Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hala olmadım dün yaptım negatifti bugün akşama kadar bekleyeceğim yine negatif çıkacak gibi geliyor.

Canım kan testi yaptır, 1 saat içinde veriyorlar sonucu ve kesin sonuç o, idrar testi ile uğraşma boşuna bence, zaten BAT geçmişti senin değil mi.

bende sizler gibiher ay çift çizgi görmeyi umut edenlerdenim,Allah'a hamdolsun bir kızım var ama ona bir türlü kardeş getiremedikbu ay reglimden birgün önce hamilelikten şüphelenip kanda gebeliğe baktırdım 3-4 haftalık gebe çıktım ama regl günümdede regl oldum kafam çok karışık idrar testleri yapıyorum reglken bozukmu çıkıyor anlamıyorum ilk çizgi net ikinci çizgi yerinde çizgi değilde bulanıklık çıkıyor her defasında,regl günümün bitmesini bekliyorum testi tekrarlıcam bakalım çok sıkıntılı bir durum

Canim kimyasal gebelik mi gecirdin acaba doktorla konussaydin keske, belki de yerlesme kanamasidir insallah oyledir be canim

kan testini yaptırdıktan sonra mutlaka adet oluyorum kesin olurum kanı verdim:)

yeliz sen bugün test yapsana bugün bat günün sanırım çıkar varsa

Canim benim yarin son gun :)) her annadet olmuşum gibi bir his var gidiyorum bisey yok.Yalniz ben dun gece 4 gibi uyandim mide bulantisiyla biliyomusunuz.Kesin bu da psikolojik ve dun aksam yemeginin ustune yatmadan once yarim somun ekmek arasi bişeyler yedigim halde uyandigimda midem kaziniyordu.Ah bu okuduklarim tek tek başima geliyor arkadaşlarim ama hepp boş cikiyor

Efser merakla bekliyoruz sonucunu Allahim inşallah yuzunu guldursun bu sonuclaa :)

Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir

İnsallahh canim ee hadii hastaneye kan vermeye ben olsam bir dakika beklemezdim :)) canim yanlis pozitif olma ihtimali yanliş negatif olma ihtimalinden cok cok duşukk bence kesin hamilesin :)

İnsallahh canim ee hadii hastaneye kan vermeye ben olsam bir dakika beklemezdim :)) canim yanlis pozitif olma ihtimali yanliş negatif olma ihtimalinden cok cok duşukk bence kesin hamilesin :)

İnş yanlış çıkmaz canım hala adet olcakmısım gıbı dakıkada bir tuvalete gidesim var :)

içini ferah tut canımın içi kıyamam sana yarın ı bende seninle dört gözle bekliyorum bize mutlaka haber ver benim arkadaşım da böyle idi gece kalkıp yemek yediğini söylüyordu hep açım diyordu arkadaşım ve o ay hamile kaldı inşallah kuzumm inşallah

Insallah pozitif cikar sonuç

İnşallah olmaz bu sefer, sonucu bize de söyle inşsallah güzel haberlerini alırız..

Efser merakla bekliyoruz sonucunu Allahim inşallah yuzunu guldursun bu sonuclaa :)

inşallah kızlar akşama çıkacak sonuç adet olmazsam eğer haber vereceğim size sağolun. her an gidiyorum wc ye karnım ağrıyor hemde ped le gidiyorum ama birşey yok.

İnsallah canim hayirlisi.Eger kirmizi karti yersem bu ay da;tek uzuntum eşimin bu ay ilk kez gercekten gebeligi bekledigini hatta nerdeyse emin oldugunu biliyor olmam olucak :)) kiz ona kiyamiyorum benim uzuntumden once onun uzuntusu daha dokunuyor bana :) ama cok sukur genciz sagligimiz yerinde herseyin hayirlisi hepimiz icin :)

kimyasal gebelik muhtemelen kanda baktırmadın mı?

canım mide bulantısı 6. haftadan önce olmaz maalesef onu belirtiden sayma inşallah hamilesindir
Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir

çok sevindim hayırlı olsun

İnş yanlış çıkmaz canım hala adet olcakmısım gıbı dakıkada bir tuvalete gidesim var :)

canım hiç korkma benimde silik çıktı çizgim ilk gebeliğimde çok netti farklı olabiliyor gebelik belirtisiyle adet belirtisi de aynı benim yerleşme zamanım 3 gün adet sancım oldu erken olucam sandım

inşallah kızlar akşama çıkacak sonuç adet olmazsam eğer haber vereceğim size sağolun. her an gidiyorum wc ye karnım ağrıyor hemde ped le gidiyorum ama birşey yok.

inşallah hayırlı haber alırsın Allah hepinize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…