aynen ya nyse artık bız elımzden gelenı yaptık gelırse bebısım benımdr gelmezse hıc benım olmamıstr
Orasi oyle. Umarim bu ay guzel haberler alirsin da bizlerde coooookkkk seviniriz.
Benimde bat yaklaşıyo ve sanırım yıne kırmızılar benı karsılıcaj sanki dünyanın yükünü taşıyorum bacaklarım agrıyo belim kopuyo ama hiç istemiyodum yaa(
Gelmesinler yaaa. Onun yerine bebis gelsin
Bencede canım :)
Sen naptın canım
Orasi oyle. Umarim bu ay guzel haberler alirsin da bizlerde coooookkkk seviniriz.
Bencede canım :)
Ayni durumdayim canim 2 gun var ama bende adet belirtisi sifir. Bakalim ne olucak... :44::44:
Coklu denklem gibi valla cok karisik
Canim normal sartlarda 2 gunum var ama henuz bi belirti yok. Sanki oldumda yeni bitmis gibi. Daha onceki aylardaki hicbir belirtim yok. Anlamadim. Ama kendimi sanki olacakmis gibi dusunup kotuye hazirliyorum. Bazen acaba 2 gun var test yapsammi diyorum. Yoksa carsamba yada persembe doktora gidicektim o zamana kadar beklesem mi?
Adam napsin yaa :))) ama hakkaten yediden yetmişine.herkeste bir hastalık kadınların..
Canım benimki hep parçalı gelir hatta artık şey oluyordu belimden kasığıma yoğun bir ağrı sonrasında kanama bir açılıyordu parçalı parçalı bende acaba derdim bilemiyorum sen kür vs yaptın mı mesela soğan kürü değiştiriyor regliyi, çamurumsu olması soğan küründen olur
Marmelat kuzum atesime göre gelecek ama normalde iki gün önce falan gelmesi gerekti ama hem gecikti hem bebek yok.. Belim çatladı otobüste resmen.. Sabaha gelir sanırım..
Matmazellll sen naptin gelen giden var mi??
Kızlar bu arada bizim ilçede çöpe bebek atılmış posette. Köpek parçalamış kafası kolu falan yokmuş. Daha göbeği falan varmış daha.. Allahım bildiği gibi yapsın.bunları!!!
kızlar dayanamayıp yarın için doktordan randevu aldım adetimin 3. günü oluyor hem yumurta takibi yaptırırım hemde bu ay neler olmuş rahmime baktırırım diye düşündüm. kafam çok karışık moralimde bozuldu zaten
ıyı yapmıssın canım neden bu ay böyle oldgnu ögrensen ıyı olacak yaz mutlaka buraya doktrdan geldıkten snra
yazarım tabi canım. aslında hala kararsızım yarın birde doktoru arayıp kendisiyle konuşacağım
Canim hic kararsiz kalma ve git doktoruna. Sonucta biz burda ne desek bos doktor en azindan kafani kurcalayan her soruya daha dogru cevalar verir. İnsallah kimyasal falan degildir. Oyleyse cok uzulurum...yazarım tabi canım. aslında hala kararsızım yarın birde doktoru arayıp kendisiyle konuşacağım
Bence git kararsz kalma hem arada bi gitmekte fayda var ki kaldiki senin adet bu ay anormaldi yani insallh kimysl geblk fln değildir
Canim hic kararsiz kalma ve git doktoruna. Sonucta biz burda ne desek bos doktor en azindan kafani kurcalayan her soruya daha dogru cevalar verir. İnsallah kimyasal falan degildir. Oyleyse cok uzulurum...
İyi aksamlar arkadaşlar bata 4 gün var test yapsam çıkar mi çok merak ediyorum ama çıkmaz diye de korkuyorum. Değişik belirtiler var bende ama belirtilere takılmak istemiyorum
inşallah değildir canım yaa. valla doğru diyosun gitmekle bişey kaybetmem ama ilaç içmekten bıktığım için istemiyorum birazda
ah ben nasıl üzülürüm bilsenbelkide bunu duymaktan korktuğum için istemiyorum ama kararımı verdim ya gideyim ne olacaksa olsun bu doktordanda fayda görmezsem artık bi süre dinleneceğim kesin kararlıyım
Ne gibi belirtiler canım????İyi aksamlar arkadaşlar bata 4 gün var test yapsam çıkar mi çok merak ediyorum ama çıkmaz diye de korkuyorum. Değişik belirtiler var bende ama belirtilere takılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?