Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Daha çok erken normalde eşim çocuk hep istiyordu ama atama olaylarından ben istemiyordum şu an bir sorun kalmadı 2aydır deniyoruz 1.5yıllık evliyiz canım

2aylik denemede bukdr yipratma kendini bizde eşimle çocuk lri cok seviyorz ama rabbimiz gonderecgi zamni çok iyi biliyo.. o mucize bize emanet olck bize ait değil sadece bize yollanms hersey allahn... onun aşkıyla dolduralim iyi bi insan yetistirlm diye yollar ve yollamdgna göre henüz buna hazir degilizdr ben oyle düsünüyorum cnm

Çok güzel anlattin canım ya doğru diyorsun hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Mantikli kitap okumak bnce okunmasi gerekn cok kitabim var.. bayabi olmus okumayali...kitap okurken hic bisey takmadgmi hatrldm simdi bnce burdn kitap tavsiyelerne baslylm
ben şuan limon yapraklarının kokusunu okuyorum fena değil ama az okuyorum çok oturmuyorum başında
Ya benim de ev temizlenecek ama hiç canım istemiyor ışte çok yoruluyorum yapmayacagim
bende yorgunum ufak ufak başladım çamaşır attım makinaya nevresimleri değiştiricem şimdi bide banyoyu yıkayıp kendi bakımımı yapsam tam olacak

ben senin düşüncelerini yirim yirim.. Allah sevdiği kulu sevdirirmiş seviyom seni sen böyle konuştukça nasıl coşuyorum bi bilsen

Efser canım bunu sen bizden daha bilirsin sonradan da çıkabilir pozitif idrarda hemen çıkmak zorunda değil. Ama sen kendini kötüye hazırla da, olursa oohh ne âlâââ
Matmazelim kitap okuma alışkanlığım yok. Çocuklara okuyun okuyun diyorum. Kendime gelince, beş on sayfa okuyup atıyorum bir köşeye napacam ben :84::84::84:

Tatlım Sağol ya bnde seni seviyorum duyglrmz karslkli bi makalede okumstum benim evladm benm arabm benm evm benm elbisem bnm kocam bnm bnm bnm.. iste bu kelimeyle kurdgnz cumlelerden vazgectgnz anda mükafatlandrilrsnz yaziyodu.. hersey yüce rabbimzn... ben olmaktan vazgecersk öze dönüş yani Allaha dönüş olur.. bu nednle kızlar bnce akışına bırakalım...... yeşilcim bn sana incir kuşlarını öneririm tatlım çok aglamstm okudgmda

Biliyorum canım ama ben umutlanmak istemiyorum kırmızı karta hazırlıyorum kendimi

Haklisn tatlim bncede çok farklilik olur hisseder insan.. ozmn ben gercktn hamile deglm hissetmiyorum:)

Ben onu demedim canim, bu belirtiler sana farkli geliyorsa oyledir, ki bakıyorum bu ay bacak ve kasık ağrıların hep var. İnşallah senin belirtiler bunlardır.
Çok belirgin ama bazısında da hiç yok marmelotto, o yüzden hayırlısı olsun inşallah )

Marmelatım kuzum ne güzel diyorsun da, kırmızıları gördüğümde ben benden geçiyorum resmen isyaaaağğnnn moduna giriyorum ah keşke hep böyle pozitif olabilsem

Bi istedgmz olmadgnda birdamla göz yaşı dökmemiz bile isyandir bnce o yüzden rabbimin sabir ismiyle bana sabır vermesini ister öyle dua ederim...

Yeşilsis benim daha çamaşırlar katlanacak duruyor heryer birbirine girmiş durumda ay düşünmek istemiyorum başım ağrıyacak :-(

Hayrlisi olsun tatlim Sağol belki vücudumun ve beynimn bana oynadgi bi oyundur :))))

Aglamak istiyorum bu ne be biz daha birinciyi beceremedik bu arada gecen seferki yanlis alarmlari duymamak icin kendimi kitap'a verdim cok iyi geliyo gercekten
) oyle deme can, ben okuyamıyorum hemen uykum geliyor okurken ) kaldı yeni aldığım kitaplar

tamam yazdım bi köşeye sırada bekleyen onlarca kitaptan sonra onuda okurum. maşallah alıp koymuşum kitaplığa müzelik sanki okuduğum yok ama başlıyorum artık biran önce

Bnde okuyayim ya yazık baya bi arka olanda kalms kitaplarm :))

Benden de bi öneri julia quinn kitaplarini okuyun kizlar cok tatli aşk romanlari hepsi 1700 lu yillarin ingilteresinde kontlu kontesli hilayeler hem beyni yormuyor hem cok hoş hikayeleri var hem de cok guzel kafa dagitiyor :))

Canlarim bu akşam karın ağrım var nedense.. Nobette üşüttüm sanırım bahçede.. Eşim de yok zaten.. Erkenden yatıp uyuyacam.. Iyi geceler hepinize öpüyorum kendinize iyi bakın..

) oyle deme can, ben okuyamıyorum hemen uykum geliyor okurken ) kaldı yeni aldığım kitaplar

Kızlar benim eşim bir kitap okuyor baka kalıyorum ben sayısını bilmiyorum her hafta bir kitap bazen daha kısa sürede bitiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…