HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

rahimin arkada duvarında cep gibi bir yer var eğer kalkmazsan spermler oraya dolar ve 72saat içeride canlı kalma şansları olur.ama sen hemen kalkarsan helede tuvalete gidersen coğunu kaybetmiş olursun.şansın azalır

bu durum benim için çooooooooooooook büyük bir dez avantaj o zaman,psikolojik olarak habire tuvaletim geliyor çünkü,o zaman kendimi zorlayarak en azından 1-2 saat uyumaya çalışmak,Allah yardımcın olsun

bu durum benim için çooooooooooooook büyük bir dez avantaj o zaman,psikolojik olarak habire tuvaletim geliyor çünkü,o zaman kendimi zorlayarak en azından 1-2 saat uyumaya çalışmak,Allah yardımcın olsun

aslında eğitimlerde hep hiçbir kadın spermden daha hızlı koşamaz derler ama :))))) yinede hemen kalkmamak şansı arttırıyor.72saat gibi şansımız oluyor.sen yat en uyu dediğin gibi kalkmaaaa...

teşekkürler canım,rabbim bizleri fazla bekletmesin inşllah, bu arada bebek için hepimiz dua ediyoruz,eğer okuyabiliyorsanız 3 cuma üst üste cuma süresini okumak iyi oluyormuş.Ben okuyacağım kısmet olursa inşallah

ozaman yarın adet devam etmemiş olursa cuma süresi okuyup tüm arkadaşlara dua ediyoruz inşallah

olsun canım niyet önemli zaten böyle şeylerde Allah biliyor sonuçta :) bende öyle diyorum ismi aklımda kalanı söylüyorum sonrada tüm arkadaşları diyorum :)

başkası için dua etmek nekadar güzel.inş mübarek cuma gününde dualarımz kabul olur.sağlıklı sıhhatlı güzel evlatlarımı olur tez zamanda.

aslında eğitimlerde hep hiçbir kadın spermden daha hızlı koşamaz derler ama :))))) yinede hemen kalkmamak şansı arttırıyor.72saat gibi şansımız oluyor.sen yat en uyu dediğin gibi kalkmaaaa...

evet yakalamışken suya vermemek lazım sakla içinde biraz sabret :) ben genelde önemli ilişki günlerinde sabah yıkanıyorum yani.. her nekadar 1 2 saat yeter denilse bile işi garantiliyoruz

başkası için dua etmek nekadar güzel.inş mübarek cuma gününde dualarımz kabul olur.sağlıklı sıhhatlı güzel evlatlarımı olur tez zamanda.

evet canım çok güzel birşey.. zaten müminin mümine duası makbulmüş birbirimize dua edersek daha tesirli olur inşallah..

evet yakalamışken suya vermemek lazım sakla içinde biraz sabret :) ben genelde önemli ilişki günlerinde sabah yıkanıyorum yani.. her nekadar 1 2 saat yeter denilse bile işi garantiliyoruz

aynen bende hep sabahları duş alıyourmki.bu ay bacaklarımıda dikceğim 10-15dk yukarıya.her yöntemi deniyeceğim.inş bu ay çift çizgileri görürüz..

aynen bende hep sabahları duş alıyourmki.bu ay bacaklarımıda dikceğim 10-15dk yukarıya.her yöntemi deniyeceğim.inş bu ay çift çizgileri görürüz..

bende canım zaten sadece bir günüm var onuda iyi değerlendirmem lazım çift çizgileri görmek çok güzel bir duygu rabbim görüp sonuna kadar yaşamayı nasip etsin :)

bende canım zaten sadece bir günüm var onuda iyi değerlendirmem lazım çift çizgileri görmek çok güzel bir duygu rabbim görüp sonuna kadar yaşamayı nasip etsin :)

oda cok doğru.önemlli olan sağlıklı bi şeklilde kucağmıza alabilmek.büyütebilmek.sende tam önemli günlerde gideceksin istanbula.bari sonraki günlerde gitseydin

oda cok doğru.önemlli olan sağlıklı bi şeklilde kucağmıza alabilmek.büyütebilmek.sende tam önemli günlerde gideceksin istanbula.bari sonraki günlerde gitseydin

canım öyle ama ne bileyim vardır bir hayır eşimin işi dolayısıyla gideceğim annemleride çok özledim iş bahane olacak ama bebişimide istiyorum bakalım ne olacak cuma günü çok erken uyanıp kocişi harekete geçireceğim işi halledip öyle göndereceğim işe :):) sonrada kalkmayacağım uzun bir süre depolayacağım spoları olanlar olur heralde kısmette varsa :)

inşallah olur.nasipde varsa neden oolmasın hem sabah yapmak daha iyi olur.spermler daha kaliteli olurlar.bizde gideceğiz bu hafta sonu..ama hiç istemiyorum bende

inşallah olur.nasipde varsa neden oolmasın hem sabah yapmak daha iyi olur.spermler daha kaliteli olurlar.bizde gideceğiz bu hafta sonu..ama hiç istemiyorum bende

inşallah cnm kısmet ya.. niye ben can atıyorum gün gelsede gitsek diye :)
ama şimdi çıkıyorum ben görüşürz yarın inşallah Allaha emanet ol canım öptümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…