- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.821
bizim burda devlet 1 tek var.gitcek özelde yok varda apartman dairesi lan bi özel muayne asla gtmem oraya ilçede kalıyrum antalyaaki doktruma gderim olmassa ama yumurta takibi yaptrmam gdip gelmem zor olcak orda klcak yerm çok ama kocamdn ayrı kalmyorum. burdaki doktr yeni geldi iyi ilglnyo ama. bu ay bi gecsin bakalım
ayy valla öyle saoll şekerimm :)
ne var bunda anlammicak sabah mikmik yapmış o yüzden akşam yapmamış ebdoş
amaaan kalınca bidaha alırım kafasıyla yapıyorum bende
doldurdum dolabı baklayla kabakla valla el mahkum sinirlendim ya koca popoma bişey bulamadım stajım başlicak 20 hazirana kadar bu toto gidecek o bebekk ge-le-cekkk !!
aa ciddmisin anlatsana şunu bana alcam yarın nasıl kullanılıyo günde kaç kere aç-tok bi zararı varmı bide ?hamilelik sırasında kullanılıyomu
bi insan nasıl 48 kilo olur ya sizin gibiler yüzünden bizim moralimiz bozulmak zorundamı
hımmm evet hatırladım konuşmuştuk antalyadaydın sen o halde yumurta takibin zorsa ovu testi en mantıklısı sonrasındada çocuk iyi tutunsun diye progestan veriyor doktor...
yumurtaların oluşmasına yardımcı olan bir ilaç.aslında şeker ilacıymış.hamileliktede devam edin diyormuş doktorlar.sanırım ilk 3 ay.doktor bana 850mg glucophage verdi.eczanede o kalmamış.eşdeğeri gliforu aldım.günde 2 tane,yemekle beraber alıyorsun.sabah-akşam.ama alışayım diye bir hafta boyunca yarım içmemi söyledi.bu hafta tama geçtim.sabah 8de az bir kahvaltı yaptım,şimdi hala aç değilim.sırf ilacı içebileyim diye yemek yemek zorunda kalıyorum.ve yemek işkence gibi.gırtlağıma kadar dolu hissediyorum.aç karna içince bulantı,kusma yapıyormuş çünkü.2 akşam yemek yiyemeyeceğim için ilacı da içemedim.o kadar etkili anla yani.tabi sen gene de doktora danış.
hu huuuuuuuu nerdesinizzzzz:44::44::44::44::44:
ben biber soyuyodum geldimmmm
bu saatten sonra yeme atıstır bencee azcık yarının yemeğini yapıyosan bilemem
bizim camış geldi.küsüs de ayıptır sölemesi.face m olduğunu bilmiyordu.arada giriyorum zaten.alerjisi var adamın face,twittera,kk ya.kendi face i var ama.uyuz oluyorum.gece mik mikten sonra bi saat kavga ettik.spoşlarda korkmuştur.yazık yavruceeezlerime.o kadar abartıyor ki,sanki faca de fuhuş yapıyorum.töbeee töbeeee.konuşmuyoruz şimdi.o çalışma odasında takılıyor,ben yatak odasında.evde köşe kapmaca oynuyoruz.az evvel kapı çaldı.dışardan yemek istemiş gerizekalııııııııııııııııııııııııııı.daha yemek yaparsam ne olayım!hu huuuuuuuu nerdesinizzzzz:44::44::44::44::44:
biberle ne yapıyosun ayıptır sorması canım?belki canım çeker de yememe vesile olur diycem ama bizim kozalakla karşılaşmak da istemiyorum şimdi.canımm benim için değil benimkinin işten gelme saati bu :)
bu saatte yiyo yani hep :)
bizim camış geldi.küsüs de ayıptır sölemesi.face m olduğunu bilmiyordu.arada giriyorum zaten.alerjisi var adamın face,twittera,kk ya.kendi face i var ama.uyuz oluyorum.gece mik mikten sonra bi saat kavga ettik.spoşlarda korkmuştur.yazık yavruceeezlerime.o kadar abartıyor ki,sanki faca de fuhuş yapıyorum.töbeee töbeeee.konuşmuyoruz şimdi.o çalışma odasında takılıyor,ben yatak odasında.evde köşe kapmaca oynuyoruz.az evvel kapı çaldı.dışardan yemek istemiş gerizekalııııııııııııııııııııııııııı.daha yemek yaparsam ne olayım!
