HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

en doğru kararı sen verirsin canım. doktoruna danış sağlığını tehdit etmeycek şekilde ne ugunsa onu yap. ha bu arada güzel gelişmeler olursa ne ala olur.

selam kızlarr.. Cumanız Mübarek olsun.. Rabbim tüm dualarımızı duysun hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah..

kendini nasıl hissediyosun peki bebeğim.. herhangi ağrı sızı varmı.. ? Rabbim şu mübarek günde seninde yüzüne baksın hakkında hayırlıysa canına can katsın inşallah..

inşallh bu süreç içerisinde duyarsın pıt pıtları canım
İnsallah canim aminn :))
en doğru kararı sen verirsin canım. doktoruna danış sağlığını tehdit etmeycek şekilde ne ugunsa onu yap. ha bu arada güzel gelişmeler olursa ne ala olur.

Tabii ben gerekeni yapiyim da allah cok buyuk en dogrusunu bilir hayirli olani nasip eder :))

Günaydın Arkadaslar Sizlere güzel haberlerim var

Dün aksam esimi bekledik gelince gece hastaneye gittik once hiç birşey demedim gectık bakmaya on dk ugrastı resmen cok zor gordu ama gordu sonra kalp atısınıda duyduk
neyse sonra ben dedımkı boyle boyle doktor bana goremeyınce bos gebelık olabılır dedı deıdm oda sen sımdı nıe soyluyorsun dıye benı bı temız azarladı
bende gorunce ıcım rahatladı oyle soyledım dedım oda ben de sımdı rahatsızım dedı acaba olmayan bırseyı var dıyemı gorduk dedık
gec alttanda bakalım emın olalım dedı

resmen aglama seklıyle tekrar gectım baktı bu kez daha nettı ve kalp atısı yanı ıcerde atan bısı bende gordum bu kez yıne duyduk kalp atısını yanı
ve cok sukur saglıklı dedı var dedı

cok mutlu oldum kendıme gerı geldım rabbım tum ısteyenelere saglıkla nasıp etsın
destegınız ve dualarınız ıcın tesekkurler

Canım çok sevindim inşallah Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayıda nasip eder..

Yok bitanem eski hamilelik belirtilerim devam ediyo onun disinda bana bi sikintisi yok :))

ohhh beee.... kendinide bizleride boş yere üzdün bak maşallah sağlıklıymış.. Rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah..

canımmmmm o kadar sevindimki anlatamamm

akşam senin için çok dua ettim. dün çok üzülmüştüm dün gece sürekli dua ettim uyuyana kadar aklımda sen vardın. sabah eşim gittikten sonra tekrar uyudum ve rüyamda seni gördüm kızlar müjdeeeeeeeeee diyerek gelmiştin hemen uyanıp foruma girdim hayır olsun diyerek. çok şükür rüyam gerçek oldu allah ıma sonsuz şükür olsun

canımmmm çok sevindim gözümüz aydın rabbim inşallah sağlıklada kucağına almak nasibetsin,inşallah darısın bebeek'imin başına

:)) 6. hıssın bendede ıse yaramıs yuregıne saglık canım

Ayrı ayrı hepınızden Allah razı olsn

Ohh cok sukur canim cok cok sevindim hicbisey olmadigina emindim zaten :)) senin bebesin biran once kendini gostermek istedi de ondan kurt dusurdu annesinin icine:)) saglikla kucagina da al insallah canim benim:))

Ohh cok sukur canim cok cok sevindim hicbisey olmadigina emindim zaten :)) senin bebesin biran once kendini gostermek istedi de ondan kurt dusurdu annesinin icine:)) saglikla kucagina da al insallah canim benim:))

İnşallah senınde hayırlı haberlerını alırız canım
Sagolasın

kızlar çalışan arkadaşlar biraz önce bir eğitim aldık kanun çıkmış iş saglıgı ve güvenliği 6331 sayılı bir kanun çıkmış eğer iş yaparken çalıştıgınız yerde herhangi bir risk tehlike varsa o yerdeki bu durum düzeltilmeyene kadar çalışmama hakkınız varmış özle ve heryer için gecerli düzeltilmedimi sözleşmeyi siz fes edebiiyosunuz

suratım dahil tüm vücudum patlamış mayın tarlası gibi buruşuk havuçlara döndüm adet olamıyorum diye sivilce doldu heryerim
of yaa bi kurtulsam şu şişkinlikten valla insan içine çıkmaya utanıyorum yaaa

canım 2 gün varsa bekle bence tekrar yap testi çünkü şimdi adını hatırlayamıyorum burdan bi arkadaş ovu testi gebelik varsa adete yakın çift çıkıyor demişti gebelik testi değerlerin düşük olduğu için sonuç vermemiş olabilir. strese sokma kendinide kistmi var şumu bumu diye

GÜNAYDIN HERKESE

özser haberim yoktu yeni gördüm ama sonu mutlu olmuş önemli olanda bu.Allah herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')
Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

gözün aydın canım benim rabbim bidaha üzüntü yaşatmasın sanada bizlerede inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…