HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

inşallah inşallah birlikte değerlendiririz bebişleri.....bugün kuru incir aldık.çörek otu tarcın bal yiyorum.eşimde keçi boynuzu bu ay patlama yaşıcaz bakalım sonuç ne olucak...

ooooh ooh maşallah hadi bakalım :) senin yum. ne zamana denk geliyor canm aynı mıyız ??

evet canım yumurtlamadır muhtemelen benim döngü 30 gün sürüyor 16. 17. günler sancım oluyor mesela doktorumda demişti yumurtlama sancısı diye..

nicecigim sorumu aktardigin icin sana,sorumu cevapladigin icin de heyecanli sana tsk ederim, benimde 29-30gunde bir olurdu ama gecen ay 15 gun aksadigi icin hesaplayamadim yumurtlama gunumu canim tesekkurler,tam calisma zamani o zaman ama bizim efendi sık sık olmasa diyor caktırmadan ortam hazirlamak lazim

sen eşini çok işkillendirmeden ufaktan ufaktan yanaş bakalım değerlendir canım bugün ve yarın :) hayırlısı olsun gelsin bu ay bebişleeeer ohh mis kokululur

sen eşini çok işkillendirmeden ufaktan ufaktan yanaş bakalım değerlendir canım bugün ve yarın :) hayırlısı olsun gelsin bu ay bebişleeeer ohh mis kokululur

aaaaaaaaaaaaminnn canım,geçen ay hoshimoto troidi cıktı,değerim yükselince yumurtalarımı yavaşlatmış ve çatlamamıştı,progestan kullandım adet olmak için, değerim düştü bu ay inşallah meleğimiz gelir bu ayy

adet bitti mi senin peki canım? inşallah yarar işe ben hiç ek kür uygulamıyorum yapsam mı acaba eşime keçi boynuzu filan :)

valla herkez keçi boynuzunu cok övdü bizde aldık.benim eşim cok yemek seciyo.en azından ek destek olsun dedik.adetim bu gün cok az az geliyo.bitmekle bitmemek arasında??seninkisi ne durumda

valla herkez keçi boynuzunu cok övdü bizde aldık.benim eşim cok yemek seciyo.en azından ek destek olsun dedik.adetim bu gün cok az az geliyo.bitmekle bitmemek arasında??seninkisi ne durumda

benim eşim yemek konusunda iyi Allahtan yer yani sağlıklı ama keçi boynuzu erkeklere bire bir diye biliyorum bende sperm çoğaltıp hemde hücreleri güçlendiriyormuş denemekte fayda var
benimde bitti gibi akşama doğru kahvemsi gibi şeffaf geliyordu şimdi bişey yok yıkanırım bu akşam bakalım yarına Allah kerim :)

aminn canım meleklerimiz yolları çok gözletmeden hayırlısıyla gelir inşallah :) rabbim üzmesin hiçbirimizi :)

evet keciboynuzunu cok ii diyorlar.bende bugün bitti sayılır ama yarın akşam eşimin abisi gile gidicez.pazar dönücez???gitmekde istemiyorum ama yapıcak bişeyde yokkk

bende aldım bugün kaynatmadan yicem.inş faydası olur dediğin gibi hersekilde ii gelir umarımda.artık bizde anneyiz diye halay cekeriz...
amin canım inşallah,sen ye allahın izniyle fayda eder,bir arkadaşımda kist çıkmıştı hatta ameliyat olacaktı soğan kürünü uygulamış ama kaynatmadan,o soğanı közlemiş ve üzerine limon sıkarak yemiş,doktora gittiğinde doktor inanamamış ve ne yaptığını sormuş çünkü kistten eser kalmamış ,biz inanalım rabbim bizleride fazla bekletmeyecek inşallah

iş. cok beklemeyiz şekerim.bende hergün çörekotunu sevmesemde midemi bulandırsada şifa niyetine diye içiyorum.inş.rabbim tez zamanda bizlerede bebiş verirde bitr bu bekleyiz.her ay test yapma derdi.bugün arkadaşda diyordu nezman bitecek bu test yapma derdi diye...

sizlere birşey daha sorabilir miyim,Spoşlar 72 saat canlı kalabiliyormuş ya,çok özür dileyerek yazıyorum ben mik mikten önce tuvalate gitsemde habire tuvaletim geliyor,öncesinde ,ortasında gidiyorum,iş bittikten sonrada anca yarım saat bekleyebiliyorum,yarım saatin sonunda tuvalete gidilsede kaLAN kalır dimi,netten araştırdım ama çok karışık yazmışlar,sizlerin düşüncesi nedir,Açık açık yazıdım için kusura bakmayın.Burdaki bilgilerden çok şey öğrendim ben

amin canım hepimiz için dua ediyorum ettiğim zman,incir yiyorum bir kaç gündür,kaynatmadan, sonuçta her şekilde fayda eder

Allah razı olsun canım bende dua ederken hepimiz için ediyorum dua gerçekten.. ye tabi faydası olmaz mı herşekilde olur inşallah ama kaynatıp suyunu iç oda çok iyi diyorlar

amin canım,valla benimde daha10 günüm var ama bugün nerdeyse eczaneye uğruyordum yolumu çevirdim

Kizlar az once karnimin sag tarafinda batma oldu dort kere,ilk defa hissettim boyle bir batma,cok heyecanliyim ya,yarin regl olmazsam idrar testi yaparim pozitif cikarsada hemen kan veririm:)

rahimin arkada duvarında cep gibi bir yer var eğer kalkmazsan spermler oraya dolar ve 72saat içeride canlı kalma şansları olur.ama sen hemen kalkarsan helede tuvalete gidersen coğunu kaybetmiş olursun.şansın azalır

benim bildiğim kadarıyla çok hızlı hareket ediyorlarmış spoşlar yani birkaç dakika içinde ulaşıyorlarmış canım sabaha kadar yatmak yok ayakları dikmek bahane aslında biz içimiz rahat etsin garanti olsun diye yapıyoruz bu tip şeyleri aslında 10 15 dakika içinde gitmesi gerekn yere ulaşıyor onlar ama içerde yumurtanın olması gerek yumurtanın ısısı spoşları kendine çekiyormuş yukarı doğru canım böyle işte inşallah faydalı olabilmişimdir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…