kızlar 4 gündür memleketteydim yeni geldim özledim sizi, ama kötü haberle döndüm üzüntü ve stresten zona [ deri hastalığına ] yakalanmışım siz iyisinizdr inş.
Kizlarr beni de ekleyin listeye.Yaş 27 sat 11 kasim bat 8 aralik deneme no:5 ama 2 ayi saymayalim zaten istesem de kalamazmişim ameliyat oldum :)
Bu ay serophene kullandim ama catlatma ignesi olmadim Beniim yumurtlamadan buyana kasik agrilarim bar kizlar goguslerim iki gundur hollanda inegi gibi maşallahh :) gogus uclarim acayip sekilde tahriş olmuş gibi kizardi ve cok hassas el degmiyor.Tabiiki bunlar adet belirtisi ayni zamanda biliyorum.gogus uclari daha once boyle oluyomuydu ondan emin degilim dikkat etmemiş olabilirimm :) ayy hadi bakalim hayirlisiii
kızlar beni ekleyin bende geldim aranıza yaş 21 bat 23 aralık ilk deneme
kızlar 4 gündür memleketteydim yeni geldim özledim sizi, ama kötü haberle döndüm üzüntü ve stresten zona [ deri hastalığına ] yakalanmışım siz iyisinizdr inş.
Esra Erol da hamiş kızlarrr)
Şimdi aldık haberini
Selam kızlar nasılsınız
Benim çok ağrım var kist yüzünden sanırım
ha haa benide götür...yada ben gelmiyim; telli baba kalkar sende yeterince göbek var yavrum daha ne istiyorsun der bana.. :) çok kilo aldım yaa bebek işini hallettikten sonra birde zayıflama topiği açsana cimcimemBende gördüm ve karar verdim tez vakitte Telli babaya gidip al sana bi göbek ver bana bi bebek dicem artık son umudum bu
Şimdi aldık haberini
Selam kızlar nasılsınız
ha haa benide götür...yada ben gelmiyim; telli baba kalkar sende yeterince göbek var yavrum daha ne istiyorsun der bana.. :) çok kilo aldım yaa bebek işini hallettikten sonra birde zayıflama topiği açsana cimcimem
o daha yeni doğurmadımı..kadın ikinciyi yaptı biz daha yarappi şükür aşamasındayız
Selam kızlar nasılsınız
Selam kızlar nasılsınız
Bebiş işi hallolunca o topiğe koşacaz sanırım ben de bir iştah açılması var kızlar, allah yardımcım olsun... Birde ben çok yiyen biri değilim, severim yemeği ama hep dikkat ederim, şimdi arada kalıyor, nüiç ses dur nereye gidiyorsun kilo alacaksın vicdanım oooo günah bebiş var iyi bak ona diyor, ben de yedikçe yiyorum,böyle giderse ne olur bilmem.
Bugün tost yemeye çıktım güya bi de browni götürdüm, canım ( canı istedi, bu kısmı henüz bahane ) istedi çook
ha haa :) götür götür sen iki canlısın..yapay ürünlerden uzak dur beyaz şeker rafine yağ vs.. doğal olan herşeyi götür canım
halozzy hemen açıldı mı senin iştah:) bende de durum aynı belki de psikolojiktir dicem ama :)1 kavanoz turşu bitirdim az önce şimdide karnım çok ağrıyo fazla kaçırdım galiba
Ohhh Yarasın limon çekirdegimize :)))Canım betim bat 28 kasımdı işte. Çok yeni daha, ama son 3-4 gündür fenayim, acikiyorum cok. Saat 16:30 da koca bir bardak sut, 17:30 da 2 kase tavuk corbasi ictim, ekmek ve yogurt biraz, sonra 1 meyveli yogurt, al simdi karnim gurulduyor...
Şimdi aldık haberini
Ayy Allah aşkına neren kilolu yaa senin ben napimmm 10 kilo aldım evleneli.ha haa benide götür...yada ben gelmiyim; telli baba kalkar sende yeterince göbek var yavrum daha ne istiyorsun der bana.. :) çok kilo aldım yaa bebek işini hallettikten sonra birde zayıflama topiği açsana cimcimem
o daha yeni doğurmadımı..kadın ikinciyi yaptı biz daha yarappi şükür aşamasındayız
Canım betim bat 28 kasımdı işte. Çok yeni daha, ama son 3-4 gündür fenayim, acikiyorum cok. Saat 16:30 da koca bir bardak sut, 17:30 da 2 kase tavuk corbasi ictim, ekmek ve yogurt biraz, sonra 1 meyveli yogurt, al simdi karnim gurulduyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?