HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Gizosuuuuum hosgeldinnn.hayirli olsun cicim...bende alisveris yspmak istiyorum hamile kaldim kalcam diye biseyde alamiyorum..

He yaa kiz bende biran icin oyle sandim. sonra daha dun mik miki vatdi bu kizin dedim ))))

Hİç sorma canım ya 7 aydan beri bende hamle kalırım dye pek bşey almadım.yaz gelio aman ne olursa olsun art aliciimmm

Türkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşanlayıp da cevap yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.maşallah!niye keşke olmasa mıymış esraaaaa?

Sali aksam iliski olmamis bende carsamba olsa olur dedim. ne ben kimim neyim nerdeyim kac kere okudum mesajii neeee infilak ettim:))) simdi benden dumanlar cikiyor:)))

canım doktor beni cagırmadı sadece adetn 3.gnü kullnmaya baslıcksın dedi gel faln demdi yani.neyse bu ay bişi çıkmassa kendim derim doktra yumurta tkbi yapçakmısnı dye

Sezaryen oldum canim hic alttan muayene olmadim ben... klomenden sonra 5. Gun mu yanina cagiriypr dr..
esra kimseye gösteremez,elletemez.kıymetli onunki.nadide bi parçaaaa

canım salı sabah ilişki olunc akşam olmadı demek istedi sanırım bide olsamıydı akşam demek istedi
anlayışlı insan bu oluyor demek canım.tebrikler.

Kiz ben seni balik etli bisey hayal etmistimm... zayifcikmissin sen... bide sana neye gore pko var dedi doktor.. hormon testi falan mi yapmistin

canım doktor beni cagırmadı sadece adetn 3.gnü kullnmaya baslıcksın dedi gel faln demdi yani.neyse bu ay bişi çıkmassa kendim derim doktra yumurta tkbi yapçakmısnı dye

tabi canım de yada doktorunu değiştir biz aynı durumdan müzdaripler ordusu olarak hastanedede birçok arkadaşım oldu, hep birlikte yumoşlarımıza baktırıp duruyoruz ama dokorumdan çok memnunum kürtajımıda o yapmıştı inş. doğumumuda o yapar.

Bugun okula bi proje geldi cocuklara yarin cam fistigi tohumu ve toprak dagitacagim.. 1 ay onu sulayacaklar..spnra fidan olunca istedigi uere dikecekler... aklima sen geldin bizim kizin projesi mi acaba dedim
yok canım ben daha entellektüel konularlan ilgileniyorum:dünyayı kurtarıcaz bizzzzzzzzz.bi daha projeye katılırsam benim adam uzaya fırlatacak beni

şekerim sen bendende betersin durmuyon durdugun yerde babetlerin hayırlı olsun

ayy valla öyle saoll şekerimm :)
Türkçem iyice kıtlaştı.anlayamıyorum ki cevap vereyim.salı sabah olunca salı akşamı olmuşanlayıp da cevap yazan arkadaşlarımı tebrik ediyorum.maşallah!niye keşke olmasa mıymış esraaaaa?
ne var bunda anlammicak sabah mikmik yapmış o yüzden akşam yapmamış ebdoş

Gizosuuuuum hosgeldinnn.hayirli olsun cicim...bende alisveris yspmak istiyorum hamile kaldim kalcam diye biseyde alamiyorum..

He yaa kiz bende biran icin oyle sandim. sonra daha dun mik miki vatdi bu kizin dedim ))))
amaaan kalınca bidaha alırım kafasıyla yapıyorum bende

ben sana büyük konuşma demiştim sebze düşmanııııııııııııı.

doldurdum dolabı baklayla kabakla valla el mahkum sinirlendim ya koca popoma bişey bulamadım stajım başlicak 20 hazirana kadar bu toto gidecek o bebekk ge-le-cekkk !!

aa ciddmisin anlatsana şunu bana alcam yarın nasıl kullanılıyo günde kaç kere aç-tok bi zararı varmı bide ?hamilelik sırasında kullanılıyomu
bi insan nasıl 48 kilo olur ya sizin gibiler yüzünden bizim moralimiz bozulmak zorundamı

Sali aksam iliski olmamis bende carsamba olsa olur dedim. ne ben kimim neyim nerdeyim kac kere okudum mesajii neeee infilak ettim:))) simdi benden dumanlar cikiyor:)))
demek ben sormasan öleee anlamadan,çaktırmadan devam edeceksin muhabbete.kaçakkkkkkkkk,yakaladım seni.

bizim burda devlet 1 tek var.gitcek özelde yok varda apartman dairesi lan bi özel muayne asla gtmem oraya ilçede kalıyrum antalyaaki doktruma gderim olmassa ama yumurta takibi yaptrmam gdip gelmem zor olcak orda klcak yerm çok ama kocamdn ayrı kalmyorum. burdaki doktr yeni geldi iyi ilglnyo ama. bu ay bi gecsin bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…