HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

bu sefer kararlıyım.ben barışmıycam.hep ben alttan alıyorum.üstelik kötü bişey de yapmadım ben.o kadar hakaret etti.şimdi burnu havalardadır.o kadar gıcık oluyorum ki bu hallerine.kapıyı çalsam diyeceği laf' hemen kapıyı kapat,çık odamdan olur.'istemiyorum gerizekalıyı.valla bi bardağa bıraksa şu spoşları ne kadan güzel olacak.kendi aşılamamı yapardım

Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
esradincel, gzmmCnbz+, evrrim, merve_celal, ebda16+, dnz9, YaqmurDamlasi, asenlies

diğerleri niye konuşmuyorrrrrrrrrrrr

yaağmurr merveeeee denizzzzzzzzz

ayy çok merak ediyorum seni biliyomusunnn bence haklısın ama gizli yaptığın için haksız duruma düşmüşsün tabikiii
nasıl göstersem sana resmimi bilmem ki.face de yok:2:evet haklıyken haksız oldum,farkındayım.ama yanına gitmiycem.hele de yaptığım yemekleri yemeyip dışardan söylediği için çok kızdımmmmmmmmmmmmmmmmm.sersemmmmmmm şey.ben burda tarhana çorbası içeyim.o burger kingden yesin.hak mı?niye canım benim çorbamda güzeldi:2:

buraya at bi resim sonra kaldırırsınnn valla bende merak ediyorum senii bide gizoşu ve cımcimeyiiiiiii

aahah kıyamam ben sana yaaaamesaj kutuna bakkk

buraya at bi resim sonra kaldırırsınnn valla bende merak ediyorum senii bide gizoşu ve cımcimeyiiiiiii

yaa bencede ama buraya koymayalım mail atalım benceee.mail adresini mesaj atsın herkes birbirine

Ebada gliforu nasıl kullanıyorsun bende aldım ama hiç iştahımı kesmedi |
canım sabah-akşam 1 tane alıyorum.yemekle beraber,bol suyla,midem bulanmasın diye.yemeği biraz yiyorum ilacı alıyorum sonra kalan yemeğe devam ediyorum.mide bulantısından şikayet etmiş herkes.ben bulanmasın diye çok araştırdım.bu yöntemi yazmışlar.işe yarıyor.ancak ben hiç yemek yiyemiyorum.bu tokluk hissi beni mahvetti.çok az yediğim için çok hafif bulantı yaptı bugün.sadece bi kase çorba içebildim zorla.

Bende etkisi olmadı gliforun diye bırakmıştım ama ben günde 1 kere içiyordum 2ye çıkarayım bari bu arada esraaaaa ben okumakla meşguldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…