bugünden itibaren yatmadan önce hepimizin adını birer birer sayıp , Allahtan tontiş sağlıklı hayırlı evlatlar diliycem kuzum.. şimdilik ben kaçar. başımda ağrıyor biraz yatayımda dinleneyim geçsin. öpüyorum
Ooohhh masallah millet hic yer mekan tanimiyor valla ne guzelkv'ler benim sehir disinda bayramlarda gittigimizde bile banyo yapmak bile eziyete donuyor. Yok yanlismi anlicaklar yok bilmem ne... Zaten ne zaman gitsem hayat enerjim bitiyor.
Aaa cok enerji doluyuzdur. Yayariz etrafa. Hem biz oyleyizde sen cok farklisin sanki. Yok yok bizde hem aglariz gem guleriz biz bize yeteriz. Topikce huper anlastimiz dogrudur. Kiskananlar catlasin.
bugünden itibaren yatmadan önce hepimizin adını birer birer sayıp , Allahtan tontiş sağlıklı hayırlı evlatlar diliycem kuzum.. şimdilik ben kaçar. başımda ağrıyor biraz yatayımda dinleneyim geçsin. öpüyorum
Ooohhh masallah millet hic yer mekan tanimiyor valla ne guzelkv'ler benim sehir disinda bayramlarda gittigimizde bile banyo yapmak bile eziyete donuyor. Yok yanlismi anlicaklar yok bilmem ne... Zaten ne zaman gitsem hayat enerjim bitiyor.
Aaa cok enerji doluyuzdur. Yayariz etrafa. Hem biz oyleyizde sen cok farklisin sanki. Yok yok bizde hem aglariz gem guleriz biz bize yeteriz. Topikce huper anlastimiz dogrudur. Kiskananlar catlasin.
suan nası heveslendm yaa aklımıza takmamamız gerekiyo ama olmuo
AMİİİNNN. CANİM BENİMRABBİM SEN ÖNCE BU TOPIKTEKI ARKADASLARIMA VE BANA SONRADA TÜM BEBIS ISTEYENLERE EVLATLARINI YOLLA "OL DE OLSUN YARABBIM" AMİN
Aynen ben de utanyrm her banyoda acaba yanlış mı anlıyolar diyip en iisi yapmayalım diyorum canm yaaa....neden hayat enerjin bitiyor canımcım
Ama falan yok. Bsk gorursun en kisa zamanda bizde diger kizlar gibi sevinicez bsk goruceksin. Sakin karamsarliga dusme...
AMİİİNNN. CANİM BENİM
Ayni bizim durum. Bide evde insan populasyonu cok kayinpeder esimin kardesi oooo tonla insan. Enerji kismina gelince kv ke pek anlasamayiz ama ben sirf esim uzulup arada kalmasin diye bu durumu cok takmamaya calisirim ama nereye kadar,kendimi yerim genelde... Oooo ben bu hikayeyi anlatsam surda roman olur. Kisa ve ozu ben onun hayalindeki suklum puklum kiz degilim. Oooyyy desmeyin yarami bi anlatmaya baslarsam susturamazsiniz. Genede ne yapiyim sevdigimin annesi kor topal idare ediyorum.
