- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Bugün rüyalar la boğuşan çok... cimcimecim inşallah iyi sonuçlar alırsın bi sorun yoktur inşallah
Korkma canım allahın izniyle hiç birşeyin yoktur.. içini ferah tutkızlar bugünkü randevumu sildim yarına aldım.
doktorun sekreteriyle konuştum 2-3-4-5. gün gelinebilir doktor bey bu şekilde alıyor dedi.
bende bugün eşimle konuşmamıştım hoş söylemedende gidebilrim
ama rüyam kafamı karıştırdı doktor rahim filmi isterse yanımda biri olsun istiyorum.
yarın 9:20 de randevum var dua edin inşallah kötü bişey çıkmaz :18:
sorma hayatım yaaa
sürekli saçma sapan rüyalar görüyorum ama benim rüyalarım çıkıyor genelde
bakalım bu nasıl olacak
annem batını hesapladınmı listeyi güncelledim bir senin bat kasımda kaldı
Korkma canım allahın izniyle hiç birşeyin yoktur.. içini ferah tut
Hayırdır inşallah rahim filmi çekilebilir korkma canım sonuçta ne oluyo ne bitiyo net bi cevap için çekilir
Bu hafta bende içinde olmak üzere herkes batı beklemede inş hayırlı haberler alırız :)
Merhaba hanımlarbenide ekler misinz :) bat 23 aralık yaş 22 deneme 9
Onlardan biride benim. Heyacan doruklarda valla. Acabalar , ruyalar beynimi kemiriyor....
Günaydın canım Hayırdır insallah ne gördün bakim
Kotu hicbisey cikmayacak canim sen icini rahat tut. Ama yaninda birisi olsun mutlaka yanliz gitme. Biz senin yanindayiz ve destekciniz bunu asla unutma belki yuzyuze hic gorusmedik ama dualarimiz hep seninle...kızlar bugünkü randevumu sildim yarına aldım.
doktorun sekreteriyle konuştum 2-3-4-5. gün gelinebilir doktor bey bu şekilde alıyor dedi.
ama rüyam kafamı karıştırdı doktor rahim filmi isterse yanımda biri olsun istiyorum.
Ruyamda gogusumden sut akiyodu. Bende cok telaslanip doktor aramaya basladim. Orman benzeri biyere girdim bisuru merdiven ciktim.
Sonra uzun bi kuyruga girdim doktora ulasmak icin. Kuyruktakilere soylenip durdum benim acelem cekilin falan diye. Kuyrukya kosturmaya basladim sonra boyle kesik kesik uyandigimda ezan okunuyodu.
Bu ara ruyalarla bozdum kafayi sanirim. Gerci bahce nobetciyim ve sogukta titremek cok iyi geliyor titremekten aklima baska bisey takmiyorum
Kotu hicbisey cikmayacak canim sen icini rahat tut. Ama yaninda birisi olsun mutlaka yanliz gitme. Biz senin yanindayiz ve destekciniz bunu asla unutma belki yuzyuze hic gorusmedik ama dualarimiz hep seninle...
Kotu hicbisey cikmayacak canim sen icini rahat tut. Ama yaninda birisi olsun mutlaka yanliz gitme. Biz senin yanindayiz ve destekciniz bunu asla unutma belki yuzyuze hic gorusmedik ama dualarimiz hep seninle...
Beni de ekler misin canım 29 yaşındayım 8.denemede kaldık.Bu ay yumurtalığımda çatlamamış yumurta yüzünden kist oluştu.Doktor ilaç verdi bitirdim şimdi adet olmayı bekliyorum bitince kist gitmişse inşallah ben de yeniden deneyecebilcem bat 5 aralık
kizlar nasilsiniz gorusmeyeli cok yogundum giremedim cok ozledim sizi esim bir hafta yok bilgisayardan giremeyecem telden artik kizlar benim dun adetim bitti ama akinti var yumurtluyor muyum yoksa simdi yumurtlamayim cunku esim yok ya
Canım yeğenler yordu beniinsan öksürüğüne uyanıyor adam gibi uyuyamadim, sürekli bir hareket var evde zaten ne yemekten anlıyorsun ne oturmaktan şimdi de aramış 1.5 yaşında olan, teyze nerdesin hadi gelsene durma diyor bana
Bu arada ateşim var ama ben bu aydan anlamadım birşey canım. Çünkü hep 6da falan kalktım ölçtüm bir de 6dan önce de 5te uyanıyordum. Yani 3 saatlik uykum yoktu pek geçerli olduğunu sanmıyorum... Özelden atayım linki eklemeyi ben de bilmiyorum çünkü.
Marmelat kuzum atesime göre gelecek ama normalde iki gün önce falan gelmesi gerekti ama hem gecikti hem bebek yok.. Belim çatladı otobüste resmen.. Sabaha gelir sanırım..
Matmazellll sen naptin gelen giden var mi??
Kızlar bu arada bizim ilçede çöpe bebek atılmış posette. Köpek parçalamış kafası kolu falan yokmuş. Daha göbeği falan varmış daha.. Allahım bildiği gibi yapsın.bunları!!!
günaydın kızlar.
rüyamda doktor kan tahlili ve rahim filmi istedi.
bu kadar şey yaşamışken nasıl olurda rahim filmi çekmezler dedi.
ama rahim filmine 250 lira istendi bende çektirmeden çıktım hastaneden
kızlar bugünkü randevumu sildim yarına aldım.
ay ilk mesajında rüya kısmını okumamışım yuh dedim 250 yi okuyunca:) canım eşinle gitmen daha rahim filmi istersede hemen o gün yaparlar mı ki başka güne verirler randevu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?