- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.221
yasakm düşnorm isim sende düşün sizde düşünün yhu
ilknurumm iste herkesin düsüncesi farklii bu bayan tüm siniri yawrusundan almayi düsünüyo bide aldiramamis ya insalalh kendiliginden ölür diyo ya kendi yawrusuna caninaaa
ilknurumm iste herkesin düsüncesi farklii bu bayan tüm siniri yawrusundan almayi düsünüyo bide aldiramamis ya insalalh kendiliginden ölür diyo ya kendi yawrusuna caninaaa
meelekimm kiscem ben orayada geliyom bazende ilknurumla hamilim burda bende onlarla sohbet ediyodum burdaaa..az cok biseyler biliyosun...dünkü olaylardan dolayi
yasak hayal hamilim kızcelerim siz neden adres değiştirdiniz bakım:26:
hayalim o topiği basalım adı neydi gızzzzzzz
anladımcanım ben de dedim acaba yeni bi olaymı oldu diye ..
unutmadan söyliyim sana ben meryem suresinin bi tanesini okudum yarında diğerini okurum moremi görünce söylersin hadi yarın görüşürüz öptüm sizi
anladımcanım ben de dedim acaba yeni bi olaymı oldu diye ..
unutmadan söyliyim sana ben meryem suresinin bi tanesini okudum yarında diğerini okurum moremi görünce söylersin hadi yarın görüşürüz öptüm sizi
aman sen dur simcik bisey yazarsin sinirlenip banlanirsin yani kadinlar kulübüne girme yasagi alirsin oralar tehlikeli bölgeeseni kaybedememmmm
allah akıl fikir sabır versnnn
ben seni ilk tanıdığmıdan beri sevdim kız hemşerim sayılırsın sen zaten benimmelekim seni severim ama o topikte ayrım yapıyolar ben kendim gibi olamıyom gari ordada iyi arkadaslar var ama anlamayan arkadaşlarda var kimsenin canı sıkılmasın ....
gız kötü bişi yazarmıyım o çocugun ona iyi gelceni sölerdim ama:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
gız ben buldum isim özele gel...[/QU[/B
tm gızz sen yaz bakm beklyormm
ben seni ilk tanıdığmıdan beri sevdim kız hemşerim sayılırsın sen zaten benim
facende de gördüm fotonu maşşalahçook tatlısın yüzünden belli zaten iyi biri olduğun
aynen her kelimene katiliyorum melekimmmyani resim bilem herseyi anlatiyooo
gerci sen en sabirli iyi kalpli bi kiscesinnsimdilik bi durda sonra oralarada götürrüm senii
gız buldum isim ilknurdan öğren 2 tana özel msj atamıyom yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?