Aynen canim oyle. Aile icindeki huzursuzluk kimseye yarmiyor. Kimse mutlu olmuyor. Ben hicbir zaman cocugumun kavgali bi ortamda buyumesini istemedim. Yipranan hicbizaman tek taraf olmuyor. Ne yapiyim, neyseki rabbim bana hep bitmek bilmeyen bi sabir ve kocaman sevgi dolu bi yurek vermis. Belkide boyle yaptigim icin esim hep benim yanimda oldu yani kaybeden hic ben olmadim. Sorunlara gelince oyle basit seyler ki aslinda yok niye hamur acmiyosunda hazir yufka kullaniyodun yok iki bulasik makinaya neden koyuyosun elinde yikasana gibi garip ve anlayamadigim seyler. Amaaaann ne yapalim annesi boyle diye sevdigimdenmi vazgeciyim. Zaten ayni sehirdede degiliz bi sekilde duymamak gormemek gerekiyor.kıyamam ben sanaa canm benm en güzelini yapıosun aslında ama işte yinede insan arada bi içine ata ata bunalıyo değilmi yinede sabrın sonu selamettr ayrıca senn neyin varmış canm kv derdine yansın boşver sen onu :) inşallah canm dolcak göbekler
Aynen canim oyle. Aile icindeki huzursuzluk kimseye yarmiyor. Kimse mutlu olmuyor. Ben hicbir zaman cocugumun kavgali bi ortamda buyumesini istemedim. Yipranan hicbizaman tek taraf olmuyor. Ne yapiyim, neyseki rabbim bana hep bitmek bilmeyen bi sabir ve kocaman sevgi dolu bi yurek vermis. Belkide boyle yaptigim icin esim hep benim yanimda oldu yani kaybeden hic ben olmadim. Sorunlara gelince oyle basit seyler ki aslinda yok niye hamur acmiyosunda hazir yufka kullaniyodun yok iki bulasik makinaya neden koyuyosun elinde yikasana gibi garip ve anlayamadigim seyler. Amaaaann ne yapalim annesi boyle diye sevdigimdenmi vazgeciyim. Zaten ayni sehirdede degiliz bi sekilde duymamak gormemek gerekiyor.
ay kuzum ben bilmiyorum hiç hastaneyi arayıp soracaktım ne kadar fiyatı diye aramadım.
eşimle gidemem ama yanıma arkadas alabilirim giderken.
valla yaparsa hemen yapmasını isterim kendimi psikolojik olarak hazırladım.
ama adetliyken çekilirmi bilemiyorum.
birde zaten ikinci çağırısında çekmek ister gibi geliyo banada
Canım geldi dün akşam.. Belim çatlıyordu sebebi buymuş. Artık ateş de ölçmeyecem.. Kendi halinde takılsin ateşim.. Bu ne bee sinir stres her sabah!! Böylesi en iyisi
Bence idrar testi yapma hiç, hormonun idrara geçme süresini bilmiyorum tam ama kana göre oldukça geç :)
Kandaki hcg nin belirmesi ise şu şekilde, yerleşme tamamlandıktan sonra, anneye sinyal olarak, ben buradayım diye gönderirmis bebiş hcg hormonunu :) yani tamamlandığı zaman doğrudan fetustan gönderilen bir hormon. O yüzden doğruluk payı ve yumurtlama dönemine bağlı olarak erken belirgin olma süresi yüksek.
Perşembe 5 aralık zaten BAT gelmiş olacak, sen de testi yaptırırsın, ama idrar testi yaptırma bence günün gelmeden, eğer yapacaksan kan testi yaptır kesinliği yüksek olsun.
Cumartersi bizim HCG miz, 1865 olmuştu, çarşamba biz de yine gidiyoruz bakalım, bana da dua edin kızlar.
Bu arada profilimin altına bebek gelişim durumunu eklemeyeceğim, bu topikte yazıştığımız herkes hamiş olana kadar, totem yaptım :)
ben 12. ayda uc aylik bebegimi dusuk yaptimiki ay korunduk 10 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum bu ay hamile oldugumu hissettim adetim daha baslamadan doktora adetim gecikti die gittim test yapmak icin cunku hamilelik belirtilerinin hepsi vardi ama gittigim doktor bana kis oldugunu ve bu yuzden adetimin geciktigini soyledi dogum kontrol hapi verdi ama kullanmadim adet oldum bitti bugun carsamba gunu doktora gidicem acaba o kis neyin nesi diye belkide adetimle birlikte gitti cunku her kadinda oluyomus ama huzursuzum carsamba doktora gidince anlicam hrrseyi neyse bunlari bosverinde asil bunu dinleyin bugun dunya basima yikildi esim bana kac aydir korunmuyoruz nie cocuk olmuyo dedi cok tepkiliydi hic bise diyemedim gozlerimden yas akti simdi yatakta agliyorum ve buraya yaziyorum bama yardim edin kisi olan bi insan hamile kalamazmi bi kere hamile kaldim simdi bidaha hic kalamammi hamile yasim 26
Gunaydın kızlarr
Günaydın güzel topiğin güzel annişleri
ben 12. ayda uc aylik bebegimi dusuk yaptimiki ay korunduk 10 aydir korunmuyoruz ama hamile kalamiyorum bu ay hamile oldugumu hissettim adetim daha baslamadan doktora adetim gecikti die gittim test yapmak icin cunku hamilelik belirtilerinin hepsi vardi ama gittigim doktor bana kis oldugunu ve bu yuzden adetimin geciktigini soyledi dogum kontrol hapi verdi ama kullanmadim adet oldum bitti bugun carsamba gunu doktora gidicem acaba o kis neyin nesi diye belkide adetimle birlikte gitti cunku her kadinda oluyomus ama huzursuzum carsamba doktora gidince anlicam hrrseyi neyse bunlari bosverinde asil bunu dinleyin bugun dunya basima yikildi esim bana kac aydir korunmuyoruz nie cocuk olmuyo dedi cok tepkiliydi hic bise diyemedim gozlerimden yas akti simdi yatakta agliyorum ve buraya yaziyorum bama yardim edin kisi olan bi insan hamile kalamazmi bi kere hamile kaldim simdi bidaha hic kalamammi hamile yasim 26
canım bende 2. ayda bebeğimi kaybettim ve o zamandan beri deniyoruz olmuyor.
