- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.741
canım yakınız demekki burda da okundu hangi ildesin.. aynı şekilde selada bende herkes adına dua ettim
Teşekkürler elifnil.Yazdıkların çok doğru ve inan zaten ben asla bencil biri olmadım.Her zaman önce başkaları sonra kendim için dua ederim.Elimden geldiğince maddi manevi illa bir şeyin olmasına gerek yok yardım etmeye çalışırım.Peygamberimizi her zaman anarım.Demekki bir zamanı var.Derdi veren Allahın bir bildiği vardır.Demekki kapılar hemen kolayca açılmıyor.Sabır gerekiyor.Sonlarımız güzel olsun hepimizin.Allah evladı olanların evlatlarını onlara bağışlasın.Olmayanlara nasip etsin hep birlikte sağlıkla,huzurla yaşamayı nasip etsin.Herşeyin aynı anda istediğimiz gibi olması çok önemli.Bebek sevincimizi kendimizin,eşimizin ve ailelerimizin bir arada yaşaması.Yani önce bizlerin sağlığı sonrada bebiş .Pazartesi nasipse aşılamam var.Allah herkesede banada yardım etsin.
canım senn eşinde sperm problemi var mıydı peki
slm canım ben onu hiç uygulamadım ama evet eşin boşaldıktan hemen snra sallıyormuş :)hepinize iyi akşamlar kimse bana cevap vermiyor
slm canım ben onu hiç uygulamadım ama evet eşin boşaldıktan hemen snra sallıyormuş :)
olurmu oyle sey canım herkes kaderını yasar ben ıkıncı kez yasamak ıstemıyorum ama bunu
evde degılım cıkar cıkmazda hastaneye gıdıcem baska yerde olsa belkı daha ıyı seyler duyarım
teşekkürler elif bu benim sorumdu merhabahayatın sorusu şuydu adetinin 19. günü kasık ağrıları varmış yumurtluyor olabilirmiyim diyordu :26:
Her ay anne olmayı umutla bekledim ve en sonunda yumurta yetmezliğine (hatta hiç yumurtam olmamasına) rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar. Erken menapoz riskinde olduğumu öğrendiğim günden itibaren bu siteden çok şey öğrendim en başta da yalnız olmadığımı...
Bu mutluluğu sizlere anlatıp buradaki arkadaşlarıma umut olabilmeyi bir borç bilirim. Ayrıntılar ve hamilelik anıları "denizimizvebiz.wordpress.com" blog sayfamda...
canım teşekkür ederim ama onu başka arkadaş sormuştu benim sorum başkydıslm canım ben onu hiç uygulamadım ama evet eşin boşaldıktan hemen snra sallıyormuş :)
canım teşekkür ederim ama onu başka arkadaş sormuştu benim sorum başkydı
yağmurdamlası sende bir belirti var mı varsa nedir canım
Her ay anne olmayı umutla bekledim ve en sonunda yumurta yetmezliğine (hatta hiç yumurtam olmamasına) rağmen kendiliğimden hamile kaldım. Umudunuzu hiç kaybetmeyin arkadaşlar. Erken menapoz riskinde olduğumu öğrendiğim günden itibaren bu siteden çok şey öğrendim en başta da yalnız olmadığımı...
Bu mutluluğu sizlere anlatıp buradaki arkadaşlarıma umut olabilmeyi bir borç bilirim. Ayrıntılar ve hamilelik anıları "denizimizvebiz.wordpress.com" blog sayfamda...
Cnm bende bu ay tuhaf seyler oldu normalde adete 1 hafta kala sisen agriyan goguslerimde hcbir degisiklik olmadi,yani kisaca hc belirti yasamadim dyebilirim,ama 1 haftadir halsizim uykum geliyor suan mesela uyku bastirdi,hastaydim soguk alginligi gecirdim ondan boleyimdir dye dusunmustum ama bugunde regl gelmeyince uykunun belirti olabilcegini dusunuyorum
benimde aynı göğüslerim şişer ve acırdı bu ay hiçbişi yok sadece kasığımda batma var başka da bir belirti yok
İns hamisizdir cnm,ben bde bu ay cok ruya gordum ya dun gece yine gordum kuzenim herkesin icinde hamile oldugumu soyluyordu kiziyordum bende daha belli dgl dye,ins ruyalarim cikar,saglikli hayirli bebislerimiz olur AMİiiiiiiiiiiiNn
dr ne dedi canım....
Merhaba tatlım gittim geldim bugün dktra herşey yolundaymış yumurtalıklar rahim ne kist var ne miyom şükürler olsun canım..
smier testi yaptı yılda bir kez yapılması gerekiyormuş.. birde diğer testleri işte tiroid şeker kansızlık gibi.. ama herşey yolunda çok şükür canm istediğiniz zaman düşünebilirsiniz bebek dedi son adet tarihimi aldı adetin 16. günü yumurtlama lur senn dedi na göre ilişki dedi bekleyeceğiz snra bakalım ama bu ay annemlerin orda oluyorum yaa :) sadece birgün yapabileceğim evdeyken bakalım kısmet..
teşekkürler elif bu benim sorumdu merhabahayatın sorusu şuydu adetinin 19. günü kasık ağrıları varmış yumurtluyor olabilirmiyim diyordu :26:
inşlallah o bi gündede tutar.bebeiş yerleşir.cok sevindim bir sıkıntı olmadığına bana öyle geilyorki sanki birlikte gebiş olacağzzz..
gerçekten canım benim çok istiyorum bende birlikte olalım diyeAllah hayırlı hamilelikler versin hepimize inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?