Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canim kesinlikle git.. aylardır muayene olmamıştın. Hormonlara baktir rahim içine baktir ne olup bitiyor baksınlar..

Kan testi yaptırabilirim yarın aslında sağlık ocaginda çalışıyorum ama sonuç negatifse kötü olacak. En azından bata kadar bir ümit olur bu ay gebelik olmazsa eşimle doktora gidelim diyoruz herhangi bir sorumuz var mi diye. En azından erken öğreniriz. Erkekler için hangi doktora gidiliyor acaba

Sperm testini üroloji yapiyor canim.

kızlar mrb haftasonu olunca gezmece tozmaca misafir derken çok ugrayamadm kusura bakmayın cimcimecim doktora git bence de en güzeli kafan rahatlar

kızlar mrb haftasonu olunca gezmece tozmaca misafir derken çok ugrayamadm kusura bakmayın cimcimecim doktora git bence de en güzeli kafan rahatlar

aynen canım bende de durumlar öyle. daha yeni fırsat buldumda bi bakayım dedim. bayağı bat ı geçen var ama haber yok sanırım.

merhaba kızlar yumurtlama döneminin adet döngüsünün yarısında başladığını duymuştum ama ben adet döngümden pek emin değilim, adet günüm oynayabiliyor sürekli. yumurtlama döneminin biyolojik belirtileri varmı?? bilenler yazabilir mii????:44:

İyi geceler kızlar, ağustos'tan bu tarafa ilk kez hafta sonunu evimde geçirdim, ne misafir ne de bir program... Çok iyi geldi, bekleyen bir sürü şey vardı onları halettim, derin dondurucuya köfteler yaptım, baklagil haşladım koydum, dinlendim bol bol....

Sizlerin de neler yaptığını okudum, evine dönenler, gezmece yapanlar, ne güzel şey şu tatil öyle değil mi...
Bu hafta içi BAT ımız çok gibi inşallah güzel haberler alacağız...

Onlardan biride benim. Heyacan doruklarda valla. Acabalar , ruyalar beynimi kemiriyor....

Kizlar gunaydin. Gene birsuru karisik ruya gorerek uyandim. Sanirim yavas yavas ama emin adimlarla kafayi siyiriyorum. ne yapalim artik benide topigin delisi ilan edersiniz
Cimcime canim senide cok merak ediyorum. Lutfen gelince bi haber ver..

Kızlar günaydın size bir şey soracağım. Şimdi benm adetim dün bitti bugün de vajinamdan o beyaz sıvının uzun bi şekilde aktığını gördüm sizce bugün yumurtlama günüm müdür ? Yani hamile kalma olasılığım var mıdır?

Benim fırsatım olsa yumurta takibi için gitcem gidemiyorm senin de fırsat varken git ilaç kullanmak zorunda değilsin bi ögren bakalım ne durumdasın canım

fırsatım varla yok arası aslında canım.
daha eşime doktora gideceğimi söylemedim kesin durumu öğrenip o zaman doktora gittim sonuç bu demek istiyorum. doktor bulunduğum yerde değil 45 dk yol gitmem lazım başka ilçede yani.
gidince testiydi tahliliydi en az 3 saat bekleyeceğim

Canim kesinlikle git.. aylardır muayene olmamıştın. Hormonlara baktir rahim içine baktir ne olup bitiyor baksınlar..

evet canım yaa eylülde gittim en son

randevuyu aldım kuzum öğleden sonra saat 2 de inşallah belli olacak herşey

canım kasıklarda şiddetli bir ağrı oluyor bende. şişmiş gibi ve taş oturmuş gibi sanki. onun dışında yumurta akı kıvamında sanki altımı ıslatmışım gibi birden gelen bir akıntım oluyor.

aynen yaa cimcimecim listeyi bi güncellemek lazım canım

canım bugün doktora gideceğim ilgilenebilirsem geldikten sonra yaparım ama fırsat bulamazsam yarın listeden silmeler olacak. kimse kimseyi boş yere ümitlendirmesn hepimiz acaba biri hamile kalırda belirtilerini kendimizle karşılaştırabilirmiyiz diye bakıyoruz. hamile kalanlara kendimizden çok seviniyoruz ama gelen birdaha gelmiyor.
hamile olan kızlar hep yanımızda olmayanlar ne hikmetse uğramıyor. bundan sonra gelmeyeni listeye yazmayacağım biz bize yeteriz kızlar. zaten sohbetler hep belirli kişilerle dönüyor.

Kizlar gunaydin. Gene birsuru karisik ruya gorerek uyandim. Sanirim yavas yavas ama emin adimlarla kafayi siyiriyorum. ne yapalim artik benide topigin delisi ilan edersiniz

canım az sonra evden çıkacağım muhtemelen 5-5,5 gibi evde olurum sudan haber yollarım size.

günaydın kızlar.
rüyamda doktor kan tahlili ve rahim filmi istedi.
bu kadar şey yaşamışken nasıl olurda rahim filmi çekmezler dedi.
ama rahim filmine 250 lira istendi bende çektirmeden çıktım hastaneden

Günaydın canım Hayırdır insallah ne gördün bakim

kızlar bugünkü randevumu sildim yarına aldım.
doktorun sekreteriyle konuştum 2-3-4-5. gün gelinebilir doktor bey bu şekilde alıyor dedi.
bende bugün eşimle konuşmamıştım hoş söylemedende gidebilrim
ama rüyam kafamı karıştırdı doktor rahim filmi isterse yanımda biri olsun istiyorum.
yarın 9:20 de randevum var dua edin inşallah kötü bişey çıkmaz :18:

Günaydın cnm olabilr yumurtlama çünkü bazi bayanlr adettndn hemn sonra yumurtlayip hamile kaliyo.. üşütmekten de oluyor sen yinede degerlndr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…