hala olmadım dün yaptım negatifti bugün akşama kadar bekleyeceğim yine negatif çıkacak gibi geliyor.
Kızlar benim damla damla kanaman geliyor yumurtlama günümde normal mi
bende sizler gibiher ay çift çizgi görmeyi umut edenlerdenim,Allah'a hamdolsun bir kızım var ama ona bir türlü kardeş getiremedikbu ay reglimden birgün önce hamilelikten şüphelenip kanda gebeliğe baktırdım 3-4 haftalık gebe çıktım ama regl günümdede regl oldum kafam çok karışık idrar testleri yapıyorum reglken bozukmu çıkıyor anlamıyorum ilk çizgi net ikinci çizgi yerinde çizgi değilde bulanıklık çıkıyor her defasında,regl günümün bitmesini bekliyorum testi tekrarlıcam bakalım çok sıkıntılı bir durum
hala olmadım dün yaptım negatifti bugün akşama kadar bekleyeceğim yine negatif çıkacak gibi geliyor.
kan testini yaptırdıktan sonra mutlaka adet oluyorum kesin olurum kanı verdim:)
yeliz sen bugün test yapsana bugün bat günün sanırım çıkar varsa
Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
İnsallahh canim ee hadii hastaneye kan vermeye ben olsam bir dakika beklemezdim :)) canim yanlis pozitif olma ihtimali yanliş negatif olma ihtimalinden cok cok duşukk bence kesin hamilesin :)
canım allah yüzünü güldürsün inşallah kan testi yaptırsanakızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çizgiyi gördum inş hamişimdir
canim benim yarin son gun :)) her annadet olmuşum gibi bir his var gidiyorum bisey yok.yalniz ben dun gece 4 gibi uyandim mide bulantisiyla biliyomusunuz.kesin bu da psikolojikve dun aksam yemeginin ustune yatmadan once yarim somun ekmek arasi bişeyler yedigim halde uyandigimda midem kaziniyordu.ah bu okuduklarim tek tek başima geliyor arkadaşlarim ama hepp boş cikiyor
insallah hamilesindir canim simdiden tebriklerKızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
Insallah pozitif cikar sonuç
İnşallah olmaz bu sefer, sonucu bize de söyle inşsallah güzel haberlerini alırız..
Efser merakla bekliyoruz sonucunu Allahim inşallah yuzunu guldursun bu sonuclaa :)
Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
içini ferah tut canımın içi kıyamam sana yarın ı bende seninle dört gözle bekliyorum bize mutlaka haber ver benim arkadaşım da böyle idi gece kalkıp yemek yediğini söylüyordu hep açım diyordu arkadaşım ve o ay hamile kaldı inşallah kuzumm inşallah
canım allah yüzünü güldürsün inşallah kan testi yaptırsana
İnşallah canim:)) kan testi ne gitsene hemn
bende sizler gibiher ay çift çizgi görmeyi umut edenlerdenim,Allah'a hamdolsun bir kızım var ama ona bir türlü kardeş getiremedikbu ay reglimden birgün önce hamilelikten şüphelenip kanda gebeliğe baktırdım 3-4 haftalık gebe çıktım ama regl günümdede regl oldum kafam çok karışık idrar testleri yapıyorum reglken bozukmu çıkıyor anlamıyorum ilk çizgi net ikinci çizgi yerinde çizgi değilde bulanıklık çıkıyor her defasında,regl günümün bitmesini bekliyorum testi tekrarlıcam bakalım çok sıkıntılı bir durum
canım mide bulantısı 6. haftadan önce olmaz maalesef onu belirtiden sayma inşallah hamilesindirCanim benim yarin son gun :)) her annadet olmuşum gibi bir his var gidiyorum bisey yok.Yalniz ben dun gece 4 gibi uyandim mide bulantisiyla biliyomusunuz.Kesin bu da psikolojikve dun aksam yemeginin ustune yatmadan once yarim somun ekmek arasi bişeyler yedigim halde uyandigimda midem kaziniyordu.Ah bu okuduklarim tek tek başima geliyor arkadaşlarim ama hepp boş cikiyor
İnş yanlış çıkmaz canım hala adet olcakmısım gıbı dakıkada bir tuvalete gidesim var :)
inşallah kızlar akşama çıkacak sonuç adet olmazsam eğer haber vereceğim size sağolun. her an gidiyorum wc ye karnım ağrıyor hemde ped le gidiyorum ama birşey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?