Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ıyıym bnde canım bnde yine geldim görev yerıme (( iyi yolculuklar canmmm sağ salim varırsın inşallah... yumurtlama gunun gecmedımı canım senın

Canım bitti ama sürekli olcuyorum adet geliyor mu gebelik mi var fikrin oluyor bu sayede aslında iyi ama strese sokuyor

Cok iyi oldu senin icin . İnsallah subatta teskereni vericekler o zaman cok daha iyi olur. Degerlendirebildinmi bari tatili?

insallahh canımmm teskereyi beklıyom vallaa valla boş geçirmedikkk test yaptım okdr bir koyu çizgiyi yakalayamadım gerçii aynı saatlerde yapamadım sıvı tüketımı fln dıkkat edemedım..dün akıntım vardı herhlde yumurtladm

Marmelat kuzum atesime göre gelecek ama normalde iki gün önce falan gelmesi gerekti ama hem gecikti hem bebek yok.. Belim çatladı otobüste resmen.. Sabaha gelir sanırım..

Matmazellll sen naptin gelen giden var mi??
Kızlar bu arada bizim ilçede çöpe bebek atılmış posette. Köpek parçalamış kafası kolu falan yokmuş. Daha göbeği falan varmış daha.. Allahım bildiği gibi yapsın.bunları!!!

bebek olmadgnı nereden anladn canım ... tövbe yarabbim nasıl kıymışlarr sankı oyuncak bebek

Ateşim düşük yani adet.gelecek demek oluyor. Yüksek olsaydı hamileyim demekti
Ayy son zamanlarda normalleşmeye başladı sanırım millete. Kimisi kafasını koparır, kimi çöpe atar!!! Çocuklar annelerine demiş anne bebek var diye, yok demiş oyuncaktır.. Kimin aklına gelir ki canlı bebek olduğu..

hayırlsı olsn canım ateş ölçme zorr ya ben yapamam herhlde :)) bırı bebegnı bırakır gider tatıle bırı çöpe atar allah sen ınsanlara akıl ıhsan eyle vıcdan ver

Amin canımm sonumuz iyi değil ya, hadi hayırlısı..
Ateşi ölçmek istemiyorum ben de.. Sabaha kadar stres oluyorum düştü yükseldi diye..

Coklu denklem gibi valla cok karisik

Canim normal sartlarda 2 gunum var ama henuz bi belirti yok. Sanki oldumda yeni bitmis gibi. Daha onceki aylardaki hicbir belirtim yok. Anlamadim. Ama kendimi sanki olacakmis gibi dusunup kotuye hazirliyorum. Bazen acaba 2 gun var test yapsammi diyorum. Yoksa carsamba yada persembe doktora gidicektim o zamana kadar beklesem mi?

aynen ya nyse artık bız elımzden gelenı yaptık gelırse bebısım benımdr gelmezse hıc benım olmamıstr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…