- 13 Ekim 2012
- 1.347
- 271
- 323
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #10.761
inşallah inşallah birlikte değerlendiririz bebişleri.....bugün kuru incir aldık.çörek otu tarcın bal yiyorum.eşimde keçi boynuzu bu ay patlama yaşıcaz bakalım sonuç ne olucak...
evet canım yumurtlamadır muhtemelen benim döngü 30 gün sürüyor 16. 17. günler sancım oluyor mesela doktorumda demişti yumurtlama sancısı diye..
nicecigim sorumu aktardigin icin sana,sorumu cevapladigin icin de heyecanli sana tsk ederim, benimde 29-30gunde bir olurdu ama gecen ay 15 gun aksadigi icin hesaplayamadim yumurtlama gunumu canim tesekkurler,tam calisma zamani o zaman ama bizim efendi sık sık olmasa diyor caktırmadan ortam hazirlamak lazim
ooooh ooh maşallah hadi bakalım :) senin yum. ne zamana denk geliyor canm aynı mıyız ??
sen eşini çok işkillendirmeden ufaktan ufaktan yanaş bakalım değerlendir canım bugün ve yarın :) hayırlısı olsun gelsin bu ay bebişleeeer ohh mis kokululur
benim yum.değişiyor düzenli olmuyor diye biliyorum.bakalım bu ay nasıl olucak..su çörek karışımı işe yarar inş.
adet bitti mi senin peki canım? inşallah yarar işe ben hiç ek kür uygulamıyorum yapsam mı acaba eşime keçi boynuzu filan :)
valla herkez keçi boynuzunu cok övdü bizde aldık.benim eşim cok yemek seciyo.en azından ek destek olsun dedik.adetim bu gün cok az az geliyo.bitmekle bitmemek arasında??seninkisi ne durumda
aaaaaaaaaaaaminnn canım,geçen ay hoshimoto troidi cıktı,değerim yükselince yumurtalarımı yavaşlatmış ve çatlamamıştı,progestan kullandım adet olmak için, değerim düştü bu ay inşallah meleğimiz gelir bu ayy
benim eşim yemek konusunda iyi Allahtan yer yani sağlıklı ama keçi boynuzu erkeklere bire bir diye biliyorum bende sperm çoğaltıp hemde hücreleri güçlendiriyormuş denemekte fayda var
benimde bitti gibi akşama doğru kahvemsi gibi şeffaf geliyordu şimdi bişey yok yıkanırım bu akşam bakalım yarına Allah kerim :)
aminn canım meleklerimiz yolları çok gözletmeden hayırlısıyla gelir inşallah :) rabbim üzmesin hiçbirimizi :)
amin canım hepimiz için dua ediyorum ettiğim zman,incir yiyorum bir kaç gündür,kaynatmadan, sonuçta her şekilde fayda eder
amin canım inşallah,sen ye allahın izniyle fayda eder,bir arkadaşımda kist çıkmıştı hatta ameliyat olacaktı soğan kürünü uygulamış ama kaynatmadan,o soğanı közlemiş ve üzerine limon sıkarak yemiş,doktora gittiğinde doktor inanamamış ve ne yaptığını sormuş çünkü kistten eser kalmamışbende aldım bugün kaynatmadan yicem.inş faydası olur dediğin gibi hersekilde ii gelir umarımda.artık bizde anneyiz diye halay cekeriz...
amin canım inşallah,sen ye allahın izniyle fayda eder,bir arkadaşımda kist çıkmıştı hatta ameliyat olacaktı soğan kürünü uygulamış ama kaynatmadan,o soğanı közlemiş ve üzerine limon sıkarak yemiş,doktora gittiğinde doktor inanamamış ve ne yaptığını sormuş çünkü kistten eser kalmamış,biz inanalım rabbim bizleride fazla bekletmeyecek inşallah
amin canım hepimiz için dua ediyorum ettiğim zman,incir yiyorum bir kaç gündür,kaynatmadan, sonuçta her şekilde fayda eder
iş. cok beklemeyiz şekerim.bende hergün çörekotunu sevmesemde midemi bulandırsada şifa niyetine diye içiyorum.inş.rabbim tez zamanda bizlerede bebiş verirde bitr bu bekleyiz.her ay test yapma derdi.bugün arkadaşda diyordu nezman bitecek bu test yapma derdi diye...
sizlere birşey daha sorabilir miyim,Spoşlar 72 saat canlı kalabiliyormuş ya,çok özür dileyerek yazıyorum ben mik mikten önce tuvalate gitsemde habire tuvaletim geliyor,öncesinde ,ortasında gidiyorum,iş bittikten sonrada anca yarım saat bekleyebiliyorum,yarım saatin sonunda tuvalete gidilsede kaLAN kalır dimi,netten araştırdım ama çok karışık yazmışlar,sizlerin düşüncesi nedir,Açık açık yazıdım için kusura bakmayın.Burdaki bilgilerden çok şey öğrendim ben
sizlere birşey daha sorabilir miyim,Spoşlar 72 saat canlı kalabiliyormuş ya,çok özür dileyerek yazıyorum ben mik mikten önce tuvalate gitsemde habire tuvaletim geliyor,öncesinde ,ortasında gidiyorum,iş bittikten sonrada anca yarım saat bekleyebiliyorum,yarım saatin sonunda tuvalete gidilsede kaLAN kalır dimi,netten araştırdım ama çok karışık yazmışlar,sizlerin düşüncesi nedir,Açık açık yazıdım için kusura bakmayın.Burdaki bilgilerden çok şey öğrendim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?