Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Marmelat nasılsın canım dün üzdüm mü seni kisttir belki dedim ya aklıma takıldı(

allahım güzel gönlüne göre versin umarım vardır arkadaşım ne zaman test yapıyorsun yarın yap tamammı

Testimi aldım anneme geldim evet çizgi var göÜmüz aydın dedı :) regl gunume bugundu hafta sonundan sonra kan testi yaptırıyım dıyorum degerımde yukselır bakalım artık inş test yanıltmaz :)

Gözünüz aydın canım, allah bağışlasın, bu testi hastaneler 24 saat yapıyorlar ve 1 saatte veriyorlar, git bi hastaneye yaptır hemen :)

Sevgili tsncn, Efser_16; benim BAT 28 kasımdı, 25 Kasımda değerimiz, 148,7 olarak çıktı.. Kana çabuk geçiyor hormon, bu şekilde kafanız karışıyorsa gidip test yaptırın kafanız rahatlasın canlarım, yoksa epey stresli oluyor beklemek. Ben belirtilerim çok olunca beklemeye dayanamamıştım.
Benim idrar testi ile ilgili tecrübem yok ama arkadaşların dediğine göre hamişsiniz, tebrik ederim, allah tamamına erdirsin inş.

Canım tsncn olabilir ama benm idrarda negatif çıktı bu akşam belli olacak bakalım var mı yok mu ama sürekli karnım ağrıyıp geçiyor. adette yok bilmiyorum ya:S

Canım tsncn olabilir ama benm idrarda negatif çıktı bu akşam belli olacak bakalım var mı yok mu ama sürekli karnım ağrıyıp geçiyor. adette yok bilmiyorum ya:S

Canım o belirtiler içerisinde yer alıyor, benim hala aralıklı oluyor aynı adet sancısı gibi ama çok aralıklı, dr gayet normal dedi, başlarda özellikle yerleşme döneminde olur dedi :) inşallah seninki de öyledir.

bilmiyorum bugünde adet olmazsam gebe olabilirim diyeceğim ama umudum yok

Canim kimyasal gebelik mi gecirdin acaba doktorla konussaydin keske, belki de yerlesme kanamasidir insallah oyledir be canim

yerleşme kanamasına hiç benzemiyor kimyasal gebeliğide bilmiyordum sayenizde onuda araştırıp öğrendim sanırım bendeki sorunda böyle bişey en kısa zamanda doktora gidicem bakalım Allah herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah...

Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir

İnanamiyorum gercektenmi. Bu super bi haber. Birlikte baslamistik sen 4. ayda yakaladin bebisi insallah. Kuzum tahlili ne zanan yaptiricaksin. Yaa heycan basti beni... Resmi koyda bizde gorelim...

Son düzenleme:

bende nilüfere katılıyorum bencede hamilesin ama daha emin olmak için kan testi sart allahım yüzünü güldürsün

Hamilesin kizzzzz :))

Ben 6 gun kala kan testi yaptirmistin dayanamayip tabii ki negatif cikti deger 0.03 ama yine de umutluyum bakalim yarin akla kara cikar ortaya :)) nedense ben de bu ay cok umutluyum aka bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…