Her ay bu ızdırabı çekmek zorundamıyım ?

benımkıde sancılı ama senınkı kadar degıl..

bıldıgım tek sey çocuk doğurunca da geçmedıgı..

bana bır tek majezık ıyı gelır,ama onuda emzırdıgım ıcın kullanamıyorum..mecbur dırenıyorum sancıya..

Son düzenleme:
Ben 7 yıldır ponstan forte kullanıyorum ilaci alınca iki saate geçiyo ağrım,ayrıca adetimi tek kesmeyen ilaç o
Bide ben geçen doktora gittim o söyledi bi tatlı kaşığı kadar keten tohumunu karabiber degirmeninde ögütüp onu bala,pekmeze veya yoğurda karıştırıp hergün yiycekmissin o hem ağrıları büyük oranda hefifletiyomus hemde düzene sokuyomus

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba gercekten durumunuz uzuldum bakın ben kendımden ornek vereyım bırkac sene once bende aynı sekılde oluyordum adet olcagım zaman yada olunca bayılıyordum kusma falan acıle ıdıp serum yeyınce gecıyoduusonraa kanıma bakıldı kansızlık cıktı sekıze dusmustu dahılıyeye gıttım durumu anlattımm tahlıl sonucu oda dedı kansızlık dıye sonra 6 tane kan serumu verdı hergun gıttı takndım serumu ondan sonra bırdaha olmaddı su an olacagım zaman hıc hıssetmem bazen hafıf karnım agrır parol agrıkesıcı alınca gecerr umarım senınkıde benım gıbı tedavı edılebılen bırseydır sendee bı dahılıyeyee gıt kanıa baktırr gecmıs olsn

Sekerim Apranax diye bir ilac var, denedigini dusunuyorum. Apranax bile kesmiyorsa, Dolormin diye bir ilac tavsiyem olacak, ben bu ilaci Almanya'dayken buldum, regl sancisi icin ozel uretilmis bir agri kesici. Turkiye'ye geldi mi bilmiyorum ama , getirebilecek birisi varsa bence bir dene. Apranax ve Majezik ikilisini sollar, o derece

Ben ilk gün mide bulantısı kusma yüzünden banyo kapısında yerde yattığımı bilirim.
Sancıyla birlikte kusma, titreme.. Yemek yemem o gün sıcak süt, biraz iyiysem çikolata.
Belime sıcak havlu, atkı sarıp uyurum o biraz rahatlatır.
Farkettim ki özellikle üşüttüğüm zamanla çorap falan giymediğimde daha kötü oluyorum.

Evlendim hiç geçmedi. Doğumda ne olur bilemem..
Bana da hiç bir ilaç işe yaramıyor bazen buscopan plus kasık ağrılarımı azaltıyor. Ondan alırım varsa.

Bir doktor önerisiyle tüm aile kadınlarına mucize gelen ilaç dilerim sana da çare olur..doktor hiçbir yan etkisi olmadığını,adeti kesmeyip tam tersi söktürdüğünü söylemişti..yıllarca her adetinde hastahanelik olan teyzem artk hiç ağrı duymuyor..
İama yinede doktora ya da en azından eczacıya danışın..

Ponstan forte.. Benimde ağrımı kesen tek ilaç

Canim ayni durum bendede var okulda bayildim kac kere cok kotu oluyorum agliyorum okadar agri cekiyorum ki kusuryorum adet oldugumda uc kilo veririm aninda bi caresi olsa keske..

Daha önce birisine yapmıştım bu yorumu ama hatırlamıorum kime. Sensen kusura bakma tekrar olacak :))
Ben hastanelik olurdum, bacaktan morfin yaparlardı, heryerim uyuşurduda sancı geçmezdi.. Kistim de cabası.. Kocamandı
Doğum içinde bayaaaaa çoktu.. Orta okul 1 de ne çocuğu :)
Velhasıl bir kaç ay doğum kontrol hapı kullandım, 1 sene rahat idare edio.. Belki biliosundur, dkhapı kistleri yok eder.. Adeti düzene sokar.. Ağrıları öyle güzel kesiorki valla mucize.. 3 doğum yaptım hala senede 1,2 ay kullanırım yoksa sancılar tekrar gelior..
Geçmiş olsun.. Adet ağrısı ve diş ağrısı başa bela

Cnm o kadar kötüysen konu sahibine yazdığımı oku.. Belki işine yarar

Cnm o kadar kötüysen konu sahibine yazdığımı oku.. Belki işine yarar

Canim okudum ama dogum kontrol hapindanda korkuyorum daha bekarim kullaktan dolma abuk subuk seyler soyluyolar dogum kontrol hapiyla ilgili insan korkuyu kullanmaya .s

Canım bende aynı durumdaydım gittiğim bi doktor kendisinin de uyguladığı 1 kupa sıcak suya yarım limon ( istersen balla tatlandırıp) yöntemini önerdi, limon kanı sulandırdığı için adet sökmesini kolaylaştırıyormuş. Bende hep kullandım ii geldi

Banada birsürü şey dediler.. Hatta dr kızdı hala böyle düşünen varmı die.. Yaşım daha 14 deildi sen düşün.. Neyse en son alcam desim annem ağladı sızladı , dayanamadım kullandım çokta iyi geldi.. Bu arada 3 çocuğum var.. Denedin onaylıorum, engellemio bişi :)

Civanpercemi iciyorum bende. Regliye 2 gun kala. O da yeterli gelmezse buscopan plus iciyorum.

Aaa iste bilmedigimiz icin tuhaf geliyo kisir birakiymus yumurlatiklari kurutymus insan korkuyo tabi :))ama bidahaki adet sonemim de deniyicem :))

yorumlarınızı tek tek okuyorum önerilerinize kulak veriyorum arkadaşlar çok sağolun ..
benim durumum da olan arkadaşlar da faydalandı bu sayede..
buscapon ve fortan içmiştim.. magnezyumlu bi ilaç vardı bi de adını tam hatırlamıyorum sıcak suya eritip içiyodum vs bi sürü ilaç içtim..
finallerim bitince yine gitcem kadın doğuma dogum kontrol hapını sorcam bide bakalım verecek mi..
tez zamanda kurtuluruz inşallah hepimiiiz

İbrahim Saraçoğlunun kist icin soğan kürünü bir araştır canım ben de başlıycam yakında.

Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler...

Aaa iste bilmedigimiz icin tuhaf geliyo kisir birakiymus yumurlatiklari kurutymus insan korkuyo tabi :))ama bidahaki adet sonemim de deniyicem :))

Zaten dr verecek reçeteyi.. Dozajı düşük bir ilaç verir.. Geçmiş olsun :)

Zaten dr verecek reçeteyi.. Dozajı düşük bir ilaç verir.. Geçmiş olsun :)

Ayy saolun rezil oluyorum ya insanlar yanlis anlyo kusup okulda bayilinca uniye gittigim ilk gunu bunu yasadim rezill oldum utanmadan bide gidim cardaktaaa yattim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…