ben 12. ayda uc aylik bebegimi dusuk yaptimiki ay korunduk 10 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum bu ay hamile oldugumu hissettim adetim daha baslamadan doktora adetim gecikti die gittim test yapmak icin cunku hamilelik belirtilerinin hepsi vardi ama gittigim doktor bana kis oldugunu ve bu yuzden adetimin geciktigini soyledi dogum kontrol hapi verdi ama kullanmadim adet oldum bitti bugun carsamba gunu doktora gidicem acaba o kis neyin nesi diye belkide adetimle birlikte gitti cunku her kadinda oluyomus ama huzursuzum carsamba doktora gidince anlicam hrrseyi neyse bunlari bosverinde asil bunu dinleyin bugun dunya basima yikildi esim bana kac aydir korunmuyoruz nie cocuk olmuyo dedi cok tepkiliydi hic bise diyemedim gozlerimden yas akti simdi yatakta agliyorum ve buraya yaziyorum bama yardim edin kisi olan bi insan hamile kalamazmi bi kere hamile kaldim simdi bidaha hic kalamammi hamile yasim 26
Insallah tatlım bu belirtiler için erken bayagi senin adete yakın çok belirgndi sanirsam..geçen gün sağ kasgmn agrsndan üstüne basamiyodm bacagmn
Yumurtalmayla başladı canım 15 kasım gibşi geldi ağrılar valla
Ben kürü şimdi yapmak istemedim daha birkac aydir deniyorz gerci buna deneme dersekyumurtlma haftasonlarna yada tatillere rastlarsa işte :))
Valla ya şaka gibisenin bu kadar aralıklı görüşmeyle olursa maşallah ne diyim ama belli olmaz bi bakarsın olmuş:)))
Liseden arkadaşım aradı 2 hafta önce, teyze oluosun martta dedi, sonra biraz konuştuk nasıldı ne yaptınız vs diye.
3 ay o kadar sistemli çalıştık ki anlatamam ama olmadı, sonra tatil için kayınvalidemlere gitti, orada zar zor bir birleşme oldu, onda olmuş diyor) tamamen kısmet canım, yalnız Rabbimin vereceğine inan yeter..
Rabbim isterse olmayacak şey yok gönlumuzu ferah tutmak gerisini rabbimize bırakmak buarada çok fazla ferah tutma kelimesini kullaniyorum kızım olursa adıni ferah koymayı düşünüyoruz allahım in izniyle tabiLiseden arkadaşım aradı 2 hafta önce, teyze oluosun martta dedi, sonra biraz konuştuk nasıldı ne yaptınız vs diye.
3 ay o kadar sistemli çalıştık ki anlatamam ama olmadı, sonra tatil için kayınvalidemlere gitti, orada zar zor bir birleşme oldu, onda olmuş diyor) tamamen kısmet canım, yalnız Rabbimin vereceğine inan yeter..
bu örnek sana gelsin marmelatçım olursa seninkide böyle eğlenceli mutlu bir durum olacak :)))Liseden arkadaşım aradı 2 hafta önce, teyze oluosun martta dedi, sonra biraz konuştuk nasıldı ne yaptınız vs diye.
bizde seni seviyoruzSeviyorum sizi kızlar nasıl bir enerjisiyse verdiğiniz artık internetten alıyorum o enerjiyi
suan nası heveslendm yaa aklımıza takmamamız gerekiyo ama olmuo
bu örnek sana gelsin marmelatçım olursa seninkide böyle eğlenceli mutlu bir durum olacak :)))
bizde seni seviyoruz
cümlenin amadan sonrasını görmedik canım.. yok öyle olmuyo filan demek... olacak yeterki Rabbim istesin
bu örnek sana gelsin marmelatçım olursa seninkide böyle eğlenceli mutlu bir durum olacak :)))
bizde seni seviyoruz
cümlenin amadan sonrasını görmedik canım.. yok öyle olmuyo filan demek... olacak yeterki Rabbim istesin
inşallah canm benm bi kere denemem oldu suan adetim ve nedense adetn verdiği bi bunalımmı bilmiyorum da böyle bi olmıcak heralde diorm hiç yılmamıştım aslında üzülmemiştm de ama bugün karamsarım nedense
RABBİM SEN ÖNCE BU TOPIKTEKI ARKADASLARIMA VE BANA SONRADA TÜM BEBIS ISTEYENLERE EVLATLARINI YOLLA "OL DE OLSUN YARABBIM" AMİN
bir amiiiiiinnn de benden :)
Allah kabul etsin canim amin diyen agzindan duysun rabbim:)))
Liseden arkadaşım aradı 2 hafta önce, teyze oluosun martta dedi, sonra biraz konuştuk nasıldı ne yaptınız vs diye.
Aaa cok enerji doluyuzdur. Yayariz etrafa. Hem biz oyleyizde sen cok farklisin sanki. Yok yok bizde hem aglariz gem guleriz biz bize yeteriz. Topikce huper anlastimiz dogrudur. Kiskananlar catlasin.Seviyorum sizi kızlar nasıl bir enerjisiyse verdiğiniz artık internetten alıyorum o enerjiyi
ayy canım sende benim gibi daha yeni deniyorsun yaşımızda aynı :)) biz daha çok yeniyiz olur inşallah takma kafana. şimdi hormonların seni öyle düşündürüyor geçer. bu arada incir kolay gebe kalmak için çok önemliymiş İbrahim saraçoğlu öyle söylüyor. ben ara ara yiyordum ama şimdi sayısını biraz daha artırıcam ve hergün tüketmeye dikkat edicem. seninde imkanın olursa öyle yap inşallah tez zamanda içimizde tekme attığı günleride görürüz :))
rabbim sen önce bu topıktekı arkadaslarıma ve bana sonrada tüm bebıs ısteyenlere evlatlarını yolla "ol de olsun yarabbım" amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?