HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

http://www.cocukistiyorum.com/tr/content.asp?PID={FC9BFA3B-0116-495E-BFD6-D47EC53C8FCF}

biraz uzun ama çok etkileyici Allah hepimize dayanabileciğimiz kadar sıkıntı versin,bizi çok bekletmesin inşallah.

Çok teşekkür ederim ilk kez duydum bu tarz şeyleri :))

Ovu. testini alınca prospektüsünden okursun, başlanacak gün döngülere göre değişiyo...

eczanelerden ovu testi diye mi isteyeceğiz?

canım ovu testi yumurtlama testi oluyor onunla yumurtlama gününü belirliyosun...

Teşekkür ederim aydınlattığınız için :)))

kızlar bana cevap vercek olan yokmu ben ovu yapcam simdi ama uygun saatler arasında şuan bana en uyan saat 17.00 saat 5'te yapsam sonuç alabilirmiyim bide test yapmadan 2 saat önce sıvı yada meyve tüketmememmi gerekiyo

kızlar bana cevap vercek olan yokmu ben ovu yapcam simdi ama uygun saatler arasında şuan bana en uyan saat 17.00 saat 5'te yapsam sonuç alabilirmiyim bide test yapmadan 2 saat önce sıvı yada meyve tüketmememmi gerekiyo

evet canım son 4 saat çok az sıvı alabilirsin birde 2 saat wc yok ve hergün aynı saatte yap

Sölicem walla, naapalım yaptık bi kere, sende söleee bencee.
Söyleyelimde ona göre yol izlesin.
Klomenin başarısı olmasın hepsi
Etkisi olsun da ne olursa olsun eğer ki çok iyi derse söylerim yaptığımı. İncir falan da yemiştim çünkü ben hepsini sayarım

BTÇ: Bal tarçın çörek otunu karıştırıp macun gibi sabah aksam yiyorsun adetinin 3. günü başlıyorsun
Silkelemek de dedikleri gibi ilişkiden sonra spermlerin yolculugunu kolaylastırmak için eşin ayaklarından tutup seni amuda kalktırıyor

Valla canım bildiğim kadarıyla 2 saat önce su falan içmiyorsun. Bir de öğle saatlerindeki idrarla yapın diyorlar.
12. gün falan başlarsın yapmaya. En koyu olduğu zaman LH seviyenin en yüksek olduğu zamandır.
24-48 saat arasında yumurtlayacaksın anlamına geliyor. Koyuyu görünce ilişkiye girmek gerekmiş.

tekrar teşekkür ederim kızlar ben daha çok acemiyim yeni yeni araştırıyorum.

eczanelerden ovu testi diye mi isteyeceğiz?

Teşekkür ederim aydınlattığınız için :)))
Eczanelerden de alırsın ama bir iki gün değil oyüzden bayağı alman gerekiyor. Bence gittigidiyordan toplu isteyebilirsin.
İnsan artık bıkıyor eczaneden almaktan. Şimdi 20 kadar ovulasyon 20 tane de gebelik testim var canım sıkıldıkça yaparım

kızlar biraz önce arkadaşla konuştum spralle hamile kalmış vayy beee iş kafada bitiyıo buna artık iyice kanaat getirdim
Kesinlikleee kafada bitiyor spiralle nasıl kalmışlar yaaa ama bizde sorun var herhaldeee

Yarın Zeki beye gideceğim nesrin söyleyim mi uyguladığım kürleriiii

kızlar biraz önce arkadaşla konuştum spralle hamile kalmış vayy beee iş kafada bitiyıo buna artık iyice kanaat getirdim

benım arkadasımda kaldı
ustelık karnı burnunda 9. ayda gun sayıyo
allahın takdırı hayatta ıkıncı cocugu yapmam dıordu ramazana denk geldı aldıramadı sonrada kız oldugunu ogrendı ılkı erkektı nasıl sevındı sımdı cok mutlu

teşekkür ederim canım yani testte yarına kaldı doktorda yalan oldu ufffff uffff

Anladım yani pakette tek bir tane çıkıyor. çok teşekkürler bilgileriniz için bende deneyeceğim inşallah BTÇ yi ve bu testi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…