HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ee yaniii... ama şahsen çalışan irisiyse ekonomik durumu ii ise şayet bebeğini doğursn derim ama o anki psikoloji önemlii

valal okadarini okumadim ilknurumm :26: bu kadar kaybim varken böyle bi seyin bahanesi oldugunu düsünemiyorummmilknurum simcik neye karar verdinn topik hakkinda düsündünmü biseylerrrr:13:

Son düzenleme:
öyle iste hamilimm artik kadin insallah bu aldirma fikrinden vazgecip yawrusuna sikica sarilirrr:26:

ama bakıun size bişi anlatım kızlaarrr .. ben eşime çok aşığım hemde çok aşırıda kıskancımdır... evlenmeden önce eşim beni sevmezdi beni tavladı ben köpeğimi gezdirirken tanştk .. benim eşimin amacıda havalı gördğü kızları afedersnz ama elden geçrp bırakmakmış tabi biz tanştk falan beni sevmedi eşşek kafalı ...ama ben çok bağlandım öle böle değil ünv ıokuyodu benim memlekette ve onun o kadar çok benden habersz açtğı face hesabı vardı ki düşünün benim bildğm 1 tane yabancı kadınlara özel açtğı ayrıca türk kadınlara açtğı etti mi 3 tane ... benimde hislerim çok kuvvetlidir hep rüyalarımda görürdm ayrıca fal mevzuları falan göryodm yani hepsini teker teker oetaya çıkadm ona kendimi aşık ettim .. böle davranmasının nedeni ise birini çok sevmiş o bunu terkedince intikam alırmış güya bütün kadınlarda... nese biz böle şık olduk falan ... konuya gelicek olursam yani bunlar net mevzusu falan fasifiso yanii ben affettm herşeye rağmen seven insan affeder bence... heleki hamile kendisine bağlamak için elinden gelen herşeyi yapar aldatılan bir insanın önceikle kendisini bi gözden geçirmesi gerekir neden aldatlyorm die haa ben beni sevmedği için alışıkmış tabş benimki eşşk kafalı hovardalğa ondan ama onun o bayanı eşi neden böle bişi yapmış bi kendisini eleştrmesi gerekr bence ... o yüzden düşündümde ben olsam bebeğimi doğururdum eşimide biraz süründürürdm ama affederdm...

Son düzenleme:

aynen bende onu demek istedim ilknurum yürü br kim tutar seni ilknura alkışşşşşşşşş

ilknurumm iste herkesin düsüncesi farklii bu bayan tüm siniri yawrusundan almayi düsünüyo bide aldiramamis ya insalalh kendiliginden ölür diyo ya kendi yawrusuna caninaaa

ilknurumm iste herkesin düsüncesi farklii bu bayan tüm siniri yawrusundan almayi düsünüyo bide aldiramamis ya insalalh kendiliginden ölür diyo ya kendi yawrusuna caninaaa

bu kadın gerçekten piskolojisi bozulmuşş kız nerde konuşsakta böle konuşmasa gidelim o topige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…