- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.181
inşallaaahhhhh
özelden msj attım ....ben topikten ayrılıyom diye oda aramaya çıktı galiba gerçekten çok temiz kalbi var allahım insallah cok cabuk anne eder hayalimi ...herkese nasip etsin gercek arkadaş böle olur dimi aynurum.........
neden istemiyomuş biz bukadar uğraşırken onu derdi neymiş hayalimmmmmmm
allah razi olsun öslemimm insallah rabbim bi beni degil isteyen hak eden herkesi anne olmayi nasip etsin insalalhh
öp hadi öpmeni bilem özledim hamilimmm kiscemmgız allah iyiliğimi versin gariiii öpcem du biiiiiii
neden istemiyomuş biz bukadar uğraşırken onu derdi neymiş hayalimmmmmmm
insallah gız sen böle olursan senin sırtın yere gelmez bak doru sölüyom gariiiiiiiiii
biz bu kadar bebek aşkıyl yanıp tutşrken kimileride aldırmak istyo..... tabi herkesin kendine göre bi sebebi vardır yanii... rabbim isteyen herkese versn yaaa
napm bende şekerm burdan arkadaşlarla tanştm yazıştk ölegız sen naptın ben yokken anlat gariiiiiii
saol cankusumm
napm bende şekerm burdan arkadaşlarla tanştm yazıştk öle
öp hadi öpmeni bilem özledim hamilimmm kiscemm
vala esi sanalda aldatmis bebegide istemiyomus bu yüzdennnbu adam hak etmiyo diyoo kendi aklinca o masumun sucu neyseee
öp hadi öpmeni bilem özledim hamilimmm kiscemm
vala esi sanalda aldatmis bebegide istemiyomus bu yüzdennnbu adam hak etmiyo diyoo kendi aklinca o masumun sucu neyseee
gız sen çok yasa emii .....topiktekiler napıyo soruyolar mı beni gızzzzz
vallaaa ayy allah korusun böle şeyden bizleri yaa.... yani adam haketmyo ama bebeğe yazık tühhh ... allah sabır versnn ...
biz bu kadar bebek aşkıyl yanıp tutşrken kimileride aldırmak istyo..... tabi herkesin kendine göre bi sebebi vardır yanii... rabbim isteyen herkese versn yaaa
bosver cankusumm sen üzülme takma kafana bende fazla girmedimmmmmsizi cok özledim pesinizdeyimmm sevdigim kislari takip ediyommm nerde olurlarsa olsunlarrr
eşi bebegi duysun peşinde köpek olur valla ama o saatten sonada yüz vermem şahsen çocuğu doğururum kendim bakarım onun ne sucu var gariiiii....sürünsün gariiii
saol canım nası buldun beni gızzzzzzzz
vallaaa ayy allah korusun böle şeyden bizleri yaa.... yani adam haketmyo ama bebeğe yazık tühhh ... allah sabır versnn ...
aldirmaya gitmis aldiramadan dönmüs eveee malesef aldiramadim deyince kislar elestirilere basladi tabi hakli olarakk:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?