- 29 Kasım 2012
- 752
- 0
- 46
- 33
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.801
Gizosuuuuum hosgeldinnn.hayirli olsun cicim...bende alisveris yspmak istiyorum hamile kaldim kalcam diye biseyde alamiyorum..
He yaa kiz bende biran icin oyle sandim. sonra daha dun mik miki vatdi bu kizin dedim))))
Türkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşanlayıp da cevap yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.maşallah!niye keşke olmasa mıymış esraaaaa?
Hİç sorma canım ya 7 aydan beri bende hamle kalırım dye pek bşey almadım.yaz gelio aman ne olursa olsun art aliciimmm
keşke devam etseydin yumurta takibinedemi devam etmedin ? doktor yumurta problemli olunca klomen vermiyor herkese veriyor klomen sadece daha çok büyüsün diye benimde geçen ay klomen alırken aşırı kasık ağrım oldu ama bırakmadım bu ayda klomen kullanırken ağrı olmadı değişiyor.bide doktor şunu söyledi siz acele ediyosunuz henüz vakti gelmemiş ama tedavi gerektiren hastalarımda var onlarda tedavisiz olmaz.yani kloen bi tedavi yöntemi değil sadece yardımcı .....
esra kimseye gösteremez,elletemez.kıymetli onunki.nadide bi parçaaaaSezaryen oldum canim hic alttan muayene olmadim ben... klomenden sonra 5. Gun mu yanina cagiriypr dr..
anlayışlı insan bu oluyor demek canım.tebrikler.canım salı sabah ilişki olunc akşam olmadı demek istedi sanırım bide olsamıydı akşam demek istedi
canım rejim falan deyince aklıma geldi.doktor bana pko için glifor vermişti ya aman allahım mideme doğal kelepçe taktırmış gibiyim.sürekli tokum.deliricem.hiçbişey yiyemiyorum.bu ilaç zayıflamaya birebir.zaten araştırdım.herkes kilo verip hamiş kalmak için kullanıyor.yani pkolu olmayanlara da veriyor doktorlar.benim kilo sorunum yok.zaten 48 kilo bişeyim.bu ilaçla rüzgarla uçarım artık
canım doktor beni cagırmadı sadece adetn 3.gnü kullnmaya baslıcksın dedi gel faln demdi yani.neyse bu ay bişi çıkmassa kendim derim doktra yumurta tkbi yapçakmısnı dye
,,
canım ya bak ne güzelde anlamış beni utan ebda
esra kimseye gösteremez,elletemez.kıymetli onunki.nadide bi parçaaaa
anlayışlı insan bu oluyor demek canım.tebrikler.
yok canım ben daha entellektüel konularlan ilgileniyorum:dünyayı kurtarıcaz bizzzzzzzzz.bi daha projeye katılırsam benim adam uzaya fırlatacak beniBugun okula bi proje geldi cocuklara yarin cam fistigi tohumu ve toprak dagitacagim.. 1 ay onu sulayacaklar..spnra fidan olunca istedigi uere dikecekler... aklima sen geldin bizim kizin projesi mi acaba dedim
yaaa hiç sormayın geçen yaz fazla bişey alamadım diye bu yaz şunu alıcam bunu alıcam diyordum biz hamile kalıcaz değilmi
kızlar anca geçmişi okuyarak geldim nörüyonuzzz bakim..
şekerim sen bendende betersin durmuyon durdugun yerdebabetlerin hayırlı olsun
ne var bunda anlammicak sabah mikmik yapmış o yüzden akşam yapmamış ebdoşTürkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşanlayıp da cevap yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.maşallah!niye keşke olmasa mıymış esraaaaa?
amaaan kalınca bidaha alırım kafasıyla yapıyorum bendeGizosuuuuum hosgeldinnn.hayirli olsun cicim...bende alisveris yspmak istiyorum hamile kaldim kalcam diye biseyde alamiyorum..
He yaa kiz bende biran icin oyle sandim. sonra daha dun mik miki vatdi bu kizin dedim))))
ben sana büyük konuşma demiştim sebze düşmanııııııııııııı.
canım rejim falan deyince aklıma geldi.doktor bana pko için glifor vermişti ya aman allahım mideme doğal kelepçe taktırmış gibiyim.sürekli tokum.deliricem.hiçbişey yiyemiyorum.bu ilaç zayıflamaya birebir.zaten araştırdım.herkes kilo verip hamiş kalmak için kullanıyor.yani pkolu olmayanlara da veriyor doktorlar.benim kilo sorunum yok.zaten 48 kilo bişeyim.bu ilaçla rüzgarla uçarım artık
esra kimseye gösteremez,elletemez.kıymetli onunki.nadide bi parçaaaa
anlayışlı insan bu oluyor demek canım.tebrikler.
demek ben sormasan öleee anlamadan,çaktırmadan devam edeceksin muhabbete.kaçakkkkkkkkk,yakaladım seni.Sali aksam iliski olmamis bende carsamba olsa olur dedim. ne ben kimim neyim nerdeyim kac kere okudum mesajii neeee infilak ettim:))) simdi benden dumanlar cikiyor:)))
Kiz ben seni balik etli bisey hayal etmistimm... zayifcikmissin sen... bide sana neye gore pko var dedi doktor.. hormon testi falan mi yapmistin[/
ultrasonla bakıyor anacım merak etmeeee alttan değil:üsttennn.hormon testi yapıldı.problem yok.
tabi canım de yada doktorunu değiştir biz aynı durumdan müzdaripler ordusu olarak hastanedede birçok arkadaşım oldu, hep birlikte yumoşlarımıza baktırıp duruyoruz ama dokorumdan çok memnunum kürtajımıda o yapmıştı inş. doğumumuda o yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?