kızlar beni ekleyin bende geldim aranıza yaş 21 bat 23 aralık ilk deneme
hayırlısı olsun cnm inşallah..hoşgeldin bu arada..
Hayırlı olsun benimkide öyle çıkmıştı bak bu sitede pozitif idrar örnekleri diye bir sayfa var ben ordan bakıp emin olmuştum foto ekliyim benimkine benzeyenEki Görüntüle 884172 Eki Görüntüle 884173 Eki Görüntüle 884175
Canım bende 3-4 gündür öyleydim dün kuşburnu çayı içtim o da iyi geliyormuş kabızlığa faydasını gördüm ben birde mürdüm eriği kuru incir ve zeytinyağlı pırasa tavsiye ederim test edildi onaylandı:)
Kız benim face yok diğer sayfada albüme koymuştu herkes öyle görmüştük birbirimizi albüme koysanıza sadece arkadaşlar görsün
Nasılsınız kızlar? Ben pek giremiyorum eşim rahatsız, internetim de bitmek üzere..
Efser ne yaptın testi bugün battı hadi güzel bir haber ver bize
Marmelat canım kasık ağrıların devam ediyor mu? Inşallah sonu bebis olsun
Ben de dört gündür.adaçayı ve hayit içiyorum
Eflalim bunlar kasıkta ağrı yapar mi kuzum yaa'??
Slm cnm iyilk sen napiyosun:))))
Cnm kusura bkma okuldn geldm nacagm nası agrıodu her yerim kırılck gibi uyumuşum hemncecik
kızlar 4 gündür memleketteydim yeni geldim özledim sizi, ama kötü haberle döndüm üzüntü ve stresten zona [ deri hastalığına ] yakalanmışım siz iyisinizdr inş.
Ay cnm geçmiş olsunnn ilaclarini aksatma nerden çıktı ki bu
saol canım hiç bilmiyorm hap ve merhem yazdı ,merhemi aldım ama ilaç kullanmicam 3 gün sonra bat benim her ihtimale karsı
Haklisn cnm inşallah çabuk geçer ve inşallah bebis vardr:)))
Selam kızlar yarın bat ve çok heycanlıyım
Hep leke görurdum bı gun önce bu ay görmedim inş hiç kırmızıları görmem gerçi yine onunla uyanıcakmısım gıbı gelıyo gelıcekse gelsındr meraktan catlatmasın benı :)Kuzumm ben biliyosun tirt ciktim insallah sende iyi haberler vardir.
Hep leke görurdum bı gun önce bu ay görmedim inş hiç kırmızıları görmem gerçi yine onunla uyanıcakmısım gıbı gelıyo gelıcekse gelsındr meraktan catlatmasın benı :)
İnşallah gelmezler bu sefer)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?