HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

allah razi olsun öslemimm insallah rabbim bi beni degil isteyen hak eden herkesi anne olmayi nasip etsin insalalhh

gız allah iyiliğimi versin gariiii öpcem du biiiiiii
öp hadi öpmeni bilem özledim hamilimmm kiscemm
neden istemiyomuş biz bukadar uğraşırken onu derdi neymiş hayalimmmmmmm

vala esi sanalda aldatmis bebegide istemiyomus bu yüzdennnbu adam hak etmiyo diyoo kendi aklinca o masumun sucu neyseee

biz bu kadar bebek aşkıyl yanıp tutşrken kimileride aldırmak istyo..... tabi herkesin kendine göre bi sebebi vardır yanii... rabbim isteyen herkese versn yaaa

gız vardır kesinlikle bi sebebi ama hayat işte demek çok istememek gerekiyo olacagına bırakçz herseyiiiiiiii gariiii

öp hadi öpmeni bilem özledim hamilimmm kiscemm

vala esi sanalda aldatmis bebegide istemiyomus bu yüzdennnbu adam hak etmiyo diyoo kendi aklinca o masumun sucu neyseee

eşi bebegi duysun peşinde köpek olur valla ama o saatten sonada yüz vermem şahsen çocuğu doğururum kendim bakarım onun ne sucu var gariiiii....sürünsün gariiii

gız sen çok yasa emii .....topiktekiler napıyo soruyolar mı beni gızzzzz

bosver cankusumm sen üzülme takma kafana bende fazla girmedimmmmmsizi cok özledim pesinizdeyimmm sevdigim kislari takip ediyommm nerde olurlarsa olsunlarrr

biz bu kadar bebek aşkıyl yanıp tutşrken kimileride aldırmak istyo..... tabi herkesin kendine göre bi sebebi vardır yanii... rabbim isteyen herkese versn yaaa

ben olsam süründürürdüm cocuğumuda doğururdum göstermezdim köpek gibi koşşsun peşimde banane derdim gariiiiiiiii

eşi bebegi duysun peşinde köpek olur valla ama o saatten sonada yüz vermem şahsen çocuğu doğururum kendim bakarım onun ne sucu var gariiiii....sürünsün gariiii

öyle iste hamilimm artik kadin insallah bu aldirma fikrinden vazgecip yawrusuna sikica sarilirrr:26:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…