gittim eczaneye test aldım geldim hemde 2 tane dayanamadım yaptım bitanesini ama silik bi çizgi mi gördüm yoksa öyle mi görmek istedim bilmiyorum şu an her baktığım yerde silik çizgiler görüyorum
gittim eczaneye test aldım geldim hemde 2 tane dayanamadım yaptım bitanesini ama silik bi çizgi mi gördüm yoksa öyle mi görmek istedim bilmiyorum şu an her baktığım yerde silik çizgiler görüyorum
ayyy üffff offf bilemedim bi ben mi görüyorum bu silik çizgiyi :) sizde bakın diye fotosunu cektim ama parlıyo hiç gözükmüyo ..Allahım kocam gelse de bi baksa onun gözleri iyi görür hem ben miyopum zaten belki iyi görememişimdir :))) mutlu olmak istiyorum ya herkes mutlu olsun istiyorum bu kez.inşallah vardır bebiş...
canım fotosunu ekle buraya bakalım.. sılıkse hamılesın
Canm ben de gün aşırı yöntemini denemeye karar verdm ovul testi yapması da zor sanrm
fotoğraf çektim ama çok parlıyo normal cizgi bile gözükmedi..
cnm aslında zor degılde testten önce sıvı tüketmıycen hep aynı saatte yapıcan olmuyo ıste bu ay denedım yakalayamdm pozıtıfı :S esınle berabersın sen süreklı adettın bıtınce bir günü boş bırak sonra başla gün aşırı çalışmalara cnm
Canm işte bn de bu zamn tutturamm die unuturm die hiç ovu testi düşünmedm dediğin gibi gün aşırı yapcm sence ii olur mu
hmmm bıdaha çek ışıktan fln olabılır
cektim tekrar pek belli değil ama koyarım fotosunu birazdan...bende netten silik çizgi örneklerine bakıyodum ..
koy koy koy koy... :)))koy cnm fotoyu bıde bız bakalım
koy koy koy koy... :)))
nbr yeşilimm napıyosn keyıfler nasıl :)
Eki Görüntüle 883608 kızlar bakın nolur benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyomusunuz?
iyidir canım yaa böyle haberler alıp alıp mutlu oluyorum. bide sanırım enfekte oldum sabahtan beri su içiyorum, yürüdükçe midemden su sesleri geliyor.. senden naber nasıl gidiyor??
Eki Görüntüle 883608 kızlar bakın nolur benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyomusunuz?
tatlım yıne ımkanın varsa ovu testını yap ama gün aşırıyada devam et bnm fırsatım olsa gün aşırı degerlendırcz ama bnm fırsat yok bılıyosn cnm şimdilk buarada incir fln ye havuç suyu iç eşine içir beslenmenede dikkat et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?