Iyiyim tatlım sen nasılsın
Iyiyim tatlım sen nasılsın
Yeğenlerimi özledim gidem dedim Şimdi dönüş yolundayim :2:
Atesimi yumurtlama olup olmadığını takip için olcuyorum ama artık ölçmeyecem sanırımsinir stres yaptırıyor bu takip bende
Adet gelcgi zamn ateşte yükselme mi oluyor canımCanım bitti ama sürekli olcuyorum adet geliyor mu gebelik mi var fikrin oluyor bu sayede aslında iyi ama strese sokuyor
Canım bitti ama sürekli olcuyorum adet geliyor mu gebelik mi var fikrin oluyor bu sayede aslında iyi ama strese sokuyor
Gızlar gızlar gelem mi?
Yanağızdan öpem mi?
Hoşgeldin canimnasilsin bakiyim
İyiyim canim haftasonu cok kosturmacali gecti anca gelebildim. Kuzenim yemege geldi hazirlik sonrasi evi toplama telasi coooookkkk yoruldum.
güya haftasonu dımı :))))) daha çok yoruluyo ınsan
Aynen, canim cikti. Bide onlarin 2 yasinda bi ufakliklari var sagolsun evi tepetaklak yapti. Artik haftaya dinlerim ne yapiyimsenin nasildi hafta sonu?
Cok iyi oldu senin icin . İnsallah subatta teskereni vericeklerıyıydı 4 gün tatıl yaptık :)) evdeydım..annemlere gittim gün sayıyorum işte canım
Cok iyi oldu senin icin . İnsallah subatta teskereni vericeklero zaman cok daha iyi olur. Degerlendirebildinmi bari tatili?
Marmelat kuzum atesime göre gelecek ama normalde iki gün önce falan gelmesi gerekti ama hem gecikti hem bebek yok.. Belim çatladı otobüste resmen.. Sabaha gelir sanırım..
Matmazellll sen naptin gelen giden var mi??
Kızlar bu arada bizim ilçede çöpe bebek atılmış posette. Köpek parçalamış kafası kolu falan yokmuş. Daha göbeği falan varmış daha.. Allahım bildiği gibi yapsın.bunları!!!
Ateşim düşük yani adet.gelecek demek oluyor. Yüksek olsaydı hamileyim demekti
Ateşim düşük yani adet.gelecek demek oluyor. Yüksek olsaydı hamileyim demekti
Ayy son zamanlarda normalleşmeye başladı sanırım millete. Kimisi kafasını koparır, kimi çöpe atar!!! Çocuklar annelerine demiş anne bebek var diye, yok demiş oyuncaktır.. Kimin aklına gelir ki canlı bebek olduğu..
Coklu denklem gibi valla cok karisikinsallahh canımmm teskereyi beklıyom vallaavalla boş geçirmedikkk test yaptım okdr bir koyu çizgiyi yakalayamadım gerçii aynı saatlerde yapamadım sıvı tüketımı fln dıkkat edemedım..dün akıntım vardı herhlde yumurtladm
Canim normal sartlarda 2 gunum var ama henuz bi belirti yok. Sanki oldumda yeni bitmis gibi. Daha onceki aylardaki hicbir belirtim yok. Anlamadim. Ama kendimi sanki olacakmis gibi dusunup kotuye hazirliyorum. Bazen acaba 2 gun var test yapsammi diyorum. Yoksa carsamba yada persembe doktora gidicektim o zamana kadar beklesem mi?Marmelat kuzum atesime göre gelecek ama normalde iki gün önce falan gelmesi gerekti ama hem gecikti hem bebek yok.. Belim çatladı otobüste resmen.. Sabaha gelir sanırım..
Matmazellll sen naptin gelen giden var mi??
Kızlar bu arada bizim ilçede çöpe bebek atılmış posette. Köpek parçalamış kafası kolu falan yokmuş. Daha göbeği falan varmış daha.. Allahım bildiği gibi yapsın.bunları!!!
Coklu denklem gibi valla cok karisik
Canim normal sartlarda 2 gunum var ama henuz bi belirti yok. Sanki oldumda yeni bitmis gibi. Daha onceki aylardaki hicbir belirtim yok. Anlamadim. Ama kendimi sanki olacakmis gibi dusunup kotuye hazirliyorum. Bazen acaba 2 gun var test yapsammi diyorum. Yoksa carsamba yada persembe doktora gidicektim o zamana kadar beklesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?