allahım güzel gönlüne göre versin umarım vardır arkadaşım ne zaman test yapıyorsun yarın yap tamammıinsallah canim hayirlisi.eger kirmizi karti yersem bu ay da;tek uzuntum eşimin bu ay ilk kez gercekten gebeligi bekledigini hatta nerdeyse emin oldugunu biliyor olmam olucak :)) kiz ona kiyamiyorum benim uzuntumden once onun uzuntusu daha dokunuyor bana :) ama cok sukur genciz sagligimiz yerinde herseyin hayirlisi hepimiz icin :)
Testimi aldım anneme geldim evet çizgi var göÜmüz aydın dedı :) regl gunume bugundu hafta sonundan sonra kan testi yaptırıyım dıyorum degerımde yukselır bakalım artık inş test yanıltmaz :)
Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
Marmelat nasılsın canım dün üzdüm mü seni kisttir belki dedim ya aklıma takıldı(
tebrik ederim canım. inşallah kanda da görürsün
Sevgili tsncn, Efser_16; benim BAT 28 kasımdı, 25 Kasımda değerimiz, 148,7 olarak çıktı.. Kana çabuk geçiyor hormon, bu şekilde kafanız karışıyorsa gidip test yaptırın kafanız rahatlasın canlarım, yoksa epey stresli oluyor beklemek. Ben belirtilerim çok olunca beklemeye dayanamamıştım.
Benim idrar testi ile ilgili tecrübem yok ama arkadaşların dediğine göre hamişsiniz, tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inş.
Canım tsncn olabilir ama benm idrarda negatif çıktı bu akşam belli olacak bakalım var mı yok mu ama sürekli karnım ağrıyıp geçiyor. adette yok bilmiyorum ya:S
Canım o belirtiler içerisinde yer alıyor, benim hala aralıklı oluyor aynı adet sancısı gibi ama çok aralıklı, dr gayet normal dedi, başlarda özellikle yerleşme döneminde olur dedi :) inşallah seninki de öyledir.
Canim kimyasal gebelik mi gecirdin acaba doktorla konussaydin keske, belki de yerlesme kanamasidir insallah oyledir be canim
Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
sevgili tsncn, efser_16; benim bat 28 kasımdı, 25 kasımda değerimiz, 148,7 olarak çıktı.. Kana çabuk geçiyor hormon, bu şekilde kafanız karışıyorsa gidip test yaptırın kafanız rahatlasın canlarım, yoksa epey stresli oluyor beklemek. Ben belirtilerim çok olunca beklemeye dayanamamıştım.
Benim idrar testi ile ilgili tecrübem yok ama arkadaşların dediğine göre hamişsiniz, tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inş.
Eki Görüntüle 885816 bakın kıızlarrr sonucc buu
Hamilesin kizzzzz :))
Hamilesin kizzzzz :))
Tebrik ederim canim hamilesinn sen superr:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?