Her ay bu ızdırabı çekmek zorundamıyım ?

Benimki de çok sancili geçer agri kesici bile kesmez çoğu kez gidip iğne yaptirim ama çok şekerli sicak su biraz iyi gibi geliyor bence denemelisin tabi pat diye kesmez ama dene derim bir de kendini sicak tut

Aa dur hemen durum değerlendirmesi yapalım.. Kusuosun, bayılıosun ve karnın ağrıo, kesin düşük yapıosun ..bumudur yorum?
Utanacak birşey yok, sancılı geçiyor ağrıdan miğden bulanıyor, kimseyede açıklama yapmak zorunda deilsin.. Bırak günahını alsınlar.. Sen sağlığına bak.. O ağrı geldimi insanın bir haftası heba oluyor.. Üstelik zamanda geçmio.. O kadar berbat bişi, birde el ne der diyemi düşüneceksin..

Dusunmuyorum ben bayildim ve beni hocam dindar diye erkek hoca kucagina almadi son anda aldi oralari hayal meyal hatirliyorum insanlik iste ogretmenler odasina gittik rehber hocasida dondu bana hamilemisin gibi sorular sordu bu kadar okulmuslar ama hayla cahiller gercekten cok kotu oluyorum elimde olan bisey degil

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende de vardı aynı sorun doktor yumurtladığın için oluyo dedi. tavukmuyum arkadaş ben yaa

bendede pco var canım ama ağrılar ondan kaynaklanmıyor ben kendimi bildim bileli senin gibi ağrı çekerim evlendim yine geçmedi ancak hapla ilaçla doğumla geçermiş bende sanmıyorum ama arkadaşların dediği ponstan forte ve senin o kullandığın magnezyum tozunu bende kullandım biraz olsun işe yarıyorlar ama ertesi gün yine aynı çözüm yok en iyisi 1-2 doğurup yumurtalıkları aldırmak

iyi günler geçmiş olsun durumunuza üzüldüm allah şifa versin evliyseniz ve devam ediyorsa kadın doguma derhal gidin fakat bekarsanız d.kontrol hapını doktorunuzun tavsiyesi ile kullanırsanız agrı kesiciyle baraber zamanla yopk olacaktır en iyi çözüm ise genellikle evlilik başka bşir sorununuz yok ise tabi

benim gibi çok arkadaş oldugu için konuyu hortlatmayı kendime borç bildim

biri çıkıp mucizevi bişi söyliyebilirmi diyerek konu açmıştım ama ne yazıkki hiçbişi kar etmemişti.. ama artık mucizemi buldum

diane 35 daha ilk paketimi bitirdim.. böyle bişi olamaz inanamıyorum hala adet olduguma ya şaka gibi . ben ki hastaneye gider 2 serum yerdim eve gelir biraz uyur sancıyla uyanır geri hastaneye giderdim.. kusmalarımı hiç söylemiyorum.. en ufak bi agrım yok bulantım yok o kadar acile gittim biri de demedi ki bu normal değil git kadın doğuma.. anca çocuk doğurunca geçer

iyikide gitmişim 3 ay kullancam ilacı sonra kontrole gidicem bırak ilacı artık gerek yok falan derse inşallah bu kabus geri dönmez..

benim gibi acı çekenler doğru doktoraaaaa bunca zaman çektiğim acılara yanarım
sağlıcakla kalın

Son düzenleme:
Aynı dert bende de var..Evlenince geçer diyorlardı..Neredeyse 2 sene olacak evleneli hala tık yok..Sırtıma vuruyor ağrı dayanılacak gibi değil..İlk günüm..Şuan işteyim ve sırtıma vurdu ağrı...Doktorum bana çok ilaç ağrı kesici tavsiye etmemişti...Geçen ay maltofere başladım.Çok az geliyordu..Kan ilacından sonra baya bir çoğaldı..Dün gece buscopan ve bu sabah yine buscopan aldım fakat ağrımı yatıştırdı almasaydım nasıl olurdum düşünemiyorum.ilacı aldığım halde sızlıyor hala..

Evliyim dogum kontrol hapi kullaniyorum oncesinde bende isyerinde cok fenalasiyordum
Artik regli gunumu tam bildigim icin yaptiklarimi soyleyeyim.
Bir gun onceden mutlaka ayaklarimi sicak tutuyorum, ogun sicak su torbasi koyuyorum ayaklarima.
adetin birinci gunu mutlaka muz yerim hem mide bulantimi bastirir hem de midem bozulur genelde ona da iyi gelir gun icinde cubuk kraker yer mide bulantimi bastirir bir fincan adacayi icerim.
Eskiden isyerinde gorenlee ve akrabalarin su an baya asama kaydettigimi soyluyor

poncantfort poncant force gibi bi ilaç var gerçekten mükemmel eve gidince düzgün adını yazarım adını tam yazamadım.
aparanx ford un mavi kutusuna benziyo 4 tl ye alınıyor gerçektn anında kesiyor

geçmiş olsun aynı sorun bende de var. aspirin dahi içmeyen ben ilaç içmemek için yıllarca her yolu denedim. yanımda sıcak şerbet taşıdım, karnıma su torbaları koydum hiçbir şey fayda etmedi. sonra doktora gittim mecburen brufen diye bir ilaç verdi. 600 mg lık olanını kullanıyorum hem kesmiyor hem de ağrıyı geçiriyor. ki ilacı içtiğim halde bile ağrı oluyor da önceki gibi değil.

ben doğum kontrol hapı sayesinde kurtuldum bu dertten hanımlar

yorum yapan arkadaşlara teşekkürler benim gibi olanlar için yardımcı olacaktır önerileriniz

selam canm öncelikle geçmiş olsun bende her ay ağrıdan kıvranıyorum . şu son iki aydır annemin kendi hazırlamıs olduğu (birkaç seyin karışımı) adını bende bilmiyorum toz bi yemek kaşığı ondan içiyorum tadı biraz kötü ve acı gibi bi satte iyi ediyo en azından o kadar ağrı sancı çekmiyorum dur annemden öğreniyimde onu bi dene sonuçta ilaç değil bi işe yaramasada sende yan etkiside yok .

ben de üni de böyleydim. regl olduğum zaman dersten çıkmak zorunda kalırdım. eve nasıl geldiğimi hatırlamıyorum bile hep birleri olmuştur yanımda. ben o zaman sadece regl için bir ilaç vardı dr vermişti onu alınca ancak rahatlayabiliyordum.
evlendikten sonra yani doğumdan sonra o kadr ağır olmuyorum artık.
doktor ilaç vermedi mi sana?
ya da normal ağrı kesiciler fayda etmiyor mu?
ben de ilaç kullanma taraftarı değilim ama final zamanı falan mecbur kullanıyordum.

ah cnm aynı benı anlatmıssın evlenınce gecer dedıler yok yok yok gecmıyor sımdıde cocuk dogur dıyorlar.. bende fınalıme gırememıstım allahtan tek ders sınavı vardıda yırtmıstım

Çok geçmiş olsun. Benim tavsiyem ada çayı. Ada çayında östrojen hormonu var. Alışkanlık haline getirirsen regli dönemlerini daha rahat geçirirsin. Büyük ölçüde faydası var. Tekrar geçmiş olsun :)

Ben de aynı sekildeyim.Düzenliyse ortalama 1 hafta önceden kekik çayı kaynatıp iç ben faydasını gördüm..Bir de maydanoz ye saplarıyla.Kocakarı ilacı gibiydi ama günde 1-2 kekik cayı baya faydalı oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…