Ciftt cizgi buuu hamissin canimmmm kan testi sonucu nda iyi çıkar inşallah. .darısı bize.. buarada testin markasi ne cnm
Predictor canim
kabızlık sorunu çözüldü kuru kayısı iyi geldi, oğlunla ilgili tabiki danışabilirsin canım sanalda ne kadar yardımcı olunur bilmem ama biz deneriz :))yapabilir canım merak etme
ye canım oğlumda kabız oluyor hep bende süt içince oluyorum,inciri kayısı akşamdan suya koy öyle ye suyunuda iç
ooo sana danışabilirim o zaman oğlumla ilgili:)
benim adım khan çok güzel bir filim gerçekten bende çok beğenmiştim, kitap okumayı bende severim ama her gün okuyamıyorum bazen başından kalkamıyorum bazen elime hiç almıyorum, en son sait çamlıcanın kitaplarını almıştım çocuk yetiştirmeyle alakalı bilirsiniz Somuncu Babayla ilgili bir roman okudum şimdi de onun torununu hayatını anlatan bir kitabı okuyorum hoşuma gitti ikiside ama benimde yeni kitaplar almam lazım:) yabancı dizileri bende severim lost tabi ki favorimdi:) game of thrones sevmiştim ama açık sahne çok diye bıraktım izlemeyi:) sansürlü yayın olsa izliycem:)
ilk rapor benden gelsin, dün ev işleri yaptım umutsuz ev kadınlarına baktım kitabın başına geçtim 3 sayfa sonra uyumuşum üzülerek söylüyorumGünaydın herkese ne güzel kitaplar filimler konuşulmuş her gün kitap okuyup yazma fikri çok güzel bencede ben varım:)
anaaaaammm haydin halaayaaaKızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
Bnde rapor verym:)) yolda gelrkn 20 sayfa fln okudum cnmkabızlık sorunu çözüldü kuru kayısı iyi geldi, oğlunla ilgili tabiki danışabilirsin canım sanalda ne kadar yardımcı olunur bilmem ama biz deneriz :))
ilk rapor benden gelsin, dün ev işleri yaptım umutsuz ev kadınlarına baktım kitabın başına geçtim 3 sayfa sonra uyumuşum üzülerek söylüyorum( bugün daha çok deniycem
anaaaaammm haydin halaayaaatebrikler canım
Bnde rapor verym:)) yolda gelrkn 20 sayfa fln okudum cnm
Kızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
kabızlık sorunu çözüldü kuru kayısı iyi geldi, oğlunla ilgili tabiki danışabilirsin canım sanalda ne kadar yardımcı olunur bilmem ama biz deneriz :))
ilk rapor benden gelsin, dün ev işleri yaptım umutsuz ev kadınlarına baktım kitabın başına geçtim 3 sayfa sonra uyumuşum üzülerek söylüyorum( bugün daha çok deniycem
anaaaaammm haydin halaayaaatebrikler canım
Bir günde 2 hamile haberi:)))) çok sevindim canım hayirli olsn insallah degern yükselir darısı bize :)))))
Kızlar hamileyim şimdi öğrendim ya inanamıyorum değer düşük 51 çıkmış ama ufak olduğu için değil mi ALlahim herkese nasip etsin durup durup gülüyorum
Kızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
Eki Görüntüle 885816 bakın kıızlarrr sonucc buu
Doktora gosterdinmi cnmKızlar hamile olduğumu öğrendim ama benim karnım ağrıyor adet olacak gibi normal demi ne zaman geçer ki
İnşallah canım darısı buradaki herkese
Tnscn canım gözün aydın sen de kanda tescillendir inşallahhh güzel bir değer çıkarKızlarrrr. Bugun adet gunumdu ve ıdrar testı yaptım sılık çiZgiyi gördum inş hamişimdir
amin canım benım inşallahBitanem cok guzel bu insallah kan degerlerinde cok guzel cikar. Tebrik ederim. Darisi bizim basimiza artik...
Canım eflalimin de o civardaydı endişelenme yükselir o değer kat be kat
Tnscn canım gözün aydın sen de kanda tescillendir inşallahhh güzel bir değer çıkar
Haydin kızlar halay zamanı64: 64: 64: :64
Kızlar hamile olduğumu öğrendim ama benim karnım ağrıyor adet olacak gibi normal demi ne zaman geçer ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?