bizim camış geldi.küsüs de ayıptır sölemesi.face m olduğunu bilmiyordu.arada giriyorum zaten.alerjisi var adamın face,twittera,kk ya.kendi face i var ama.uyuz oluyorum.gece mik mikten sonra bi saat kavga ettik.spoşlarda korkmuştur.yazık yavruceeezlerime.o kadar abartıyor ki,sanki faca de fuhuş yapıyorum.töbeee töbeeee.konuşmuyoruz şimdi.o çalışma odasında takılıyor,ben yatak odasında.evde köşe kapmaca oynuyoruz.az evvel kapı çaldı.dışardan yemek istemiş gerizekalııııııııııııııııııııııııııı.daha yemek yaparsam ne olayım!
biberle ne yapıyosun ayıptır sorması canım?belki canım çeker de yememe vesile olur diycem ama bizim kozalakla karşılaşmak da istemiyorum şimdi.
dün gece yatakta birbirimize temas etmemek için o kadar çok köşeye gitmişim ki yataktan düşecektim nerdeysearadan kamyon geçerdi yane allahtan spoşları dün almıştım.bugün de olsa iyiydi ama.napalım kavgaya kurban gittiler.bu ayıda bu salak kavga için heba edeceğiz sanırım.tam bu hafta yumurtlama haftası.eşek şansı var ben de.
dün gece yatakta birbirimize temas etmemek için o kadar çok köşeye gitmişim ki yataktan düşecektim nerdeysearadan kamyon geçerdi yane allahtan spoşları dün almıştım.bugün de olsa iyiydi ama.napalım kavgaya kurban gittiler.bu ayıda bu salak kavga için heba edeceğiz sanırım.tam bu hafta yumurtlama haftası.eşek şansı var ben de.
köydeki emine teyzenin bile face i var:ekmek yapıp,tarlayı sürerken resimlerini koymuşanaaa kız facein var diye tartışma mı olur... benimde var eşiminde var arada bakıyoruz bizde.... annemin babamın bile var... :)
e gizli gizli yaparsan kızmakta haklı benceee:26:
canım önce anlaşmıştık.ikimizinde face i olmayacaktı.kabul.sonra bi baktım bu kendi face ni tekrar açmış.eee ne oluyoruz dememe bırakmadı.hesap soramazmışım ona.o erkekmiş.ama ben face açmayacakmışım.ben de kızıp açtım tekrar.anlaşmaya sadık kalmayan o.kendini haklı gören de o.
köydeki emine teyzenin bile face i var:ekmek yapıp,tarlayı sürerken resimlerini koymuşbi benim facem yokkkkkkkkk.ya işte saçmalıyor gerizekalı:face de kimle görüşüyormuşum,resimlerimle kendimi ifşa ediyormuşum,özel hayatımızı deşifre etmenin anlamı varmıymış,derdim neymiş,ben artık evli barklı bir kadınmışım.resimleride ben koymadım.başka arkadaslarımın etiketledikleri sadece.ona yalan söylemişim,ayakta uyutmuşum.
kendi kendime düşündüm :acaba ben face de kötü yola mı düştüm lan dedim?haberim yok
ayy bende kavga edince yumurtlmaya denk glyodu yapamyoduk.ama şimi kavga etiimzde ismini solemeden pişşt bana bak bi git banyoya ped bardagı doldur gel takviye yapçam kendme senin meraklın degilim dyrum
köydeki emine teyzenin bile face i var:ekmek yapıp,tarlayı sürerken resimlerini koymuşbi benim facem yokkkkkkkkk.ya işte saçmalıyor gerizekalı:face de kimle görüşüyormuşum,resimlerimle kendimi ifşa ediyormuşum,özel hayatımızı deşifre etmenin anlamı varmıymış,derdim neymiş,ben artık evli barklı bir kadınmışım.resimleride ben koymadım.başka arkadaslarımın etiketledikleri sadece.ona yalan söylemişim,ayakta uyutmuşum.
kendi kendime düşündüm :acaba ben face de kötü yola mı düştüm lan dedim?haberim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?