Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım bir kere bebeğiniz olmuş, yine olur Allahın izniyle, o 10 ay içerisinde dr ye girmen faydalı olurdu belki, kontrol olurdun. Kistler herkeste oluyor zaman zaman umarım seninki de geçicidir. Eşin yersiz konuşmuş, böyle bir şeyin sorgusu olmaz, o gün ne zaman kısmetse o gün olacaktır, bize düşen önlemleri almak sadece

Sen de sıkma canını dr yi ihmal etme, bol bol dua et

Liseden arkadaşım aradı 2 hafta önce, teyze oluosun martta dedi, sonra biraz konuştuk nasıldı ne yaptınız vs diye.
3 ay o kadar sistemli çalıştık ki anlatamam ama olmadı, sonra tatil için kayınvalidemlere gitti, orada zar zor bir birleşme oldu, onda olmuş diyor ) tamamen kısmet canım, yalnız Rabbimin vereceğine inan yeter..

suan nası heveslendm yaa aklımıza takmamamız gerekiyo ama olmuo

Rabbim isterse olmayacak şey yok gönlumuzu ferah tutmak gerisini rabbimize bırakmak buarada çok fazla ferah tutma kelimesini kullaniyorum kızım olursa adıni ferah koymayı düşünüyoruz allahım in izniyle tabi

bu örnek sana gelsin marmelatçım olursa seninkide böyle eğlenceli mutlu bir durum olacak :)))
Seviyorum sizi kızlar nasıl bir enerjisiyse verdiğiniz artık internetten alıyorum o enerjiyi
bizde seni seviyoruz
suan nası heveslendm yaa aklımıza takmamamız gerekiyo ama olmuo

cümlenin amadan sonrasını görmedik canım.. yok öyle olmuyo filan demek... olacak yeterki Rabbim istesin

inşallah canm benm bi kere denemem oldu suan adetim ve nedense adetn verdiği bi bunalımmı bilmiyorum da böyle bi olmıcak heralde diorm hiç yılmamıştım aslında üzülmemiştm de ama bugün karamsarım nedense

Aynen benin durum ya Allah ım sen nelere kadirsin kız olursa ne gülerim

ayy canım sende benim gibi daha yeni deniyorsun yaşımızda aynı :)) biz daha çok yeniyiz olur inşallah takma kafana. şimdi hormonların seni öyle düşündürüyor geçer. bu arada incir kolay gebe kalmak için çok önemliymiş İbrahim saraçoğlu öyle söylüyor. ben ara ara yiyordum ama şimdi sayısını biraz daha artırıcam ve hergün tüketmeye dikkat edicem. seninde imkanın olursa öyle yap inşallah tez zamanda içimizde tekme attığı günleride görürüz :))

RABBİM SEN ÖNCE BU TOPIKTEKI ARKADASLARIMA VE BANA SONRADA TÜM BEBIS ISTEYENLERE EVLATLARINI YOLLA "OL DE OLSUN YARABBIM" AMİN

Allah kabul etsin canim amin diyen agzindan duysun rabbim:)))

bugünden itibaren yatmadan önce hepimizin adını birer birer sayıp , Allahtan tontiş sağlıklı hayırlı evlatlar diliycem kuzum.. şimdilik ben kaçar. başımda ağrıyor biraz yatayımda dinleneyim geçsin. öpüyorum

Ooohhh masallah millet hic yer mekan tanimiyor valla ne guzel kv'ler benim sehir disinda bayramlarda gittigimizde bile banyo yapmak bile eziyete donuyor. Yok yanlismi anlicaklar yok bilmem ne... Zaten ne zaman gitsem hayat enerjim bitiyor.

Seviyorum sizi kızlar nasıl bir enerjisiyse verdiğiniz artık internetten alıyorum o enerjiyi
Aaa cok enerji doluyuzdur. Yayariz etrafa. Hem biz oyleyizde sen cok farklisin sanki. Yok yok bizde hem aglariz gem guleriz biz bize yeteriz. Topikce huper anlastimiz dogrudur. Kiskananlar catlasin.

amin canm umarm içimdeki karamsarlık bugun gecer hemenceck dedgn gibi ben de incir aldım yicem ben de snn evliliğin daha yeni sanrm benden canm onun dısında deneme aynı bide ben ocakta baslayablcem bakalım inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…