- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.841
e gizli gizli yaparsan kızmakta haklı benceee:26:
canım önce anlaşmıştık.ikimizinde face i olmayacaktı.kabul.sonra bi baktım bu kendi face ni tekrar açmış.eee ne oluyoruz dememe bırakmadı.hesap soramazmışım ona.o erkekmiş.ama ben face açmayacakmışım.ben de kızıp açtım tekrar.anlaşmaya sadık kalmayan o.kendini haklı gören de o.
o zaman farklı evet sonuna kadar arkandayım
kızlarrrr aşağıdaki topik başlığına baksanıza bize inat yapıyolar sanki
bu sefer kararlıyım.ben barışmıycam.hep ben alttan alıyorum.üstelik kötü bişey de yapmadım ben.o kadar hakaret etti.şimdi burnu havalardadır.o kadar gıcık oluyorum ki bu hallerine.kapıyı çalsam diyeceği laf' hemen kapıyı kapat,çık odamdan olur.'istemiyorum gerizekalıyı.valla bi bardağa bıraksa şu spoşları ne kadan güzel olacak.kendi aşılamamı yapardımdünkü spoşlarla idare edersinde yarına barışman lazım... eşim şimdi arkadaşlarında gelince mesai var yine ovulasyondaki tek çizgiye rağmen mesai yapacamm... nette bugun yum günü gösteriyor sözdeeeeeee
hangi başlık anacım?göremiyorum ben.kızlarrrr aşağıdaki topik başlığına baksanıza bize inat yapıyolar sanki
o ne kız öylee:44::44::44::44:
anlamadn mı balım ya senin bıldırcınlar cok yruyo seni sanrımyani afedersiniz bardağa boşalacak ben kendme nakletcem hehhee tabi dah ole yapmadım
hangi başlık anacım?göremiyorum ben.
nasıl göstersem sana resmimi bilmem ki.face de yok:2:evet haklıyken haksız oldum,farkındayım.ama yanına gitmiycem.hele de yaptığım yemekleri yemeyip dışardan söylediği için çok kızdımmmmmmmmmmmmmmmmm.sersemmmmmmm şey.ben burda tarhana çorbası içeyim.o burger kingden yesin.hak mı?niye canım benim çorbamda güzeldi:2:ayy çok merak ediyorum seni biliyomusunnnbence haklısın ama gizli yaptığın için haksız duruma düşmüşsün tabikiii
nasıl göstersem sana resmimi bilmem ki.face de yok:2:evet haklıyken haksız oldum,farkındayım.ama yanına gitmiycem.hele de yaptığım yemekleri yemeyip dışardan söylediği için çok kızdımmmmmmmmmmmmmmmmm.sersemmmmmmm şey.ben burda tarhana çorbası içeyim.o burger kingden yesin.hak mı?niye canım benim çorbamda güzeldi:2:
Ebada gliforu nasıl kullanıyorsun bende aldım ama hiç iştahımı kesmedi |Kiz ben seni balik etli bisey hayal etmistimm... zayifcikmissin sen... bide sana neye gore pko var dedi doktor.. hormon testi falan mi yapmistin
nasıl göstersem sana resmimi bilmem ki.face de yok:2:evet haklıyken haksız oldum,farkındayım.ama yanına gitmiycem.hele de yaptığım yemekleri yemeyip dışardan söylediği için çok kızdımmmmmmmmmmmmmmmmm.sersemmmmmmm şey.ben burda tarhana çorbası içeyim.o burger kingden yesin.hak mı?niye canım benim çorbamda güzeldi:2:
buraya at bi resim sonra kaldırırsınnn valla bende merak ediyorum senii bide gizoşu ve cımcimeyiiiiiii
canım sabah-akşam 1 tane alıyorum.yemekle beraber,bol suyla,midem bulanmasın diye.yemeği biraz yiyorum ilacı alıyorum sonra kalan yemeğe devam ediyorum.mide bulantısından şikayet etmiş herkes.ben bulanmasın diye çok araştırdım.bu yöntemi yazmışlar.işe yarıyor.ancak ben hiç yemek yiyemiyorum.bu tokluk hissi beni mahvetti.çok az yediğim için çok hafif bulantı yaptı bugün.sadece bi kase çorba içebildim zorla.Ebada gliforu nasıl kullanıyorsun bende aldım ama hiç iştahımı kesmedi |
tamam canım iyi fikir.buraya koymayalım.esra mailini yaz bacım.aahah kıyamam ben sana yaaaamesaj kutuna bakkk
yaa bencede ama buraya koymayalım mail atalım benceee.mail adresini mesaj atsın herkes birbirine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?