Daha çok erken normalde eşim çocuk hep istiyordu ama atama olaylarından ben istemiyordum şu an bir sorun kalmadı 2aydır deniyoruz 1.5yıllık evliyiz canım
öyle mi diyorsun.. düşünmeyi bırakınca olur yani... ama nasıl bırakcam, tamam tamam bırakcam düşünmeyi
canım haklısın yaaa yok artık düşünmek filan kendimi başka konulara vercem düşünmeyeyim diye mesela kalkıp evimi düzenleyeyim kitap filan okuyayım
Çok güzel anlattin canım ya doğru diyorsun hayırlısı olsun inşallah hepimiz için2aylik denemede bukdr yipratma kendini bizde eşimle çocuk lri cok seviyorz ama rabbimiz gonderecgi zamni çok iyi biliyo.. o mucize bize emanet olck bize ait değil sadece bize yollanms hersey allahn... onun aşkıyla dolduralim iyi bi insan yetistirlm diye yollar ve yollamdgna göre henüz buna hazir degilizdr ben oyle düsünüyorum cnm
ben şuan limon yapraklarının kokusunu okuyorum fena değil ama az okuyorum çok oturmuyorum başındaMantikli kitap okumak bnce okunmasi gerekn cok kitabim var.. bayabi olmus okumayali...kitap okurken hic bisey takmadgmi hatrldm simdi bnce burdn kitap tavsiyelerne baslylm
bende yorgunum ufak ufak başladım çamaşır attım makinaya nevresimleri değiştiricem şimdi bide banyoyu yıkayıp kendi bakımımı yapsam tam olacakYa benim de ev temizlenecek ama hiç canım istemiyor ışte çok yoruluyorum yapmayacagim
2aylik denemede bukdr yipratma kendini bizde eşimle çocuk lri cok seviyorz ama rabbimiz gonderecgi zamni çok iyi biliyo.. o mucize bize emanet olck bize ait değil sadece bize yollanms hersey allahn... onun aşkıyla dolduralim iyi bi insan yetistirlm diye yollar ve yollamdgna göre henüz buna hazir degilizdr ben oyle düsünüyorum cnm
Marmelatım kuzum ne güzel diyorsun da, kırmızıları gördüğümde ben benden geçiyorum resmen isyaaaağğnnn moduna giriyorum
ben şuan limon yapraklarının kokusunu okuyorum fena değil ama az okuyorum çok oturmuyorum başında
bende yorgunum ufak ufak başladım çamaşır attım makinaya nevresimleri değiştiricem şimdi bide banyoyu yıkayıp kendi bakımımı yapsam tam olacak
ben senin düşüncelerini yirim yirim.. Allah sevdiği kulu sevdirirmiş seviyom seni sen böyle konuştukça nasıl coşuyorum bi bilsen
Efser canım bunu sen bizden daha bilirsin sonradan da çıkabilir pozitif idrarda hemen çıkmak zorunda değil. Ama sen kendini kötüye hazırla da, olursa oohh ne âlâââ
Matmazelim kitap okuma alışkanlığım yok. Çocuklara okuyun okuyun diyorum. Kendime gelince, beş on sayfa okuyup atıyorum bir köşeye napacam ben :84::84::84:
Haklisn tatlim bncede çok farklilik olur hisseder insan.. ozmn ben gercktn hamile deglm hissetmiyorum:)
Marmelatım kuzum ne güzel diyorsun da, kırmızıları gördüğümde ben benden geçiyorum resmen isyaaaağğnnn moduna giriyorumah keşke hep böyle pozitif olabilsem
Hayrlisi olsun tatlim SağolBen onu demedim canim, bu belirtiler sana farkli geliyorsa oyledir, ki bakıyorum bu ay bacak ve kasık ağrıların hep var. İnşallah senin belirtiler bunlardır.
Çok belirgin ama bazısında da hiç yok marmelotto, o yüzden hayırlısı olsun inşallah)
Aglamak istiyorum bu ne be biz daha birinciyi beceremedikbu arada gecen seferki yanlis alarmlari duymamak icin kendimi kitap'a verdim cok iyi geliyo gercekten
Tatlım Sağol ya bnde seni seviyorum duyglrmz karslklibi makalede okumstum benim evladm benm arabm benm evm benm elbisem bnm kocam bnm bnm bnm.. iste bu kelimeyle kurdgnz cumlelerden vazgectgnz anda mükafatlandrilrsnz yaziyodu.. hersey yüce rabbimzn... ben olmaktan vazgecersk öze dönüş yani Allaha dönüş olur.. bu nednle kızlar bnce akışına bırakalım ...... yeşilcim bn sana incir kuşlarını öneririm tatlım çok aglamstm okudgmda
Bnde okuyayim ya yazık baya bi arka olanda kalms kitaplarm :))tamam yazdım bi köşeye sırada bekleyen onlarca kitaptan sonra onuda okurum. maşallah alıp koymuşum kitaplığa müzelik sanki okuduğum yok ama başlıyorum artık biran önce
) oyle deme can, ben okuyamıyorum hemen uykum geliyor okurken ) kaldı yeni aldığım kitaplar
Bnde okuyayim ya yazık baya bi arka olanda kalms kitaplarm :))
Bnde okuyayim ya yazık baya bi arka olanda kalms kitaplarm :))
Aglamak istiyorum bu ne be biz daha birinciyi beceremedikbu arada gecen seferki yanlis alarmlari duymamak icin kendimi kitap'a verdim cok iyi geliyo gercekten
) oyle deme can, ben okuyamıyorum hemen uykum geliyor okurken ) kaldı yeni aldığım kitaplar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?