Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

kızlar beni ekleyin bende geldim aranıza yaş 21 bat 23 aralık ilk deneme

Yeliz ve Cansu hoşgeldiniz kızlar pc ye geçince eklerim listeye :)

kızlar 4 gündür memleketteydim yeni geldim özledim sizi, ama kötü haberle döndüm üzüntü ve stresten zona [ deri hastalığına ] yakalanmışım siz iyisinizdr inş.

Geçmiş olsun kuzum yaa
Valla başımıza ne gelirse stresten geliyo hepimiz aynınız ((

Esra Erol da hamiş kızlarrr )
Şimdi aldık haberini

Bende gördüm ve karar verdim tez vakitte Telli babaya gidip al sana bi göbek ver bana bi bebek dicem artık son umudum bu

Selam kızlar nasılsınız
Benim çok ağrım var kist yüzünden sanırım

Selam kızlar nasılsınız
Benim çok ağrım var kist yüzünden sanırım

canm geçmiş olsn hemencecik eriyip gitsin de kurtul ...benm de sag kasıgımın alt kısmı bugun zonkladı bi dk kadr üşütmüş olablr miyim acaba korktum agrıdı baya bi dakika kdr kötü bişe yoktur dimi

Bende gördüm ve karar verdim tez vakitte Telli babaya gidip al sana bi göbek ver bana bi bebek dicem artık son umudum bu
ha haa benide götür...yada ben gelmiyim; telli baba kalkar sende yeterince göbek var yavrum daha ne istiyorsun der bana.. :) çok kilo aldım yaa bebek işini hallettikten sonra birde zayıflama topiği açsana cimcimem
Şimdi aldık haberini

o daha yeni doğurmadımı..kadın ikinciyi yaptı biz daha yarappi şükür aşamasındayız

Bebiş işi hallolunca o topiğe koşacaz sanırım ben de bir iştah açılması var kızlar, allah yardımcım olsun... Birde ben çok yiyen biri değilim, severim yemeği ama hep dikkat ederim, şimdi arada kalıyor, nüiç ses dur nereye gidiyorsun kilo alacaksın vicdanım oooo günah bebiş var iyi bak ona diyor, ben de yedikçe yiyorum,böyle giderse ne olur bilmem.

Bugün tost yemeye çıktım güya bi de browni götürdüm, canım ( canı istedi, bu kısmı henüz bahane ) istedi çook

ha haa :) götür götür sen iki canlısın.. yapay ürünlerden uzak dur beyaz şeker rafine yağ vs.. doğal olan herşeyi götür canım

halozzy hemen açıldı mı senin iştah:) bende de durum aynı belki de psikolojiktir dicem ama :)1 kavanoz turşu bitirdim az önce şimdide karnım çok ağrıyo fazla kaçırdım galiba

ha haa :) götür götür sen iki canlısın.. yapay ürünlerden uzak dur beyaz şeker rafine yağ vs.. doğal olan herşeyi götür canım

Ahaha o mantıkla götürecem ben belli )
Valla aha bu da faydalı dediğim ne varsa alıorum, yiyorum, artık bakacaz nasıl olacakl

halozzy hemen açıldı mı senin iştah:) bende de durum aynı belki de psikolojiktir dicem ama :)1 kavanoz turşu bitirdim az önce şimdide karnım çok ağrıyo fazla kaçırdım galiba

Canım betim bat 28 kasımdı işte. Çok yeni daha, ama son 3-4 gündür fenayim, acikiyorum cok. Saat 16:30 da koca bir bardak sut, 17:30 da 2 kase tavuk corbasi ictim, ekmek ve yogurt biraz, sonra 1 meyveli yogurt, al simdi karnim gurulduyor...

Ohhh Yarasın limon çekirdegimize :)))

Şimdi aldık haberini

Oofff ooofff sorma yaaa kocası üstüne ceket atsa hamile kalanlardan herhalde o da bu ne beee

Ayy Allah aşkına neren kilolu yaa senin ben napimmm 10 kilo aldım evleneli.
Haftaya diyetisyene gideceğim herhalde

ayyy öldüm gülmekten:) benimde dünyayı yesem yine de karnım grulduyor..bi çikolata reklamı var ya velet anasının karnından sesleniyo çikolata diye benim bebiş de öyle heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…