- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.781
Kizlar az once karnimin sag tarafinda batma oldu dort kere,ilk defa hissettim boyle bir batma,cok heyecanliyim ya,yarin regl olmazsam idrar testi yaparim pozitif cikarsada hemen kan veririm:)
rahimin arkada duvarında cep gibi bir yer var eğer kalkmazsan spermler oraya dolar ve 72saat içeride canlı kalma şansları olur.ama sen hemen kalkarsan helede tuvalete gidersen coğunu kaybetmiş olursun.şansın azalır
amin canım,valla benimde daha10 günüm var ama bugün nerdeyse eczaneye uğruyordum yolumu çevirdim
canım testin varsa yapsana şimdi bende kalmadı ovu testi var sadece(
bu durum benim için çooooooooooooook büyük bir dez avantaj o zaman,psikolojik olarak habire tuvaletim geliyor çünkü,o zaman kendimi zorlayarak en azından 1-2 saat uyumaya çalışmak,Allah yardımcın olsun
benim bildiğim kadarıyla çok hızlı hareket ediyorlarmış spoşlar yani birkaç dakika içinde ulaşıyorlarmış canım sabaha kadar yatmak yok ayakları dikmek bahane aslında biz içimiz rahat etsin garanti olsun diye yapıyoruz bu tip şeyleri aslında 10 15 dakika içinde gitmesi gerekn yere ulaşıyor onlar ama içerde yumurtanın olması gerek yumurtanın ısısı spoşları kendine çekiyormuş yukarı doğru canım böyle işte inşallah faydalı olabilmişimdir :)
teşekkürler canım,rabbim bizleri fazla bekletmesin inşllah, bu arada bebek için hepimiz dua ediyoruz,eğer okuyabiliyorsanız 3 cuma üst üste cuma süresini okumak iyi oluyormuş.Ben okuyacağım kısmet olursa inşallah
ozaman yarın adet devam etmemiş olursa cuma süresi okuyup tüm arkadaşlara dua ediyoruz inşallah
inşallah canım,bazen isim hatırlayamazsam toptan diye dua ediyorum :)
olsun canım niyet önemli zaten böyle şeylerde Allah biliyor sonuçta :) bende öyle diyorum ismi aklımda kalanı söylüyorum sonrada tüm arkadaşları diyorum :)
aslında eğitimlerde hep hiçbir kadın spermden daha hızlı koşamaz derler ama :))))) yinede hemen kalkmamak şansı arttırıyor.72saat gibi şansımız oluyor.sen yat en uyu dediğin gibi kalkmaaaa...
başkası için dua etmek nekadar güzel.inş mübarek cuma gününde dualarımz kabul olur.sağlıklı sıhhatlı güzel evlatlarımı olur tez zamanda.
evet yakalamışken suya vermemek lazım sakla içinde biraz sabret :) ben genelde önemli ilişki günlerinde sabah yıkanıyorum yani.. her nekadar 1 2 saat yeter denilse bile işi garantiliyoruz
aynen bende hep sabahları duş alıyourmki.bu ay bacaklarımıda dikceğim 10-15dk yukarıya.her yöntemi deniyeceğim.inş bu ay çift çizgileri görürüz..
bende canım zaten sadece bir günüm varonuda iyi değerlendirmem lazım çift çizgileri görmek çok güzel bir duygu rabbim görüp sonuna kadar yaşamayı nasip etsin :)
oda cok doğru.önemlli olan sağlıklı bi şeklilde kucağmıza alabilmek.büyütebilmek.sende tam önemli günlerde gideceksin istanbula.bari sonraki günlerde gitseydin
canım öyle ama ne bileyim vardır bir hayır eşimin işi dolayısıyla gideceğim annemleride çok özledim iş bahane olacak ama bebişimide istiyorum bakalım ne olacak cuma günü çok erken uyanıp kocişi harekete geçireceğim işi halledip öyle göndereceğim işe :):) sonrada kalkmayacağım uzun bir süre depolayacağım spolarıolanlar olur heralde kısmette varsa :)
inşallah olur.nasipde varsa neden oolmasın hem sabah yapmak daha iyi olur.spermler daha kaliteli olurlar.bizde gideceğiz bu hafta sonu..ama hiç istemiyorum bende
inşallah cnm kısmet ya.. niye ben can atıyorum gün gelsede gitsek diye :)
ama şimdi çıkıyorum ben görüşürz yarın inşallah Allaha emanet ol canım öptümm
tamam şekerim görüşürzü yine iii geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?