Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım artık haftasonuna kadar pozitif görsen de imkanın olmadığı için inşallah içeride kalanlar tutar canım

İnşallah tatlimmm çarşamba dan başlıyordu bnm yumurtlma tahmini cumada 12.gün dü bilmiyorum yumurtlma günü hiç bişey yapmadık bir önceki gün ve sonraki gün çalıştık zaten bu ay belirti aramiycam temelli eşimin yanina gitmyne kdr bu 4gün iyi oldu tabi :)

Merhaba arkadaşlar ben bu gece rüyamda idrarda çift cizgiyi gördüm neye yorayim acaba bat 5aralık sanki her tuvalette adet olmuşum gibi geliyor ama yok. Adet belirtileri gebelikte de oluyor değil mi

Cnm rüyalar in gercek olur inşallah heyecnla bekliyrm bati yakin olanlari :)) matmazel seninkinide canimm

selam arkadaşlar topiğe girince ilk sayfa çıkıyorya bi baktım üç tane hamile simgesi alt alta, Allahım dedim ne güzel iki kişi daha hamile kalmış derken bi baktım liste güncellenmiş .. neyse listenin güncellenmeside iyi oldu cimcimenin ellerine sağlık. şimdi merakla batları bekliyorum.

bu arada benim iki gündür karnımda batma şeklinde bir ağrı var o kadar şiştiki patlıycak. birde göğüslerim şişti ağrıyor. acaba yumurtlama dönemi filan mı bilemedim. sanki adet olacakmışım gibi geliyor..

Slm canım adetin nezamn bitti yumurtlma olabilir

Bende senin gibi dusunuyorum canim ama kanda cikarsa o testi yapip cift cizgiyi gormem lazim .
Sizin degerinizde cok guzel Allah nazardan saklasin canim .Hassasiyetin cok tesekkurler. Totemin insallah tutar.

Hesaplarima gore 4 aralik ama gecen ay 1 gun erken olmustum. Aklim cikiyo adet olucam diye. Niye bilmiyorum 4 aydir ilk defa bu kadar heyacan yaptim. Persembe gorucez akmi karami?

batı en yakın olan sensin.. takipteyiz..:) hadi ilk hamile haberini senden bekliyoruz

İnsallah canim. Bende heyacanla bekliyorum.

Ayy cok hossun canim benim. Dur bakalim bende tirtlaya bilirim

Herkes seni bekliyo matmazel bize bir müjde verirsn inşallah canım olursanda lütfen üzülme tamammi

Kizlar selamm.Ben epeydir serophene ile hamile kalmaya calisanlar kisminda paylasim yapiyordum ama buraya da yazayim dedim.Benim de Bat 8 aralik.bugun dayanamadim kan testi yaptirdim ilk kez 0.03 cikti sizce hala umut var mi?Doktorumun yumurtan bugun catlar dediginin ertesi gununden itibaren şuana kadar surekli kasık agrilarim oldu epey şiddetlice.Ve gaz oluştu karnim şişti falan.Bugunku sonucu alana kadar ilk kez bukadar umutluydum ama biraz kirildi hevesim açikcasi

Kaç günde bir oluyon yumyum geçmiş ozamn cnm
benim genelde 30 günün üzerinde oluyor canım son altı ayın ortalamasını aldım 32 gün filan döngü. kk dan hesapladım ovülasyonu salı yada çarşamba en yüksek olan. ama geçtiyse bile 2 günde 1 kuralına uyduk inşallah tutmuştur..

sende ne var ne yok bu sefer uzun kaldın eşinin yanında

canım benim çok fazla bilgim yok açıkçası ama kasık ağrıları filan belirti olabilir. gittikçe yükselirmi bilemem ama değer düşük çıkmış

Kizlar hepimize desteginiz icin sonsuz tesekkurler. Persembe gunu kan vericem. İnsallah o zamana kadar adet olmam ve benimde ruyalarim diger kizlar gibi gercek olur. Bebisimin benimle olmasini cok istiyorum ama herseyin hayirlisi. Sizleri cok seviyorum.

bizde seni seviyoruz. daha hiç görmedim seni ama forumdan yaydığın enerjiye göre oldukça kıpır kıpır hayat dolusun. yaşam enerjini verebileceğin tatlı mı tatlı bir bebişin olur umarım. kendini her duruma hazırla... umarım pozitif olanı yaşarsın.

canım inşallah güzel haberlerni bekliorz

Hadi bakalım inş iyi sonuç çıkar dualar sizinle kızlarr bende iğne oldum bugün 10. Gün cuma günü belli olacakkk:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…