HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

hımmm evet hatırladım konuşmuştuk antalyadaydın sen o halde yumurta takibin zorsa ovu testi en mantıklısı sonrasındada çocuk iyi tutunsun diye progestan veriyor doktor...

yumurtaların oluşmasına yardımcı olan bir ilaç.aslında şeker ilacıymış.hamileliktede devam edin diyormuş doktorlar.sanırım ilk 3 ay.doktor bana 850mg glucophage verdi.eczanede o kalmamış.eşdeğeri gliforu aldım.günde 2 tane,yemekle beraber alıyorsun.sabah-akşam.ama alışayım diye bir hafta boyunca yarım içmemi söyledi.bu hafta tama geçtim.sabah 8de az bir kahvaltı yaptım,şimdi hala aç değilim.sırf ilacı içebileyim diye yemek yemek zorunda kalıyorum.ve yemek işkence gibi.gırtlağıma kadar dolu hissediyorum.aç karna içince bulantı,kusma yapıyormuş çünkü.2 akşam yemek yiyemeyeceğim için ilacı da içemedim.o kadar etkili anla yani.tabi sen gene de doktora danış.

adet olursamda olmazsamda doktora gitcem zaten battan sonra sorarım o zaman sevdim ben bunuuuu

hu huuuuuuuu nerdesinizzzzz:44::44::44::44::44:
bizim camış geldi.küsüs de ayıptır sölemesi.face m olduğunu bilmiyordu.arada giriyorum zaten.alerjisi var adamın face,twittera,kk ya.kendi face i var ama.uyuz oluyorum.gece mik mikten sonra bi saat kavga ettik.spoşlarda korkmuştur.yazık yavruceeezlerime.o kadar abartıyor ki,sanki faca de fuhuş yapıyorum.töbeee töbeeee.konuşmuyoruz şimdi.o çalışma odasında takılıyor,ben yatak odasında.evde köşe kapmaca oynuyoruz.az evvel kapı çaldı.dışardan yemek istemiş gerizekalııııııııııııııııııııııııııı.daha yemek yaparsam ne olayım!

dün gece yatakta birbirimize temas etmemek için o kadar çok köşeye gitmişim ki yataktan düşecektim nerdeysearadan kamyon geçerdi yaneallahtan spoşları dün almıştım.bugün de olsa iyiydi ama.napalım kavgaya kurban gittiler.bu ayıda bu salak kavga için heba edeceğiz sanırım.tam bu hafta yumurtlama haftası.eşek şansı var ben de.

anaaa kız facein var diye tartışma mı olur... benimde var eşiminde var arada bakıyoruz bizde.... annemin babamın bile var... :)

e gizli gizli yaparsan kızmakta haklı benceee:26:
biberle ne yapıyosun ayıptır sorması canım?belki canım çeker de yememe vesile olur diycem ama bizim kozalakla karşılaşmak da istemiyorum şimdi.

kırmızı biber közlemiştim onu soydum cicimm :)

benimkide karşı bütün sosyal medyaya haah onunda yok benimde rahatıızz

dünkü spoşlarla idare edersinde yarına barışman lazım... eşim şimdi arkadaşlarında gelince mesai var yine ovulasyondaki tek çizgiye rağmen mesai yapacamm... nette bugun yum günü gösteriyor sözdeeeeeee

anaaa kız facein var diye tartışma mı olur... benimde var eşiminde var arada bakıyoruz bizde.... annemin babamın bile var... :)
köydeki emine teyzenin bile face i var:ekmek yapıp,tarlayı sürerken resimlerini koymuşbi benim facem yokkkkkkkkk.ya işte saçmalıyor gerizekalı:face de kimle görüşüyormuşum,resimlerimle kendimi ifşa ediyormuşum,özel hayatımızı deşifre etmenin anlamı varmıymış,derdim neymiş,ben artık evli barklı bir kadınmışım.resimleride ben koymadım.başka arkadaslarımın etiketledikleri sadece.ona yalan söylemişim,ayakta uyutmuşum.
kendi kendime düşündüm :acaba ben face de kötü yola mı düştüm lan dedim?haberim yok

ayy bende kavga edince yumurtlmaya denk glyodu yapamyoduk.ama şimi kavga etiimzde ismini solemeden pişşt bana bak bi git banyoya ped bardagı doldur gel takviye yapçam kendme senin meraklın degilim dyrum

aslında bende gereksiz buluyorum... artık resim falan atmaz oldum... çağanın resmini atıyorum arada. annemler istiyor... arkadaşlara acık sadece resimlerim... olmasa bakardın benimkinee

ayy çok merak ediyorum seni biliyomusunnn bence haklısın ama gizli yaptığın için haksız duruma düşmüşsün tabikiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…