Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bugün rüyalar la boğuşan çok... cimcimecim inşallah iyi sonuçlar alırsın bi sorun yoktur inşallah

sorma hayatım yaaa
sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum ama benim rüyalarım çıkıyor genelde
bakalım bu nasıl olacak

annem batını hesapladınmı listeyi güncelledim bir senin bat kasımda kaldı

Korkma canım allahın izniyle hiç birşeyin yoktur.. içini ferah tut

Korkma canım allahın izniyle hiç birşeyin yoktur.. içini ferah tut

Hayırdır inşallah rahim filmi çekilebilir korkma canım sonuçta ne oluyo ne bitiyo net bi cevap için çekilir

inşallah bişey çıkmaz kuzum ya rahim filminden korkmuyorum ağrısı acısı umrumda değil sonuçta ben kürtajı bayıltılmadan olmuş insanım bi rahim filmi ne yapar bana

Bu hafta bende içinde olmak üzere herkes batı beklemede inş hayırlı haberler alırız :)

inşallah hayırlı haberler verirsin canım bu ay müjde almak istiyoruz

Onlardan biride benim. Heyacan doruklarda valla. Acabalar , ruyalar beynimi kemiriyor....

Günaydınlarrr...

Hayra çıksın rüyalarımız inşallah, ben de bugün bir kova pirinç gördüm elimle alıyorum falan, sonra maymun gördüm 3 tane :))

Ama bekmele sürecinde en net hatırladığım rüya, yeşillik içinde kurulmuş sofra ve madımak yemeği yeniyordu (ama ben davet edilmiyordum, içimden de kızıyordum beni çağırmıyorlar sofraya diye) bu haber miydi bilmem ama yeşillik güzeldir bence, ben hayro yormuştum.

Günaydın canım Hayırdır insallah ne gördün bakim

Ruyamda gogusumden sut akiyodu. Bende cok telaslanip doktor aramaya basladim. Orman benzeri biyere girdim bisuru merdiven ciktim.
Sonra uzun bi kuyruga girdim doktora ulasmak icin. Kuyruktakilere soylenip durdum benim acelem cekilin falan diye. Kuyrukya kosturmaya basladim sonra boyle kesik kesik uyandigimda ezan okunuyodu.
Bu ara ruyalarla bozdum kafayi sanirim. Gerci bahce nobetciyim ve sogukta titremek cok iyi geliyor titremekten aklima baska bisey takmiyorum

Kotu hicbisey cikmayacak canim sen icini rahat tut. Ama yaninda birisi olsun mutlaka yanliz gitme. Biz senin yanindayiz ve destekciniz bunu asla unutma belki yuzyuze hic gorusmedik ama dualarimiz hep seninle...

Beni de ekler misin canım 29 yaşındayım 8.denemede kaldık.Bu ay yumurtalığımda çatlamamış yumurta yüzünden kist oluştu.Doktor ilaç verdi bitirdim şimdi adet olmayı bekliyorum bitince kist gitmişse inşallah ben de yeniden deneyecebilcem bat 5 aralık

Hayırdır inşallah canım allah hayra çıkarsın

kizlar nasilsiniz gorusmeyeli cok yogundum giremedim cok ozledim sizi esim bir hafta yok bilgisayardan giremeyecem telden artik kizlar benim dun adetim bitti ama akinti var yumurtluyor muyum yoksa simdi yumurtlamayim cunku esim yok ya

kizlar ruyalar kadere ısık tutar nasil yorumlanirsa oyle cikar hep hayra yorun birde karisik ruyalar seytanidir

Kotu hicbisey cikmayacak canim sen icini rahat tut. Ama yaninda birisi olsun mutlaka yanliz gitme. Biz senin yanindayiz ve destekciniz bunu asla unutma belki yuzyuze hic gorusmedik ama dualarimiz hep seninle...

Allah razı olsun hayatım yaa sağolun sizler en yakın dostlarımsınız eşimle bile konuşmadıklaırmı sizinle konuşuyorum burda çooooooookkkk mutluyum sizinle

ekliyorum canım. inşallah son beklemen olur

kizlar nasilsiniz gorusmeyeli cok yogundum giremedim cok ozledim sizi esim bir hafta yok bilgisayardan giremeyecem telden artik kizlar benim dun adetim bitti ama akinti var yumurtluyor muyum yoksa simdi yumurtlamayim cunku esim yok ya

hayatım yumurta akı gibi şeffaf ve uzayan akıntıysa yumurtlama akıntısı olur.
eşin nerede yaa adetin hemen ardından hamile kalan bir sürü kişi var :26:

zor canım zor ama yine de çok güzel bir an önce olsun bebeğiniz inşallah, canım linkin duruyor zaten mesaj kutumda bakmıştım ateşin düşük henüz olmadın ama değil mi?

offf offff bunlar nasıl varlıklar.........

günaydın kızlar.
rüyamda doktor kan tahlili ve rahim filmi istedi.
bu kadar şey yaşamışken nasıl olurda rahim filmi çekmezler dedi.
ama rahim filmine 250 lira istendi bende çektirmeden çıktım hastaneden

ay ilk mesajında rüya kısmını okumamışım yuh dedim 250 yi okuyunca:) canım eşinle gitmen daha rahim filmi istersede hemen o gün yaparlar mı ki başka güne verirler randevu

ay ilk mesajında rüya kısmını okumamışım yuh dedim 250 yi okuyunca:) canım eşinle gitmen daha rahim filmi istersede hemen o gün yaparlar mı ki başka güne verirler randevu

ay kuzum ben bilmiyorum hiç hastaneyi arayıp soracaktım ne kadar fiyatı diye aramadım.
eşimle gidemem ama yanıma arkadas alabilirim giderken.
valla yaparsa hemen yapmasını isterim kendimi psikolojik olarak hazırladım.
ama adetliyken çekilirmi bilemiyorum.
birde zaten ikinci çağırısında çekmek ister gibi geliyo banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…