• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her ay aynı mutsuzluk!!!

kızlar aynı sorun bende de var, bir kaç gün önceden göğüslerimde şişlik ağrı başlıyor, çok sinirli ve gergin oluyorum, herşeyi yanlış anlıyorum, hiç kimseye tahammül edemiyorum, ilgisiz kaldığımı düşünüyorum hep.. yazılanları okuyunca yanlız olmadığımı anladım. ve bazı dönemler benim çok ağrım oluyor, mide bulantısı ve aşırı sancı çekiyorum, bildiğiniz yataklara düşüyorum. doktora gittim d.kontrol hapı yazdı, ama alıp kullanmadım. her ay aynı terane bende çok muzdaribim :)

offfffffffff.bende her dönem keşke erkek olsaydım diyorum.bittikten sonrada iyikide bayanım diyorum:)ama yazları resmen ağlıyorum ya.acaba geçtimi;koku oldumu kabus gibi ya.

bunların olması normal tüm hormonlar harekete geçiyo.sinirli agresip mutsuz tahammülsüz kısaca hertürlü olumsuzluk basıyo. hele bide geçişmişsse dünyayı ters ceviresim geliyo. tabi çevremizde ki herkesle tartışmak da işin en kötü yanı.allahtan cok agrı cekmiyorum da daha kötü bi hal almıyorum.varmıdır bunun bi çaresi acaba.....

valla ben bazen zaman çabuk geçsin diye benden beklenmeyen bi performas göstererek ev temizliyorum,:27::27: yorgunluktan bitap düşünce sinir falan kalmıyo,:27: ama hergünde temizlik yapamam ki canım hadi bi gün öyle geçti sonra...:27:

Hepimiz aynı gemide yolculuk yapıyoruz demek ki arkadaslar. Allah yardımcımız olsun bunu böyle çeken anlıyor biliyor, yoksa digerleri asabi olduğunu sanıyorlar. Bu gün Cok genc bir komşu kızı anlattı, onda da bizler gibi Cok kötü geciyormuş. Geçenlerde adet boyunca ağlamış. Ben su an adet oncesiyim ve Cok gergin& duygusalim:( dokunsalar agliyacagim ama neye? Anti depresan kullanmak istemiyorum, artık hormon takviyesiyle demicem, bakalım faydasını gorucem mı? Kızlar ne kadar sınırlı ve agresif mutsuz olsak'da yinede yasama sevincimizi içimizdeki cocuğu öldürmeyelim :) inşallah bunuda atlatacağız, yeter ki yelkenler fora olmasın :6::1:

bnde o hafta ck gergın oluyorum
hele sımdı olmamak ıcın dua edıyorum cunku
bebek cok ıstedıgım ıcın
dahada gergınlesıorum :( o yuzden

Sevgili @esra sakın kendini strese sokma canım. Allah inşallah gönlüne göre verir canım. Sen yeterki stres olma :18: herseyin bir zamanı var, eğer kaderinde bebek varsa kesin olacak. Bak benim bir arkasının 15 yıl bebeği olmadı ve Cok para harcayarak hep hamile kalmaya çalıştı, Saglik sorunları yoktu. Bir kaç kez hamile kaldı ve bebeklerini kayıp etti. 15 sene sonra ikiz bebeklere hamile kaldı ama tedaviyle. Dogum'dan 3 ay sonra Hic beklenmedik bir sekilde normal Yol'a hamile kaldı ve bir evladı daha oldu. Bu Allah'ın mucizesi. Bebeklerin zamanı bnca yıl sonraymis. Olmuyor diye üzülmeyin arkadaslar çaresini arayın ve Allah'a cokdua edin, Hayirliysa olur inşallah. Allah isteyene nasip etsin insallah:49:

Bende aşırı gergin oluyorum, her laf ters geliyor bana, sürekli ilgi alaka bekliyorum, bişeylere takılıp duruyorum, ağlıyorum hemencik, sonra benimkiyle kötü oluyoruz :27:
Sanırım böyle zamanlarda çevremizdekilerden biraz uzak durmak lazım, gerçekten çekilmez oluyorum bende :50:
ama bittikten sonra hiç bişey yok kuş gibi hafifliyorum rahatlıyorum sonra da amaan ben buna mı kızmışım neden bu kadar takılmışım diyorum, bi insan bu kadar değişebilir mi ya :9:

Back
X