- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.921
yok beee,idare ediyoruz işte kendi çapımızdasenin de benden aşağı kalır yanın yok bebemmm.
sana demedim canım sen üstüne alınma gençsin sen
Canım nedir senin faceKızlar face muhabbetini duydum geldim beni de alın aranizaaa:))
Esra sanırım seni bulmuştum:))
mailinizi yazarsanız yollayayım kızlar.başka seçenek yok napim.millet uzaya çıktı,benim hala facem yok yarebbimmm.ebda sultan ben de resim istiyorummmm
abowwwbana mı dedin kızzz o zamannnn
kasığında ağrı varsa yumurtlamışsın demektir.bugünü ve yarını iyi değerlendir bence.
.
Canım nedir senin face
sorun şu ki tatlım ingilizce değil edebiyat öğretmeniyim.meslek tutuyor gerçi.yanlış branş seçmişim.tipik ing öğretmeni havan var tam bulmuşsun mesleğini
Kızlar face muhabbetini duydum geldim beni de alın aranizaaa:))
Esra sanırım seni bulmuştum:))
mailinizi yazarsanız yollayayım kızlar.başka seçenek yok napim.millet uzaya çıktı,benim hala facem yok yarebbimmm.
esra dincel kırmızı bluzluuuuuuuuu çıkmam lazım acilllllllll
hepinizi seviyorummmmm
ebda sana sarı şeker dicem bi dahaa canımmmm
sorun şu ki tatlım ingilizce değil edebiyat öğretmeniyim.meslek tutuyor gerçi.yanlış branş seçmişim.
Gizoşummmm ben anlattığına göre tombik bekliyordummm kız senimailine bak sen aaa
aman canın istemiyorsa uzatma,kısa kesiver gitsinÖylemi diyodun hadi bakalım uzun bi gece beni bekliyor desene
Gizoşummmm ben anlattığına göre tombik bekliyordummm kız seni
aman canın istemiyorsa uzatma,kısa kesiver gitsin
mevlana gibisin.gel ne olursan gelll.zaten anlayışlı olmandan belliydi.hem anlayışlı hem hoşgörülü.mevlana gibi kız işte.gel bacım gel adın soadın
hakkaten haaa senin kilon mu var deliiii kızzzz.gayet fitsin maşallah.Gizoşummmm ben anlattığına göre tombik bekliyordummm kız seni
aman canın istemiyorsa uzatma,kısa kesiver gitsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?