- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.901
merve senin face ne ben bakayımEbdaaaa bende resm istyorummmm
biz küçük değiliz canım siz yaşlısınız
Benim vaaaar senin nedir faceyaaa nereye resim atıyosunuz bende merak ediyorum siziiiii facesi olanlar kimler bakim hemen
sana yüz verince çok havalı bişey oluyorsun diyor,ondan pek sallamaz beni.kendince taktik yapmış işte,safff
arkadasıma katılıyorum.yaram çok tazeyken face muhabbeti yapmanızı esefle kınıyorumbu arada gizemin de maşallahı var.
mailini yolla canım sana da atayım.
yok kız o töbeee face mace açtırmaz bana.2kez büyük kavga ettik face yüzünden.bi daha açarsam valla boşar beni.o kadar gözü kara.dün gece 1de beni uykumdan uyandırdı.facein olduğunu anlamış.laptopu gözüme sokacaktı nerdeyse.hemen kapatacaksın diye başladı,susmadı.tepe sersemi oldum uyku arası.deli benim adam deli
gizoşşşş çok derin yaraladın beniiii...sen de mi 18 yaşındasın yoksa 20 değilmiydinn
gizoşşşş çok derin yaraladın beniiii...sen de mi 18 yaşındasın yoksa 20 değilmiydinn
Yaaaa bana da yolla kız Esrooosss ben nasılım
öğretmenin aynı benziyor tayyibeee
Saolasin. canim degerlendiriyorum ama ovl. testinde bu ay coft yakslayadim. moralim bozuldu. bu gecede mik mik dusunuyodum..19. Gunumdeyim periyom 32 gecen ay 15. Gun yumurtlamistim.
Bence de evrim ve eşi çocuk daha beee
Ayyy saol canım benim sende esmer güzelisin maasallahcanım hepiniz çok güzelsiniz bu arada eşinle çok yakışmışsın canım. allah mutlu etsin ikinizde üniversiteli gençler gibisiziznz
biz küçük değiliz canım siz yaşlısınız
yok beee,idare ediyoruz işte kendi çapımızdasaoll cicimm senin yanında biz çerez kaldık ahahah
Aşkolsun ya Birden'de söylenmezmiş canım hem yaşlılara hürmet merde kaldı senin :)
Aşkolsun ya Birden'de söylenmezmiş canım hem yaşlılara hürmet merde kaldı senin :)
merve mesaj attım face mi
başka kimseye atamıyorum 10 dk.sonra diyo
esra face adresin nedir tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?