HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canım yakınız demekki burda da okundu hangi ildesin.. aynı şekilde selada bende herkes adına dua ettim

canım ben mesajını yeni gördüm kusura bakma mide bulantılarım var çok sık giremiyorum.. Ben Antalya'dayım cnm

amin cnm benim başkaları için dua etmedikçe dualar kabul olmazmış.. Rabbim herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin.
canım senn eşinde sperm problemi var mıydı peki

yok cnm normaldi sadece enfeksiyon vardı ilaç kullanmıştı.. ama keçiboynuzu ile sanırım sayı iyice arttı ve hızı da arttı

olurmu oyle sey canım herkes kaderını yasar ben ıkıncı kez yasamak ıstemıyorum ama bunu
evde degılım cıkar cıkmazda hastaneye gıdıcem baska yerde olsa belkı daha ıyı seyler duyarım

cnm hayırdır neler oluyor uzun zamandır gelemiyordum bulantılardan bi sorunmu var nedir bu tedirginliğin

teşekkürler elif bu benim sorumdu merhabahayatın sorusu şuydu adetinin 19. günü kasık ağrıları varmış yumurtluyor olabilirmiyim diyordu :26:

hmm anladım cnm sayfalar baya ilerlemiş karıştırım galiba... 19. gün de yumurtluyor olabilir.. her kadının yumurtlaması farklı tabi... aslında ymurtlama testi alırsanız daha kesin olur.. Rabbim hepinize meleklerinizi nasip eylesin inşallah

okudum canım bloğunuzu Asizin adınıza çok çok sevindim umarım sağlıkla büyütürsünüz bebeğinizi siz de bize dua edin..

yağmurdamlası sende bir belirti var mı varsa nedir canım

Cnm bende bu ay tuhaf seyler oldu normalde adete 1 hafta kala sisen agriyan goguslerimde hcbir degisiklik olmadi,yani kisaca hc belirti yasamadim dyebilirim,ama 1 haftadir halsizim uykum geliyor suan mesela uyku bastirdi,hastaydim soguk alginligi gecirdim ondan boleyimdir dye dusunmustum ama bugunde regl gelmeyince uykunun belirti olabilcegini dusunuyorum

canımmm blogu ağlayarak okudum,rabbimin mucizeleri , allahım bu güzel duyguyu bizlerede nasibetsin hayırlısıyl inşallah

benimde aynı göğüslerim şişer ve acırdı bu ay hiçbişi yok sadece kasığımda batma var başka da bir belirti yok

benimde aynı göğüslerim şişer ve acırdı bu ay hiçbişi yok sadece kasığımda batma var başka da bir belirti yok

İns hamisizdir cnm,ben bde bu ay cok ruya gordum ya dun gece yine gordum kuzenim herkesin icinde hamile oldugumu soyluyordu kiziyordum bende daha belli dgl dye,ins ruyalarim cikar,saglikli hayirli bebislerimiz olur AMİiiiiiiiiiiiNn

İns hamisizdir cnm,ben bde bu ay cok ruya gordum ya dun gece yine gordum kuzenim herkesin icinde hamile oldugumu soyluyordu kiziyordum bende daha belli dgl dye,ins ruyalarim cikar,saglikli hayirli bebislerimiz olur AMİiiiiiiiiiiiNn

amin canım inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebişleri olsun

dr ne dedi canım....

Merhaba tatlım gittim geldim bugün dktra herşey yolundaymış yumurtalıklar rahim ne kist var ne miyom şükürler olsun canım..

smier testi yaptı yılda bir kez yapılması gerekiyormuş.. birde diğer testleri işte tiroid şeker kansızlık gibi.. ama herşey yolunda çok şükür canm istediğiniz zaman düşünebilirsiniz bebek dedi son adet tarihimi aldı adetin 16. günü yumurtlama lur senn dedi na göre ilişki dedi bekleyeceğiz snra bakalım ama bu ay annemlerin orda oluyorum yaa :) sadece birgün yapabileceğim evdeyken bakalım kısmet..

inşlallah o bi gündede tutar.bebeiş yerleşir.cok sevindim bir sıkıntı olmadığına bana öyle geilyorki sanki birlikte gebiş olacağzzz..

teşekkürler elif bu benim sorumdu merhabahayatın sorusu şuydu adetinin 19. günü kasık ağrıları varmış yumurtluyor olabilirmiyim diyordu :26:

evet canım yumurtlamadır muhtemelen benim döngü 30 gün sürüyor 16. 17. günler sancım oluyor mesela doktorumda demişti yumurtlama sancısı diye..

inşlallah o bi gündede tutar.bebeiş yerleşir.cok sevindim bir sıkıntı olmadığına bana öyle geilyorki sanki birlikte gebiş olacağzzz..

gerçekten canım benim çok istiyorum bende birlikte olalım diye Allah hayırlı hamilelikler versin hepimize inşallah :)

gerçekten canım benim çok istiyorum bende birlikte olalım diye Allah hayırlı hamilelikler versin hepimize inşallah :)

inşallah inşallah birlikte değerlendiririz bebişleri.....bugün kuru incir aldık.çörek otu tarcın bal yiyorum.eşimde keçi boynuzu bu ay patlama yaşıcaz bakalım sonuç ne olucak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…