Hadi bakalım inş iyi sonuç çıkar dualar sizinle kızlarr bende iğne oldum bugün 10. Gün cuma günü belli olacakkk:18::18::18:
Yazinin basinda ne kadar uzulduysem bebegin icin esinede bir okadar sinirlendim. Bikere esin once sunu anlasin bence ,cocuk bi kisinin istemesiyle olmuyor hatta iki kisi istesede olmuyor. Sadece Rabbim "ol" derse oluyor. Bence bunu iyice kafadina soksun. Ayrica kistinin olmasi hamile kalmani kokten etkileyecek bi problem degil. Kadinlarin %70 inde kist vardir. Ayrica bircogumuz olusan kistlerimizi adet doneminde dusuruyoruz. Bunu kafana takma ama gerekliyse tedavinide ol. Bunuda en iyi doktorun bilir.ben 12. ayda uc aylik bebegimi dusuk yaptimiki ay korunduk 10 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum bu ay hamile oldugumu hissettim adetim daha baslamadan doktora adetim gecikti die gittim test yapmak icin cunku hamilelik belirtilerinin hepsi vardi ama gittigim doktor bana kis oldugunu ve bu yuzden adetimin geciktigini soyledi dogum kontrol hapi verdi ama kullanmadim adet oldum bitti bugun carsamba gunu doktora gidicem acaba o kis neyin nesi diye belkide adetimle birlikte gitti cunku her kadinda oluyomus ama huzursuzum carsamba doktora gidince anlicam hrrseyi neyse bunlari bosverinde asil bunu dinleyin bugun dunya basima yikildi esim bana kac aydir korunmuyoruz nie cocuk olmuyo dedi cok tepkiliydi hic bise diyemedim gozlerimden yas akti simdi yatakta agliyorum ve buraya yaziyorum bama yardim edin kisi olan bi insan hamile kalamazmi bi kere hamile kaldim simdi bidaha hic kalamammi hamile yasim 26
Kizlar hepimize desteginiz icin sonsuz tesekkurler. Persembe gunu kan vericem. İnsallah o zamana kadar adet olmam ve benimde ruyalarim diger kizlar gibi gercek olur. Bebisimin benimle olmasini cok istiyorum ama herseyin hayirlisi. Sizleri cok seviyorum.
Yok canım akşam döndüm maalesefsucum hala mersinde misn umarm begenmişsndr burayı :)
halozzy tatlım sen bır ay boyunca incir badem cevız fln yedm demstn ya akıntın ve kasık agrıları olmusmuydu ???
Canım bol incir yedim, benim yumurtlama günümde lekem geliyor ve yumurtladığımı, o gün başladı kasık ağrılam ara ara sonra belime geçti yanlarıma doğru ağrılar, hala az da olsa bel ve kasık ağrılarım var ama azaldı
Kizlar hepimize desteginiz icin sonsuz tesekkurler. Persembe gunu kan vericem. İnsallah o zamana kadar adet olmam ve benimde ruyalarim diger kizlar gibi gercek olur. Bebisimin benimle olmasini cok istiyorum ama herseyin hayirlisi. Sizleri cok seviyorum.
Yok canım akşam döndüm maalesef
Ben seviyorum yaa Mersin i. Keske eşimi ikna edebilsem de yerleşsem Mersine ama o istemez sanırım
Canım bol incir yedim, benim yumurtlama günümde lekem geliyor ve yumurtladığımı, o gün başladı kasık ağrılam ara ara sonra belime geçti yanlarıma doğru ağrılar, hala az da olsa bel ve kasık ağrılarım var ama azaldı
Anladım canım ben galiba üşüttüm yada incirden.
canım biz seninle 6 gün arayla evlenmişiz.. inşşallaAhh bende senin gibi bebişime kavuşurum.. bu arada inciri öylece yedinmi yoksa kür filan mı yaptın??
Bnde yiyorumda 2 -3 tane gündeCanım bol incir yedim, benim yumurtlama günümde lekem geliyor ve yumurtladığımı, o gün başladı kasık ağrılam ara ara sonra belime geçti yanlarıma doğru ağrılar, hala az da olsa bel ve kasık ağrılarım var ama azaldı
canım biz seninle 6 gün arayla evlenmişiz.. inşşallaAhh bende senin gibi bebişime kavuşurum.. bu arada inciri öylece yedinmi yoksa kür filan mı yaptın??
Bnde yiyorumda 2 -3 tane günde
İncirden olmaz, ben de hep üşüttüm dedim ama her zamanki gibiydi, neden bu sefer bu kadar üşütecektim ki... Bence sn de o kadar üşütmedin
Vücudunu tanırsın bişeyler farklı ise farklıdır, başlarda sanki yarın regl olacamışım gibi ağrılarım vardı, sonra alıştım sadece ağrı oldular ama hatırlarsın benim belim çok tuttu, en belşrgin buydu, bacaklarım sızlandı, üst kısmı romatizma gibi, ama bir kaç akşam..
İnşallah senin belitilerin de boş çıkmaz
aynen bende öyle yapıyorum şuan aklıma geldikçe 2-3 tane filan bazı günler hiç yemiyorum. ama kaynatıp suyunu filan içenlerde var ondan sordumBnde yiyorumda 2 -3 tane günde
Canım benim inşallah, evliliğimizin yaşı birmiş, yavrularımızın da öyle olsun)
Kür yapmadım sadece yedim aklıma geldikçe, acıktığımda falan. Eşime de keçiboynuzu yedirdim
aynen bende öyle yapıyorum şuan aklıma geldikçe 2-3 tane filan bazı günler hiç yemiyorum. ama kaynatıp suyunu filan içenlerde var ondan sordum
ayy ne güzel söyledin canım... inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?