HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

kızlar yaa ne bu durgunluk Allahım yarebbim yaaa
bi silkelenin kendinize gelin yaa.. açın bi konu konuşak..

Gizeemm anacım kocan ailesiyle arayı düzeltti mi kız.. :26:

kızlar yaa ne bu durgunluk Allahım yarebbim yaaa
bi silkelenin kendinize gelin yaa.. açın bi konu konuşak..

Gizeemm anacım kocan ailesiyle arayı düzeltti mi kız.. :26:

dün annesi geldi konuştular işe devam edicek ama evlerine bidaha girmem diyo canım işte işime geldi çaktırma ahahah

dün annesi geldi konuştular işe devam edicek ama evlerine bidaha girmem diyo canım işte işime geldi çaktırma ahahah

valla canım dün ailesiyle tartıştı bidaha gitmicez dedi deyince aklıma ilk bu geldi ama söyleyemedim ayıp olur diye:)))) nihayetinde oda eşinin annesi kimse annesiyle babasıyla kötü olsun istemeyiz ama hakediyolar napalım Allah böyle kendi dertlerine düşürüyor işte Rabbim okadar büyükki biz ona yeterki kul olalım herşeyi çok güzel yerli yerinde veriyor rabbim

Son düzenleme:
Gizemmm zararı yok de mi kullan bakalım faydasını görecek misin:))
Bence de bugün havalardan herhalde bir durgunluk var. Burada lodos var iki tane öğrenci var sınıfta şaka gibi:))

ayrımcılık yapmasınlar ayrıca hep çıkar ilişkisi.
eşim olmadan mağazalar batar zaten düşündükleri şey elaleme rezil olmaları o kavgada bunu diyolar.emrah gidince battılar dicek millet tabi bunu düşünüyolar yoksa başka bişeyden değil.değişik ya ne biliyim benide ilgilendirmez zaten onların aile içi problemleri benden uzak Allah'a yakın :)

Son düzenleme:
senin şansın bu biliyosun demi.. Rabbim gönlüne göre veriyo herşeyii

ya bi hafta hadi maksimum 2 hafta gitmez nasıl dayancak ben tanıyosam eğer kısa sürer yani kötü olsun istemem zaten ama herkes evini yuvasını bilse iyi olur.düzeldi o yazdığım şeyi okuduğundan beri ama şimdi huzursuzluk olunca benden bilirler kesin oraya gitmek istememesinide.kimse kendinde hata aramaz yani sonuçta biz el kızıyız hep biz oluruz kötü.

işe gitti ama o işine aşık adam zor gitti yani çok soğudu iştende ailesindende farkettim bunu ilk defa bakalım zaman ne göstercek :)
dün akşam dedm akşam anneye gideriz ben yemin ettim adım atmam sen ne diyosun dedi bilmiyorum ama işte kaç gün sürer bu :)

Son düzenleme:

Kız Gizem sen istedin bi göz, Allah verdi 2 göz, 1 çiftte lens kız... Afferim benim arkadaşıma ibre nihayet dönmüş senden yana...

kızlar aranıza benide alırmısınız.bende anne olmayı her ay bekyenlerdenim.evleneli korunmadım iki ay klomen kullandım ve buay hiç bişe kullanmıyorumm..ve gelmeyesice batım 30 mart ..

kızlar aranıza benide alırmısınız.bende anne olmayı her ay bekyenlerdenim.evleneli korunmadım iki ay klomen kullandım ve buay hiç bişe kullanmıyorumm..ve gelmeyesice batım 30 mart ..

hoşgeldinnn :)
baştan söyleyelim bat yazdırıp bidaha uğramamak yok eğer bu topikte devam etceksen eklesin arkadaşımız listeye :)

aynen aynen bizden uzak Allah'a yakın bizim ailemizle uğraşmasınlar mutluluğumuzu huzurumuzu bozmasınlarda kendi kendilerine naparlarsa yapsınlar hatta birbirlerini yesinlerde birinden bari kurtulmuş olalım:)))

aynen aynen bizden uzak Allah'a yakın bizim ailemizle uğraşmasınlar mutluluğumuzu huzurumuzu bozmasınlarda kendi kendilerine naparlarsa yapsınlar hatta birbirlerini yesinlerde birinden bari kurtulmuş olalım:)))

ahha aynen ne kadar eksilirlerse o kadar iyi tövbe yarebbimm insana neler söyletiyolarrr:)
hayır anlamadığım kız aileleri neden böyle değil cidden bunu merak ediyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…