Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Şimdiden Allah kabul etsin tatlım :)) dualarin kabul olsn.dikkat et kendine geçmiş olsun iyi gecelr öptüm bnde

Aynen ben de utanyrm her banyoda acaba yanlış mı anlıyolar diyip en iisi yapmayalım diyorum canm yaaa....neden hayat enerjin bitiyor canımcım

çoook saol canımcım dikkat et kendne görşrzz

Çatlasinlar :))) canım benim iyiki varsiniz ya:)))

Kuzular bende kaçtım uyuym bari malum erken uyaniyoruz öpüyorum hepinizi dikkat edin kendnze görüşürüz inşallah iyi geceler

Ben de herkese iyi geceler diliyorum, kocişimm spora yalnız gidiyor 2 haftadır, ben de yol gözlüyorum, azcık onunla ilgileneyim sonra da yatarım. MUCKKKKKKSSSSSSS

suan nası heveslendm yaa aklımıza takmamamız gerekiyo ama olmuo

Ama falan yok. Bsk gorursun en kisa zamanda bizde diger kizlar gibi sevinicez bsk goruceksin. Sakin karamsarliga dusme...

RABBİM SEN ÖNCE BU TOPIKTEKI ARKADASLARIMA VE BANA SONRADA TÜM BEBIS ISTEYENLERE EVLATLARINI YOLLA "OL DE OLSUN YARABBIM" AMİN
AMİİİNNN. CANİM BENİM

Aynen ben de utanyrm her banyoda acaba yanlış mı anlıyolar diyip en iisi yapmayalım diyorum canm yaaa....neden hayat enerjin bitiyor canımcım

Ayni bizim durum. Bide evde insan populasyonu cok kayinpeder esimin kardesi oooo tonla insan. Enerji kismina gelince kv ke pek anlasamayiz ama ben sirf esim uzulup arada kalmasin diye bu durumu cok takmamaya calisirim ama nereye kadar,kendimi yerim genelde... Oooo ben bu hikayeyi anlatsam surda roman olur. Kisa ve ozu ben onun hayalindeki suklum puklum kiz degilim. Oooyyy desmeyin yarami bi anlatmaya baslarsam susturamazsiniz. Genede ne yapiyim sevdigimin annesi kor topal idare ediyorum.

kıyamam ben sanaa canm benm en güzelini yapıosun aslında ama işte yinede insan arada bi içine ata ata bunalıyo değilmi yinede sabrın sonu selamettr ayrıca senn neyin varmış canm kv derdine yansın boşver sen onu :) inşallah canm dolcak göbekler

Aynen canim oyle. Aile icindeki huzursuzluk kimseye yarmiyor. Kimse mutlu olmuyor. Ben hicbir zaman cocugumun kavgali bi ortamda buyumesini istemedim. Yipranan hicbizaman tek taraf olmuyor. Ne yapiyim, neyseki rabbim bana hep bitmek bilmeyen bi sabir ve kocaman sevgi dolu bi yurek vermis. Belkide boyle yaptigim icin esim hep benim yanimda oldu yani kaybeden hic ben olmadim. Sorunlara gelince oyle basit seyler ki aslinda yok niye hamur acmiyosunda hazir yufka kullaniyodun yok iki bulasik makinaya neden koyuyosun elinde yikasana gibi garip ve anlayamadigim seyler. Amaaaann ne yapalim annesi boyle diye sevdigimdenmi vazgeciyim. Zaten ayni sehirdede degiliz bi sekilde duymamak gormemek gerekiyor.

çok haklısın canm arada olan çocuklara oluyo o yuzden en güzelibide cidden çok basit nedenlermiş ya hç kulak asma dedgn gibi eşin yanındaysa hele ohooo hiiç bişe olmaz sana sen kocana sımsıkı daha çok sarıl o seni de tanıyo annesni de o yuzden amaaan demek en gzeli

Canım adetliyken çekilmiyor hsg sen sadece hormon tahlillerini yaptırırsın dr gün verir filim için inşallah her şey normal çıkar güzelim. Arkadaşınla gidersin filimede eşler bazen anlayışlı olmuyor

Canım geldi dün akşam.. Belim çatlıyordu sebebi buymuş. Artık ateş de ölçmeyecem.. Kendi halinde takılsin ateşim.. Bu ne bee sinir stres her sabah!! Böylesi en iyisi

Canım yeni döngün bebek getirsin bugün başla ada çayı ve hayıta inşallah bu ay nasip olur bebeğin

Canım ben dün gittim dr a keseyi göremedi kan istedi 2700 çıktı çarşamba gelin demiş eşime ama ben biraz geç gidicem yine göremez gibi geliyor oğlumda değerim 5000 lerdeydi gördüğü zaman

Canım hiç üzülme eşinede çok kızdım kendinden belki nerden biliyormuş spermi kalitesizdir nerden biliyormuş hiç merak etme ben kistle hamile kalmış biriyim hem de 5 cm lik kistim vardı her kadında olur kist çoğu bilmez bile içini ferah tut eşin öyle deyince ağlama bir daha bana ne söylüyorsun de

