kızlar dayanamayıp yarın için doktordan randevu aldım adetimin 3. günü oluyor hem yumurta takibi yaptırırım hemde bu ay neler olmuş rahmime baktırırım diye düşündüm. kafam çok karışık moralimde bozuldu zaten
canım çıkabilirde ama çıkmayabilirde bazılarında 5 gün varken çıkıyor bazılarında bat gününde bile çıkmıyor. dayanabilirsen bekle dayanamam diyorsan yarın kan testi yap ve garanti sonucu öğren. inşallah hamilesindir
Kan testi yaptırabilirim yarın aslında sağlık ocaginda çalışıyorum ama sonuç negatifse kötü olacak. En azından bata kadar bir ümit olurbu ay gebelik olmazsa eşimle doktora gidelim diyoruz herhangi bir sorumuz var mi diye. En azından erken öğreniriz. Erkekler için hangi doktora gidiliyor acaba
Sperm testini üroloji yapiyor canim.
kızlar mrb haftasonu olunca gezmece tozmaca misafir derken çok ugrayamadm kusura bakmayın cimcimecim doktora git bence de en güzeli kafan rahatlar
aynen canım bende de durumlar öyle. daha yeni fırsat buldumda bi bakayım dedim. bayağı bat ı geçen var ama haber yok sanırım.
evet canmcım merak edşyorum acaba birinde bebiş olcak mı
İyi geceler kızlar, ağustos'tan bu tarafa ilk kez hafta sonunu evimde geçirdim, ne misafir ne de bir program... Çok iyi geldi, bekleyen bir sürü şey vardı onları halettim, derin dondurucuya köfteler yaptım, baklagil haşladım koydum, dinlendim bol bol....
Sizlerin de neler yaptığını okudum, evine dönenler, gezmece yapanlar, ne güzel şey şu tatil öyle değil mi...
Bu hafta içi BAT ımız çok gibi inşallah güzel haberler alacağız...
Benim fırsatım olsa yumurta takibi için gitcem gidemiyorm senin de fırsat varken git ilaç kullanmak zorunda değilsin bi ögren bakalım ne durumdasın canım
Canim kesinlikle git.. aylardır muayene olmamıştın. Hormonlara baktir rahim içine baktir ne olup bitiyor baksınlar..
kızlar mrb haftasonu olunca gezmece tozmaca misafir derken çok ugrayamadm kusura bakmayın cimcimecim doktora git bence de en güzeli kafan rahatlar
merhaba kızlar yumurtlama döneminin adet döngüsünün yarısında başladığını duymuştum ama ben adet döngümden pek emin değilim, adet günüm oynayabiliyor sürekli. yumurtlama döneminin biyolojik belirtileri varmı?? bilenler yazabilir mii????:44:
aynen yaa cimcimecim listeyi bi güncellemek lazım canım
Kizlar gunaydin. Gene birsuru karisik ruya gorerek uyandim. Sanirim yavas yavas ama emin adimlarla kafayi siyiriyorum.ne yapalim artik benide topigin delisi ilan edersiniz
Cimcime canim senide cok merak ediyorum. Lutfen gelince bi haber ver..
Kızlar günaydın size bir şey soracağım. Şimdi benm adetim dün bitti bugün de vajinamdan o beyaz sıvının uzun bi şekilde aktığını gördüm sizce bugün yumurtlama günüm müdür ? Yani hamile kalma olasılığım var mıdır?
Günaydın canım Hayırdır insallah ne gördün bakimKizlar gunaydin. Gene birsuru karisik ruya gorerek uyandim. Sanirim yavas yavas ama emin adimlarla kafayi siyiriyorum.ne yapalim artik benide topigin delisi ilan edersiniz
Cimcime canim senide cok merak ediyorum. Lutfen gelince bi haber ver..
Günaydın cnm olabilr yumurtlama çünkü bazi bayanlr adettndn hemn sonra yumurtlayip hamile kaliyo.. üşütmekten de oluyor sen yinede degerlndrKızlar günaydın size bir şey soracağım. Şimdi benm adetim dün bitti bugün de vajinamdan o beyaz sıvının uzun bi şekilde aktığını gördüm sizce bugün yumurtlama günüm müdür ? Yani hamile kalma olasılığım var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?