HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar bana cevap vercek olan yokmu ben ovu yapcam simdi ama uygun saatler arasında şuan bana en uyan saat 17.00 saat 5'te yapsam sonuç alabilirmiyim bide test yapmadan 2 saat önce sıvı yada meyve tüketmememmi gerekiyo

merhaba cnm;
gebe kalmadan önce 2 ay ovulasyon testi kullandım 4 saat sıvı tüketmemeye ve son saatlerde wc ye gitmemeye çalıştım işten çıktık tan sonra gittim yaptım evde saat 7 gibi falan.. sulu bişeyler yiyip içme.. ve şunuda söylim gebeliğimi ilk gösteren test ovulasyon testiydi her gün kullandım...

Gebeliğini nasıl anladın ovulasyon testinden????

zaten zamanında olursa eger seninle aramızda 1 gün var bizim allah nasip ederse sen benden 1 gün önce dogum yapıcaksınsen bugün 6+2sin dimi??

evet cnm keseden ve son regle gore ole
aslında ılk gıttıgımde kucuk dedı ama hemen farkı kapadık bız belkı sızde kapatırsınız
bakalım haftaya ne dıyecek?

şimdi anlamadığım gebeliğini nasıl gösterdi bu test sadece yumurtlama zamanını belirlemek için değilmiki

evet cnm keseden ve son regle gore ole
aslında ılk gıttıgımde kucuk dedı ama hemen farkı kapadık bız belkı sızde kapatırsınız
bakalım haftaya ne dıyecek?
biz kapatamadık daha normalde reglye göre 26 ekim benim de dogum ama ultrasona göre 31 ekim dra göre yumurtlama 1 subat olmalıydı ama ben 5 subatta yumurtladım gec döllenme tam olarakdr da arayı kapatabilir gelişim döneminde dedi yarın gidicem bakalım ne dicek benim normalde 7 haftada olmam lazımdı takvimdede öyle zaten yaa ama 1 hafta var arada 6+1 bugüngelişimde problem olmazda kapatır küçügüm arayı insallah gerci kapatmazsa da saglıklı dogsun da gec dogsun

okudum canım tüylerim diken diken oldu millet neler yaşıyo kendimden utandım 2 ay oldu daha aklıma neler geliyo cidden sabır herşeyin başı.çok kötü oldum yaa

kapatır kapaıtr annesı hem dedıgın gıbı kapatmasa ne olur
bence zaten o dogum tarıhlerı hurafe
tahmının yaklasık cunku kım gorsem o tarıhten once dogurdu

kapatır kapaıtr annesı hem dedıgın gıbı kapatmasa ne olur
bence zaten o dogum tarıhlerı hurafe
tahmının yaklasık cunku kım gorsem o tarıhten once dogurdu
dogru kuzucum haklısın saglıklı dogsunlar sagsalim alalım da kucagımıza gec dogsun erken dogsun önemli degil

okudum canım tüylerim diken diken oldu millet neler yaşıyo kendimden utandım 2 ay oldu daha aklıma neler geliyo cidden sabır herşeyin başı.çok kötü oldum yaa

evet canım hani derler derdimi söyledim derdini dinledim derdimdem utandım gibi bir laf vardır ya.Allahım hep beterinden korusun.O nefes alamamayı düşük yaptığımda ben yaşadım.5 gün hastanede 2 kez hava verildi 1 kez bayılmısım.insan nefes alıyor ama ölsem daha iyi diye düşünüyorsun o an.batıyor bütün kaburgalarına aldığın nefes.Yolun başında olanlar kendini sıkmasın adım adım ilerleyin.Allah kimseyi bu acılarla sınamasın.

Memnun kalmazsan gitme tabii tatlim ya doktorun iyi olmasi cok onemli baska doktora git canini sikarsa :))
beebeek şuandan itibaren karar verdim ve doktorumu değiştirdim kadını aardım demin bana cuma gel dediniz çalıştığım için randevu almadım zaten sisteminizde bozuktu ve asistanınız gelip bekleyip en son muayene olabilirsiniz dedi dedim o muayeneyi bitirmişmiş sabahtan beri doğuma giriyomuşmuş ee dedim pazartesi gelirsem tekrar ücret ödücem dedim ee evet 10günü geçtiyse ödceniz artık dio sinir oldum bi kapris bi kapris şimdi başka bi doktordan randevu aldım oda istediğim doktor çok doluymuş başka bi doktora aldım oda salıya anca bi hastanemi açsak kendimiz napsak bilmiyorumki

ayy cok cok iyi yapmıssın yaa sinir oluyorum böyle doktorlaradoktor oluyolar ama insan olmayı unutuyolar insallah bu sefer gidicegin doktor iyi cıkar tatlım yaa gec olsun da güc olmasın temiz cıksın hersey yolunda olsun insallah

çok zor şeyler yaşamışsın eminim çok güçlüsündür allah kimseye yaşatmasın bunları sanada en kısa zamanda bebişini kavuştursun canımm asla isyan etmemeliyiz işte..

ben annem vefat ettiğinde neden ben dedim neden benim annem başkasının annesi ölseymiş benim annemin yerine dediim çok küçüktüm ama bilemezdim o zaman..şimdi o kelimeleri söylediğim isyan ettiğim için o kadar pişmanımki anlatamam..çünkü sonrasında da kötü çok şey yaşadım..bilmiyorum ya öldürmeyen acı güçlendiriyomuş bunu öğrendim sadece..

Allah rahmet etsin canım.Evet bebek istiyoruz ama o bebekleri sağlıklı anne ve babalarla yetiştirmek en önemlisi.Bizim eşlerimizin sağlığı yerinde olsun önce sonra bebişler olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…