Canım inşallah perşembe vereceğin kan sonucun pozitif olur

Gunaydın kızlarr

Günaydın güzel topiğin güzel annişleri

günaydın kızlar.. dünkü baş ağrım hala geçmiş değil.. eşimde işyerinde çok yorulmuş fazla mesai yaptı. ikimizde kendimizde değildik yani .. buna rağmen gün aşırı kuralını bozmadık, ne kadar istiyoruz varın siz düşünün artık.. bu ayy elimizden geleni yaptık. bakalım nolcak

canım bende 2. ayda bebeğimi kaybettim ve o zamandan beri deniyoruz olmuyor.
benimde bu ay adetim 3 gün gecikti
bende bugün doktora gittim.
doktorun neler söylediğini az sonra anlatacağım.
ama eşine çok kızdım.
hangi devirde yaşıyoruz ne demek kalkıp sana kızmak.
nereden biliyo kendinde bi sorun olmadığını.
sana neden çocuk olmuyo diye çemkireceğine hayatım bir doktora görünelim ikimizde problem varmı yokmu görelim desin
hem yaşın 26 olsa bile daha yaşın genç
bekle demeyeceğim çünkü bekle demenin ne kadar saçma olduğunu çok iyi biliyorum.
merak etme sende hamile kalırsın ama kocanın bu yaptığı çok sinir bozucu

günaydın kızlar
ben doktora gittim
şok yaşayıp geri döndüm
aslında şaşırmamam lazımdı biliyordum
ve ay başından beri ben bu ay yumurtlamadım deyip durdum
öncelikle doktora yumurta takibi yaptırmak istediğimi söyledim
eşinin değerlerini görmeden takip yapmamızın anlamı yok
boş yere para verme dedi
bende önceden bir hamilelik geçirdiğimi anlattım
o zaman yumurta takibine başlayalım dedi
rüyamda gördüğüm 250 lira şimdilik 150 lira olarak karşıma çıktı
parası önemli değil yaptırmak istiyorum dedim
iyiki demişim
adam baktı sol tarafta kist sağ tarafta yoğun iltihap çıktı
bu ay adetin nasıldı dedi
anlattım çamur gibi ve çok pıhtılıydı ayrıca 3 gün gecikti ve ilk gün böyle bişey oldu dedim
yumurtan çatlamamış kiste dönüşmüş bu yüzden böyle yaşamışsın şuan yumurtan yok dedi
yani sol tarafta yokmuş kist olmuş sağ tarafıda iltihaptan göremedi
bu iltihaplar ilişki sırasında ağrı acı yapmıyormu dedi arada oluyo dedim
iltihaplar için antibiyotik ve fitil verdi
iltihapların gitmeden yumurta geliştirici ilaç veremem orada yumurta yoksa kistini büyütür dedi
cuma tekrar çağırdı o gün iltihaplara bakacak tekrar

aslında şaşırmamam lazım ama nedense çok üzgünüm yaaaaa kist ne demek oluyor ne kadar sürede atarım onu ve bu durumda yumurta geliştirici ilaç kullanamayacakmıyım ben anlamadım hiçbişey

birde kist varken hamile kalmaman lazım 3 ay kadar korunman gerekebilir dedi

canım ben bebeğini kaybettiğini bilmiyordum.. inşallah herşey yoluna girer tez zamanda kavuşursun bebeğine. doktorda neler oldu. bu arada kan pıhtılaşma sorunu varmı onu öğrensen fena olmaz düşük deyince aklıma o geliyor nedense. arkadaşlarımdan biri bu sorun yüzünden 5 yıl habire düşün yaptı. gittiği doktorlardan biri çözdü durumu.

canım çok geçmiş olsun.... Allahtan sorunu öğrendin, bilmeden aylarca yıllarca olsun diye bekleyenler var. inşallah en kısa sürede kisti eritir atarsın. bitkisel tedavilerde araştırmak lazım.

canım çok geçmiş olsun.... Allahtan sorunu öğrendin, bilmeden aylarca yıllarca olsun diye bekleyenler var. inşallah en kısa sürede kisti eritir atarsın. bitkisel tedavilerde araştırmak lazım.

hayatım ben düşük yaşamadım doktor yanlış teşhis koyup aldı bebeğimi.
dış gebelik var saatlerin kalmış iç kanama başlamış alınmazsa öleceksin dedi.
ama patoloji raporumda ortaya çıktı rahim içinden almış bebeği. dış gebelik değilmiş.
yani pıhtılaşma sorunu yok. en azından yoktu.
artık karşıma çıkan hiçbişeye şaşırmıyorum
Allah belasını versin kürtajı yaparken ne halt ettiyse şimdi derdim hiç bitmiyo.
ama bundan önceki doktorum söylemişti
kürtajını yapan çok gereksiz ilaçlar vermiş yumurtalıkların çalışmaz ileride kist olabilir demişti hatta 3 ay iğneyle çatlattık.
şimdide bu çıktı işte.

bitkisel tedavileri araştırıyorum tek bildiğim soğan kürü ona başlayacağım zaten tekrar.
başka varmı diye araştırıyorum
Allah ım bi mucize olsun ve kist cumaya kadar erisin gitsin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…