HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

canımmm harika oldu bu gerçekten çokkkk sevindimmmmm :)boşuna üzdün kendini bakk gördünmüü kalp atışınıda duymuş oldun :)

cnım benmmmm çokkk sewndimmm bak görüyormusun ne doktorlar war ya göz göre göre bir can alıcakalrdı allhım sen çok büyüksün sağlıklada doğar inşşş tatlımmm

Ozser canım çok sevindim ve sölemiştim Allahın izniyle bişi olmıcak die oh beee )) darısı bebekin başına

Allah kuluna üç şekilde cevap verir ;
"EVET" der,istediğini verir
"HAYIR" der, daha iyisini verir
"BEKLE" der, en iyisini verir... Hz. Mevlana
Dualarınızda bulunmak ümidi ile Hayırlı Cumalar...

kızlar anne adaylarım güzel meleklerim hepinize hayırlı cumalar birbirimize dua edelim bu ay bekleyen herkes bebişine kavuşsun diyelim :)

85 yaşından da bir adam doğum hanenin kapısında beklemektedir. Doğumhaneden çıkan doktor şöyle bir bakındıktan sonra yaşlı adama sorar:

Doktor: -“içeride doğum yapan bayan yakınınız mı?”

Adam: -“Evet, eşim.”

Doktor: -“Ama bayan 25 yaşlarında…”

Adam: -“Evet, eşim o benim. Niye şaşırdınız?, bu yaşta baba olamaz mıyım ben?”

Doktor: -“Yoo, aklıma benim dedem geldi de...”

Adam: -“Nesi varmış ki dedenizin?”

Doktor: -“Kendisi av meraklısı idi. Sürekli de ava çıkardı. Ancak yaşlanınca zorlanmaya başladı. Bir gün ava çıkacakken kendisini uyardık, aman yapma dedecim, sen yaşlandın artık, ava filan gidemezsin. Kendisi de ısrar etti ve hazırlandı.

E, tabi yaşlılık, çıkarken tüfek yerine baston aldı eline. Ben de kendisiyle gittim. Ormanda bayağı yol yürüdükten sonra bir geyik gördük. Dedim ya, dedem yaşlı. Bastonu omzuna koydu, doğrulttu ve geyiğe bastonla ateş etti. Geyik o anda vurulup yere düştü…”

Adam: -“Olur mu, başkası vurmuştur onu.”

Doktor: -“Ben de onu onu anlatmaya çalışıyorum ama nasıl denir tam olarak bilemedim işte...

hiç gülceğim yoktu ya ahahahahah

preseed geldi kızlaaaarrr

inş preseed sebebin olurda hemencecik hamile kalırsın bende bu ay kendimden acaip umutluyum klomen işe yaradı yumurtam oluştu çatladı ve hergün hatta çoğu gün günde iki kere mik mik oldu inş olcak bu ay hep birlikte cuma vaktinin yüzü suyu hürmetine dua edelim kızlar

ay canııııımm inş olmuştur ya hepimize Allah nasip etsin bi an önce :)
bakalıım bu ay nolcakk adetim bitcek 1-2 güne işte :)

Kız bu preseed ne ise yarıyor tam olarak??
Hadi insallahh bu ay güzel haberler bekliyoruZz

[TABLE="width: 100%, align: center"]
[TR]
[TD="colspan: 7"]re~seed spermlere zarar vermediği dünyada klinik çalışmalarla kanıtlanan ve " Doğal yolla hamile kalmayı destekleyen - Sperm dostu " olmasıyla benzersiz bir üründür. Pre~seed, hamile kalmaya çalışan çiftler için üretilmiştir. Spermler için en uygun ortamı sağlarken, vajinal kuruluğu ortadan kaldırır ve doğal vücut salgılarını (sekresyonu) taklit eder. Böylece rahim içinde doğal üremenin gerçekleşmesi için en uygun ortamı oluşturur.

Pre~seed' in her kutusu, ilişki öncesinde vajinal uygulama için önceden tasarlanmış plastik uygulama enjektörleri içerir." Doğal yolla hamile kalmayı destekleyen - Sperm dostu " Pre~seed 'in vajinanın derinine yerleşmesiyle vajina ve dış serviksi kaplar, en çok ihtiyaç duyulan yerde nemlendirmeyi sağlar.

[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="colspan: 8"]Böylece uygulandıktan sonra, kadınlarda ovülasyon (yumurtalama) dönemlerinde vücut tarafından salgılanan Servikal mukus sıvısı gibi hareket eder. Bilindiği üzere Servikal mukus, spermlerin rahime tutunmasını sağlayan bir sıvıdır. Pre~seed' in pH değeri, kadının üreme sistemine ve Servikal mukus sıvısına en uygun değerdedir.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Kızlar bebişi hiç rahat durmuyor acayip nir mide bulantısı başladı çalışıyorum bise acayip zor oluyor(

sağolasın tatlım...evet canım bende öyle bişeyler okudum. bakalım bekleyip göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…