidişle yumurtalık kontrolu yapana kadar hamile kalcam bebek kontrolüne gitcem heralde ben ozaman şu aldığım ovu testini yapıyımda nasıl yapcam yani nezaman yapcam
sen nasıl kullanmıştın soğan suyunu,bana bir ay kullan dedi dr, tüplerdeki o tüycüklerin hareketini etkiliyor dedi ,peki gebelik oluşursa tehlikeli değilmi dedim ,hamile kalırsan bırakırsın dedi ,ama gebeliği farkedinceye kadar geçen sürede acaba durum nedir ,tehlikeli olsa önerirmiyim dedi dr
İlk idrarla yapma. Öğlen 13:00ten 16:00ya kadar sıvı alma, hiç bişi içme. 16:00da testi yap ve hergün aynı saatte yap. 2 çizgide aynı koyulukta yakaladığın gün yumurtlaman yakındır demek, bol bol halvet...
KIzlarrrrrrr BTÇ ne süpürmek ne silkelemek ne ayyyy biri de cevap versin lütfen..... Bende bi bebişim olsun çok istiyorummmm soğan kürü denedim 2 kez faydası olmadı... lütfen beni aydınlatırmısınız :S
ay o kadar bekle bekle bosa mı gıttı cok sınr hakıkaten :S
ne o kız ole tecavuz etmıs gıbı tovbe tovbe
bız zorladık kocaları bea
bu ovu testi ne oluyor? yumurtlama adetinden itibaren 12. 16. günleri arasında olmuyor mu dr.m bana öyle söylemişti :S ?
BTÇ kürü : Bal + Tarçın + Çörek otu kürü
Silkelemek : Eşinle birlikte olduktan sonra eşin seni ayakbileklerinden tutup kaldırıyo sadece boynun yerde kalıyo, sağa sola öne arkada doğru sallıyo, spermler koşarak değil uçarak gidiyo tüplere
Süpürmek : Onu bende bilmiyom...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?