- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #15.941
aman canın istemiyorsa uzatma,kısa kesiver gitsin
mevlana gibisin.gel ne olursan gelll.zaten anlayışlı olmandan belliydi.hem anlayışlı hem hoşgörülü.mevlana gibi kız işte.
hakkaten haaa senin kilon mu var deliiii kızzzz.gayet fitsin maşallah.
merve ye,nice33 e,susisesi ne,armin e mail attım.gelmediyse söyleyin kızlar.tekrar atayım.eşim bi de resim neyin yolladığımı duysaibret olsun diye beni çarmıha gerip sıcakta çürütür vallaçok fazla spartacus izliyorum sanırsam.işkence çeşitlerim bile değişmiş
hahaa aynı benim koca valla.gece 1 de bağırıyordu boşamazsam seni diyeayy aynen sorma benimki boşar direk biliyomusun
ayy aynen sorma benimki boşar direk biliyomusun
hahaa aynı benim koca valla.gece 1 de bağırıyordu boşamazsam seni diyeköydeki yaşlı teyzenin face i var beaaaa.biz neyle uğraşıyoruz.ben gözüne gözükmüyorum şimdilik.odadan hiç çıkmadı.çişinde mi gelmez mübarek adam hiçbir hayat belirtisi yok.
Geldi öğretmenim ama birini gördüm maşallah gayet güzelsin :)))
geldi canım maşallahh tütütütümerve ye,nice33 e,susisesi ne,armin e mail attım.gelmediyse söyleyin kızlar.tekrar atayım.eşim bi de resim neyin yolladığımı duysaibret olsun diye beni çarmıha gerip sıcakta çürütür vallaçok fazla spartacus izliyorum sanırsam.işkence çeşitlerim bile değişmiş
canım tekrar mailin yollasana.benim adam az evvel odasından çıktı.bende o kadar panik oldum ki tüm resimleri maili falan sildim aceleyle.ahhh korkunun gözünü seveyim.bana gelmedi mail canım ebdaaa
canım tekrar mailin yollasana.benim adam az evvel odasından çıktı.bende o kadar panik oldum ki tüm resimleri maili falan sildim aceleyle.ahhh korkunun gözünü seveyim.
canım tekrar mailin yollasana.benim adam az evvel odasından çıktı.bende o kadar panik oldum ki tüm resimleri maili falan sildim aceleyle.ahhh korkunun gözünü seveyim.
facedeki resimlere bakaraktan ve bu topiktede tahminen en küçüğünüz benim hihiiianamla babamında en küçüğüyümm kaynanamın gelini olaraktaa küçüğüm. herseyin küçüğü sevlirmiş . olmak güzelde.küçük gelin olarak kalmak işte bu çookkötü
Attım canımm :)
kız nereyeatıynuz banada atın bende istyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?