HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

mevlana gibisin.gel ne olursan gelll.zaten anlayışlı olmandan belliydi.hem anlayışlı hem hoşgörülü.mevlana gibi kız işte.

hakkaten haaa senin kilon mu var deliiii kızzzz.gayet fitsin maşallah.

kilo varda arkada olduğu için görmediniz bigün itinayla çekiyim yolliyim totomu alın kilo diye ahhahah

merve ye,nice33 e,susisesi ne,armin e mail attım.gelmediyse söyleyin kızlar.tekrar atayım.eşim bi de resim neyin yolladığımı duysaibret olsun diye beni çarmıha gerip sıcakta çürütür valla çok fazla spartacus izliyorum sanırsam.işkence çeşitlerim bile değişmiş

ayy aynen sorma benimki boşar direk biliyomusun

ayy aynen sorma benimki boşar direk biliyomusun
hahaa aynı benim koca valla.gece 1 de bağırıyordu boşamazsam seni diyeköydeki yaşlı teyzenin face i var beaaaa.biz neyle uğraşıyoruz.ben gözüne gözükmüyorum şimdilik.odadan hiç çıkmadı.çişinde mi gelmez mübarek adamhiçbir hayat belirtisi yok.

çıkmamak için yanına leğen aldı adam belki ne biliyosunn ahahah
benmkide bağırıyo sona geldiik haberin olsunn diye he yaaav heeee heee

geldi canım maşallahh tütütütü

facedeki resimlere bakaraktan ve bu topiktede tahminen en küçüğünüz benim hihiii anamla babamında en küçüğüyümm kaynanamın gelini olaraktaa küçüğüm. herseyin küçüğü sevlirmiş . olmak güzelde.küçük gelin olarak kalmak işte bu çookkötü

Son düzenleme:
canım tekrar mailin yollasana.benim adam az evvel odasından çıktı.bende o kadar panik oldum ki tüm resimleri maili falan sildim aceleyle.ahhh korkunun gözünü seveyim.

tetikte bekliyorum bende kedi gibi zili duyduğum an laptop gözükmeyen yerlere
görünce bakası geliyo o gelmeden saklıyorum bende

canım tekrar mailin yollasana.benim adam az evvel odasından çıktı.bende o kadar panik oldum ki tüm resimleri maili falan sildim aceleyle.ahhh korkunun gözünü seveyim.

ayy kahkahaa atarak güldümmm ah şu kadnlarr kötü bişey yapmaakta ok kötuymüş gbi gözüküyo

bende varım canım aynı yaştayız senle ama ben büyük duruyorumküçük değil genciizz lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…