Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar eve geldim test yaptım ama negatif :-( kırmızılarda yok acaba sonradan pozitif çıkan var mi bir iki gün daha olmazsam mesela

ooo iyiymiş yaaa... :)) babaannemin lafı geldi aklıma bi danayı kesip yemediğin kalmış, ama olsun olsun iyidir.. yoğurt süt filan güzel şeyler yemişsin

Oofff ooofff sorma yaaa kocası üstüne ceket atsa hamile kalanlardan herhalde o da bu ne beee

Ayy Allah aşkına neren kilolu yaa senin ben napimmm 10 kilo aldım evleneli.
Haftaya diyetisyene gideceğim herhalde
canım bakma sen fotoğraflara onlar eskidi sayılır hele son 1 haftadır göbek benden önde gidiyor bağımsızlığı aldı eline,
Kasık ağrım kesildii bebek değil üşütmüştüm galiba

marmelatçım bende belirti arayıp duruyorum karnımda anlayamadığım ilk defa olan bi ağrı ve habire tuvalete gitme isteği var. bugün saat 11 civarı midem bulandı tuvalette bayağı bekledim olur olmaz yerde çıkarmayayım diye.. kendime kızıyorum bende.. zorla hamileymişim gibi davrandırıyorum sanırım kendimi. hatta az önce salatalık turşusunu aldım canım istiyormuş gibi yiyeyim diye hiçte canım istemeden 1 tane zor bitirdim. tırlattım iyice sonum hayrolsun. sen benim kadar değilsin allahtan

Ay valla ya yeşilcim bacağıma ilk defa böyle kasiklrmdan sanci giriyodu oyuzden takildim aslinda aman buyutulck bisey yokmus.. aslnda bunlari yapmayi biraktgmz anda hamile kalicz

Büyükler herzaman doğru konuşur, aynı oyle oldu valla)

Ben hep diom ya bence hamile oldugunuzu anlarsınız o belirtiler her zamankinden farklı, oyle surekli olan kasilmalar, ağrılar gibi degil, bariz belirgin benzetme degil bayağı yogun yasama, bence farklılıkl varsa hemen anlarsınız, ben esime dedim ki ya ben belimi incirim ya ea hamileyim, ağrım cok garip ve cok fazla

Kızlar moral bulmak isteyen benim gibi eski olan hicbirseyden kopamayanlar için kanal 7 de bizim aile var biraz keyfim yerine gelsin bari. Bebek işini de artık takmamaya çalışacağım rabbim hepimize nasip eder inşallah

Haklisn tatlim bncede çok farklilik olur hisseder insan.. ozmn ben gercktn hamile deglm hissetmiyorum:)

Ay valla ya yeşilcim bacağıma ilk defa böyle kasiklrmdan sanci giriyodu oyuzden takildim aslinda aman buyutulck bisey yokmus.. aslnda bunlari yapmayi biraktgmz anda hamile kalicz
öyle mi diyorsun.. düşünmeyi bırakınca olur yani... ama nasıl bırakcam, tamam tamam bırakcam düşünmeyi

canım haklısın yaaa yok artık düşünmek filan kendimi başka konulara vercem düşünmeyeyim diye mesela kalkıp evimi düzenleyeyim kitap filan okuyayım

Mantikli kitap okumak bnce okunmasi gerekn cok kitabim var.. bayabi olmus okumayali...kitap okurken hic bisey takmadgmi hatrldm simdi bnce burdn kitap tavsiyelerne baslylm

Hayirlisi olsn cnm olursnda üzülme tmm mi

Nekdrlk evlsn cnm ve kacinci deneme ... takilck birsey yok ki sonucta allah veriyo dimi rabbimn işine karisilmaz sadece dua etmeli insan

Daha çok erken normalde eşim çocuk hep istiyordu ama atama olaylarından ben istemiyordum şu an bir sorun kalmadı 2aydır deniyoruz 1.5yıllık evliyiz canım

Ya benim de ev temizlenecek ama hiç canım istemiyor ışte çok yoruluyorum yapmayacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…