Kasık ağrım kesildii bebek değil üşütmüştüm galiba
Hani yoktu kendini dinlemek :84::84::84::84:
ooo iyiymiş yaaa... :)) babaannemin lafı geldi aklıma bi danayı kesip yemediğin kalmış, ama olsun olsun iyidir.. yoğurt süt filan güzel şeyler yemişsinCanım betim bat 28 kasımdı işte. Çok yeni daha, ama son 3-4 gündür fenayim, acikiyorum cok. Saat 16:30 da koca bir bardak sut, 17:30 da 2 kase tavuk corbasi ictim, ekmek ve yogurt biraz, sonra 1 meyveli yogurt, al simdi karnim gurulduyor...
canım bakma sen fotoğraflara onlar eskidi sayılır hele son 1 haftadır göbek benden önde gidiyor bağımsızlığı aldı eline,
Oofff ooofff sorma yaaa kocası üstüne ceket atsa hamile kalanlardan herhalde o da bu ne beee
Ayy Allah aşkına neren kilolu yaa senin ben napimmm 10 kilo aldım evleneli.
Haftaya diyetisyene gideceğim herhalde
Kasık ağrım kesildii bebek değil üşütmüştüm galiba
Kızlar eve geldim test yaptım ama negatif :-( kırmızılarda yok acaba sonradan pozitif çıkan var mi bir iki gün daha olmazsam mesela
Cnm bencede bidaha tekrarla hatta direkt kan testi yaptir bikaç gün sonra
ooo iyiymiş yaaa... :)) babaannemin lafı geldi aklıma bi danayı kesip yemediğin kalmış, ama olsun olsun iyidir.. yoğurt süt filan güzel şeyler yemişsin
canım bakma sen fotoğraflara onlar eskidi sayılır hele son 1 haftadır göbek benden önde gidiyor bağımsızlığı aldı eline,
marmelatçım bende belirti arayıp duruyorum karnımda anlayamadığım ilk defa olan bi ağrı ve habire tuvalete gitme isteği var. bugün saat 11 civarı midem bulandı tuvalette bayağı bekledim olur olmaz yerde çıkarmayayım diye.. kendime kızıyorum bende.. zorla hamileymişim gibi davrandırıyorum sanırım kendimi. hatta az önce salatalık turşusunu aldım canım istiyormuş gibi yiyeyim diye hiçte canım istemeden 1 tane zor bitirdim. tırlattım iyice sonum hayrolsun. sen benim kadar değilsin allahtan
Yeliz ve Cansu hoşgeldiniz kızlar pc ye geçince eklerim listeye :)
Geçmiş olsun kuzum yaa
Valla başımıza ne gelirse stresten geliyo hepimiz aynınız((
Bende gördüm ve karar verdim tez vakitte Telli babaya gidip al sana bi göbek ver bana bi bebek dicem artık son umudum bu
Büyükler herzaman doğru konuşur, aynı oyle oldu vallaooo iyiymiş yaaa... :)) babaannemin lafı geldi aklıma bi danayı kesip yemediğin kalmış, ama olsun olsun iyidir.. yoğurt süt filan güzel şeyler yemişsin
marmelatçım bende belirti arayıp duruyorum karnımda anlayamadığım ilk defa olan bi ağrı ve habire tuvalete gitme isteği var. bugün saat 11 civarı midem bulandı tuvalette bayağı bekledim olur olmaz yerde çıkarmayayım diye.. kendime kızıyorum bende.. zorla hamileymişim gibi davrandırıyorum sanırım kendimi. hatta az önce salatalık turşusunu aldım canım istiyormuş gibi yiyeyim diye hiçte canım istemeden 1 tane zor bitirdim. tırlattım iyice sonum hayrolsun. sen benim kadar değilsin allahtan
Hayirlisi olsn cnm olursnda üzülme tmm miİki üç tane sivilce çıktı adet olacagim herhalde inşallah bugün adet olmazsam yaparım ama bence gebelik imkansız gibi geliyor bu ay:-(
Haklisn tatlim bncede çok farklilik olur hisseder insan.. ozmn ben gercktn hamile deglm hissetmiyorum:)Büyükler herzaman doğru konuşur, aynı oyle oldu valla)
Ben hep diom ya bence hamile oldugunuzu anlarsınız o belirtiler her zamankinden farklı, oyle surekli olan kasilmalar, ağrılar gibi degil, bariz belirgin benzetme degil bayağı yogun yasama, bence farklılıkl varsa hemen anlarsınız, ben esime dedim ki ya ben belimi incirim ya ea hamileyim, ağrım cok garip ve cok fazla
Tamam canım nasip ışte inşallah en hayırlı zaman da olur. Ama eşim çok takmaya başladı gibi :-(Hayirlisi olsn cnm olursnda üzülme tmm mi
Nekdrlk evlsn cnm ve kacinci deneme ... takilck birsey yok ki sonucta allah veriyo dimi rabbimn işine karisilmaz sadece dua etmeli insanTamam canım nasip ışte inşallah en hayırlı zaman da olur. Ama eşim çok takmaya başladı gibi :-(
öyle mi diyorsun.. düşünmeyi bırakınca olur yani... ama nasıl bırakcam, tamam tamam bırakcam düşünmeyiAy valla ya yeşilcim bacağıma ilk defa böyle kasiklrmdan sanci giriyodu oyuzden takildim aslinda aman buyutulck bisey yokmus.. aslnda bunlari yapmayi biraktgmz anda hamile kalicz
Büyükler herzaman doğru konuşur, aynı oyle oldu valla)
Ben hep diom ya bence hamile oldugunuzu anlarsınız o belirtiler her zamankinden farklı, oyle surekli olan kasilmalar, ağrılar gibi degil, bariz belirgin benzetme degil bayağı yogun yasama, bence farklılıkl varsa hemen anlarsınız, ben esime dedim ki ya ben belimi incirim ya ea hamileyim, ağrım cok garip ve cok fazla
öyle mi diyorsun.. düşünmeyi bırakınca olur yani... ama nasıl bırakcam, tamam tamam bırakcam düşünmeyi
canım haklısın yaaa yok artık düşünmek filan kendimi başka konulara vercem düşünmeyeyim diye mesela kalkıp evimi düzenleyeyim kitap filan okuyayım
Hayirlisi olsn cnm olursnda üzülme tmm mi
Nekdrlk evlsn cnm ve kacinci deneme ... takilck birsey yok ki sonucta allah veriyo dimi rabbimn işine karisilmaz sadece dua etmeli insan
öyle mi diyorsun.. düşünmeyi bırakınca olur yani... ama nasıl bırakcam, tamam tamam bırakcam düşünmeyi
canım haklısın yaaa yok artık düşünmek filan kendimi başka konulara vercem düşünmeyeyim diye mesela kalkıp evimi düzenleyeyim kitap filan okuyayım
Aglamak istiyorum bu ne be biz daha birinciyi beceremedikEsra Erol da hamiş kızlarrr)
Şimdi aldık haberini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?