Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bekle bence canim. Simdi dersin erken mi yaptım diye kafan karışır.
Benim de geldi yani yeni bat 1ocak 2014..

Adam napsin yaa :))) ama hakkaten yediden yetmişine.herkeste bir hastalık kadınların..

ay ne bilim ona sardım işte moralim bozulunca ama garibim hiç benim seviyeme inmedi ağırbaşlılığını muhafaza etti hep

hayır hayatım kür yapmadım en son soğan kürünü nisanda yapmıştım

offffff mesajını gördüğümde sinemadan yeni çıkmıştım gözlerim doldu boğazım düğümlendi. arkadaslarada anlattım bu nasıl vicdansızlıktır bunu yapan nasıl bir kadındır aklım almıyo hala aklıma geldikçe deli oluyorum o kadını bana verecekleryaaaa ona gösteririm uçkuruna sahip olamadan çocuk yapmak ne demekmiş.

kızlar dayanamayıp yarın için doktordan randevu aldım adetimin 3. günü oluyor hem yumurta takibi yaptırırım hemde bu ay neler olmuş rahmime baktırırım diye düşündüm. kafam çok karışık moralimde bozuldu zaten

ıyı yapmıssın canım neden bu ay böyle oldgnu ögrensen ıyı olacak yaz mutlaka buraya doktrdan geldıkten snra

yazarım tabi canım. aslında hala kararsızım yarın birde doktoru arayıp kendisiyle konuşacağım
Canim hic kararsiz kalma ve git doktoruna. Sonucta biz burda ne desek bos doktor en azindan kafani kurcalayan her soruya daha dogru cevalar verir. İnsallah kimyasal falan degildir. Oyleyse cok uzulurum...

İyi aksamlar arkadaşlar bata 4 gün var test yapsam çıkar mi çok merak ediyorum ama çıkmaz diye de korkuyorum. Değişik belirtiler var bende ama belirtilere takılmak istemiyorum

Bence git kararsz kalma hem arada bi gitmekte fayda var ki kaldiki senin adet bu ay anormaldi yani insallh kimysl geblk fln değildir

inşallah değildir canım yaa. valla doğru diyosun gitmekle bişey kaybetmem ama ilaç içmekten bıktığım için istemiyorum birazda

Canim hic kararsiz kalma ve git doktoruna. Sonucta biz burda ne desek bos doktor en azindan kafani kurcalayan her soruya daha dogru cevalar verir. İnsallah kimyasal falan degildir. Oyleyse cok uzulurum...

ah ben nasıl üzülürüm bilsen belkide bunu duymaktan korktuğum için istemiyorum ama kararımı verdim ya gideyim ne olacaksa olsun bu doktordanda fayda görmezsem artık bi süre dinleneceğim kesin kararlıyım

İyi aksamlar arkadaşlar bata 4 gün var test yapsam çıkar mi çok merak ediyorum ama çıkmaz diye de korkuyorum. Değişik belirtiler var bende ama belirtilere takılmak istemiyorum

canım çıkabilirde ama çıkmayabilirde bazılarında 5 gün varken çıkıyor bazılarında bat gününde bile çıkmıyor. dayanabilirsen bekle dayanamam diyorsan yarın kan testi yap ve garanti sonucu öğren. inşallah hamilesindir

Benim fırsatım olsa yumurta takibi için gitcem gidemiyorm senin de fırsat varken git ilaç kullanmak zorunda değilsin bi ögren bakalım ne durumdasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…