Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gittim eczaneye test aldım geldim hemde 2 tane dayanamadım yaptım bitanesini ama silik bi çizgi mi gördüm yoksa öyle mi görmek istedim bilmiyorum şu an her baktığım yerde silik çizgiler görüyorum

ben cevap verene kadar yaptın bile helal olsun çok hızlısın yoksa benmi yavaşım bilemedim. bu arada emin değilsen sonuçtan bi resmini çek koy topiğe hamişlerimiz bi baksınlar onlar daha iyi anlar. ama ikinci çizgi silikte olsa varsa hamile olabilirsin canım

ayyy üffff offf bilemedim bi ben mi görüyorum bu silik çizgiyi :) sizde bakın diye fotosunu cektim ama parlıyo hiç gözükmüyo ..Allahım kocam gelse de bi baksa onun gözleri iyi görür hem ben miyopum zaten belki iyi görememişimdir :))) mutlu olmak istiyorum ya herkes mutlu olsun istiyorum bu kez.inşallah vardır bebiş...

gittim eczaneye test aldım geldim hemde 2 tane dayanamadım yaptım bitanesini ama silik bi çizgi mi gördüm yoksa öyle mi görmek istedim bilmiyorum şu an her baktığım yerde silik çizgiler görüyorum

Vardir canim silik te olsa pozitif diyorlar cook sevindim canim digerinide sabah yaparsin kesinlestirmis olursun bebisi

canım fotosunu ekle buraya bakalım.. sılıkse hamılesın

hemen hemen aynı zamanlarda evlenmısız cnm ınsallah hamılesındr çok sevınıyorm böyle haberler alınca :))

Canm ben de gün aşırı yöntemini denemeye karar verdm ovul testi yapması da zor sanrm

cnm aslında zor degılde testten önce sıvı tüketmıycen hep aynı saatte yapıcan olmuyo ıste bu ay denedım yakalayamdm pozıtıfı :S esınle berabersın sen süreklı adettın bıtınce bir günü boş bırak sonra başla gün aşırı çalışmalara cnm

Canm işte bn de bu zamn tutturamm die unuturm die hiç ovu testi düşünmedm dediğin gibi gün aşırı yapcm sence ii olur mu

Canm işte bn de bu zamn tutturamm die unuturm die hiç ovu testi düşünmedm dediğin gibi gün aşırı yapcm sence ii olur mu

tatlım yıne ımkanın varsa ovu testını yap ama gün aşırıyada devam et bnm fırsatım olsa gün aşırı degerlendırcz ama bnm fırsat yok bılıyosn cnm şimdilk buarada incir fln ye havuç suyu iç eşine içir beslenmenede dikkat et

iyidir canım yaa böyle haberler alıp alıp mutlu oluyorum. bide sanırım enfekte oldum sabahtan beri su içiyorum, yürüdükçe midemden su sesleri geliyor.. senden naber nasıl gidiyor??

enfeksynmu var cnm yanma varms galıba bıde iç iç ayaklrnı sıcak tut..dıkkat ett.. napym bnde nöbetcydm yorgnm bıyandan topıgı okuyom bı yandan ıncır cevız yıyorm

Canm alırm yaparm da vaktini unuturm kendimi biliorm çnkü boşa gider . İncir hergün aklıma geldkçe yiyorm eşimede arada bi keçi boynuzu pekmezi içiryorm ama işte şeytan bormalde cay hiç sevmem bu ara canm istiyo içmemek gerekio aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…