benimde bu ay adetim 3 gün gecikti
bende bugün doktora gittim.
doktorun neler söylediğini az sonra anlatacağım.
ama eşine çok kızdım.
hangi devirde yaşıyoruz ne demek kalkıp sana kızmak.
nereden biliyo kendinde bi sorun olmadığını.
sana neden çocuk olmuyo diye çemkireceğine hayatım bir doktora görünelim ikimizde problem varmı yokmu görelim desin
hem yaşın 26 olsa bile daha yaşın genç
bekle demeyeceğim çünkü bekle demenin ne kadar saçma olduğunu çok iyi biliyorum.
merak etme sende hamile kalırsın ama kocanın bu yaptığı çok sinir bozucu
günaydın kızlar
ben doktora gittim
şok yaşayıp geri döndüm
aslında şaşırmamam lazımdı biliyordum
ve ay başından beri ben bu ay yumurtlamadım deyip durdum
öncelikle doktora yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim
eşinin değerlerini görmeden takip yapmamızın anlamı yok
boş yere para verme dedi
bende önceden bir hamilelik geçirdiğimi anlattım
o zaman yumurta takibine başlayalım dedi
rüyamda gördüğüm 250 lira şimdilik 150 lira olarak karşıma çıktı
parası önemli değil yaptırmak istiyorum dedim
iyiki demişim
adam baktı sol tarafta kist sağ tarafta yoğun iltihap çıktı
bu ay adetin nasıldı dedi
anlattım çamur gibi ve çok pıhtılıydı ayrıca 3 gün gecikti ve ilk gün böyle bişey oldu dedim
yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş bu yüzden böyle yaşamışsın şuan yumurtan yok dedi
yani sol tarafta yokmuş kist olmuş sağ tarafıda iltihaptan göremedi
bu iltihaplar ilişki sırasında ağrı acı yapmıyormu dedi arada oluyo dedim
iltihaplar için antibiyotik ve fitil verdi
iltihapların gitmeden yumurta geliştirici ilaç veremem orada yumurta yoksa kistini büyütür dedi
cuma tekrar çağırdı o gün iltihaplara bakacak tekrar
aslında şaşırmamam lazım ama nedense çok üzgünüm yaaaaa kist ne demek oluyor ne kadar sürede atarım onu ve bu durumda yumurta geliştirici ilaç kullanamayacakmıyım ben anlamadım hiçbişey
birde kist varken hamile kalmaman lazım 3 ay kadar korunman gerekebilir dedi
canım ben bebeğini kaybettiğini bilmiyordum.. inşallah herşey yoluna girer tez zamanda kavuşursun bebeğine. doktorda neler oldu. bu arada kan pıhtılaşma sorunu varmı onu öğrensen fena olmaz düşük deyince aklıma o geliyor nedense. arkadaşlarımdan biri bu sorun yüzünden 5 yıl habire düşün yaptı. gittiği doktorlardan biri çözdü durumu.
canım çok geçmiş olsun.... Allahtan sorunu öğrendin, bilmeden aylarca yıllarca olsun diye bekleyenler var. inşallah en kısa sürede kisti eritir atarsın. bitkisel tedavilerde araştırmak lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?