- 28 Ekim 2013
- 1.080
- 170
- 93
keşanda üniversiteden arkadaslarım vardı benimde. trakya türküleride çok güzeldir. çanakkale merkezdemi akrabaların
ayyyy bende diyorum neden herkes bunu yazıyo. peki aylar ne anlama geliyo yaşlarımı diyeceğim ama öyle değil.
bu arada çok güldüm hakkaten bilmeyenler atlıyo hemen
kuşum aslında bizim geçen seneki planımız ispanyaydı ama son anda dubrovnik-bosna hersek-karadağ-kotor olarak değiştirdik. bu senede prag-budapeşte-viyana dedik ama bu seferde son anda yunan adaları gemi turuna gittik. önümüzdeki yaz için ispanya-italya düşünüyoruz sadece düşünüyoruz mayısa kadar o da değişir. bu yüzden kesin şuraya gideceğiz diyemiyoruz
canım tebrik ederim hamilesin
günaydın kuşum kolay gelsin bende dün yaptım temizliği birazdan kahvaltı edip pazara ineceğim ordan da ablama geçeceğim yeğenim hastalanmış okula gidememiş ablam doktora götürmüş kulağından iltihap kapmış boğazına kadar inmiş iltihap
bende bu gün gelemeyebilirim görüşmek üzere
Canım silik çizgi çıktıysa büyük ihtimalle hamilessin :)
canım silik çıktıysa hamilesin... hiç bekleme hemen gidip kan ver.... illa koyu çıkacak diye bişey yok zaten......... inşallah kan sonucunda da pozitifi görürsün.. hayırlı uğurlu olsunn
Kızlar bu sabah test yaptim ikinci çizgi silik gösterdi hamisss miyim cok istiyorum cooookk
Kızlar Merhaba geçen hafta hamile oldugumu öğrendim artık 5 hafta 5 günlük hamileyim fakat ultrason da sağ yumurtalıkta 3 cm kist çıktı doktor her hamıle de olur dedi pekte ilgilenmedi açıkçasıpazartesi bebeğimin kalp atışları dinlenmek ve kist için tekrar bakılacak bu sorunu yasayan var mı aranızda
Tamam kuzum çok teşekkür ederim biraz sindirip Hemen doktora gidicem cok heycanlandim:)
Canim benim kuzenimin esinde vardi. Cok zor bi hamilelik gecirdi. Surekli kanamasi oldugu icin erken dogum riski vardi. Hatta 55 gun hastanede yatmak zorunda kaldi. İki kere dogumu hastanede yatarken geciktirdiler. 8 ayi tamamladiktan sonra 9. Ayin ilk haftasi dogum yapti. Sezeryanla dogum yapip kistide aldilar. Bu gibi durumlarda cok iyi bi doktor bulmak lazim.
Canim hayirli olsn cok sevindm darisi tüm isteyenlere inşallahTeşekkür ederim kızlar cok mutluyum:)
Hayirli olsn cnm inşallah bi sorun cikmadn saglikla kucagina alirsin bebeğiniKızlar Merhaba geçen hafta hamile oldugumu öğrendim artık 5 hafta 5 günlük hamileyim fakat ultrason da sağ yumurtalıkta 3 cm kist çıktı doktor her hamıle de olur dedi pekte ilgilenmedi açıkçasıpazartesi bebeğimin kalp atışları dinlenmek ve kist için tekrar bakılacak bu sorunu yasayan var mı aranızda
Bizim minik Allah'a sukur cok saglikli dogdu. Ama bunda diktorun katkisi buyuk 6. Ayin basinda birde 7. Ayin sonuna dogru iki kere gelmeye kalkti. Bakti doktor boyle evde olmucak hastaneye yatirdi. En azindan 8. Ayi tamamlasin diye. İyi bi doktor bulursan gerisini once Allah'a sonra doktoruna birak. Sen icini ferah tut yeter. Cunku senin stresin onuda etkiliyor.Ins bebegime bişey olmaz öğrendiğim günden beri sevincim içimde kaldı çok teşekkür ederim matmazelcim ilk isim iyi bir doktor bulmak olcak normalde agrim yoktu sağ tarafımda kist 2 gündür ağrım çok
Canim hayirli olsn cok sevindm darisi tüm isteyenlere inşallah
Hayirli olsn cnm inşallah bi sorun cikmadn saglikla kucagina alirsin bebeğini
Bizim minik Allah'a sukur cok saglikli dogdu. Ama bunda diktorun katkisi buyuk 6. Ayin basinda birde 7. Ayin sonuna dogru iki kere gelmeye kalkti. Bakti doktor boyle evde olmucak hastaneye yatirdi. En azindan 8. Ayi tamamlasin diye. İyi bi doktor bulursan gerisini once Allah'a sonra doktoruna birak. Sen icini ferah tut yeter. Cunku senin stresin onuda etkiliyor.
Canim tebrik ederim cok sevindim saglikla kucagina alirsin insallahh
Ahh ahhh gece olucem sandim atesim iyice yukseldi basim catlama seklinde agriyor... Offf su anda farksizmi hayir. Kafami söküp atasim var o kadar. Artik dayanamayip eve geldim. Hasta olmaktan nefret ediyorumm...
Hakkinizda hayirlisi olsun canim.insallah istedigin gibi olur hersey.
Cok iyi yapmissin canim. Esininde sana bu konuda destek olmasi ayrica cok guzel. Ablasini ornek alsin onunkadar basarili olup iyi bi okula yerlessin.
Sağol canım inşallahhhhhhhhGünaydın canım inanki ona yormadim normal de adet oldgmda gece uyandrirdi beni sancilar... şuan pek bir ağrı yok... iyi yapmissnz kardesib için iyi olur inşallah iyi bi okul kazanir
Sercemmm canımm gözün aydın çok sevindimmmm sana gurbet ellerde yoldaş olur inşallah bebeğin. Kanda baktırdın mı değerine??hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
cift izgi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
soktayim ellerim esiyor tum bedenim esiyor yillarin hasretini vverdi Rabbim sukurler olsun
Aahhh kuzummm Allah kavuştursunHer hafta şu otogarda burnumun direği sızlıyo
Canım havadan mı acaba bugün benim de sabahtan beri kafam ağrıyor sanki ağır bir şey koymuşsun gibi üstüneAhh ahhh gece olucem sandim atesim iyice yukseldi basim catlama seklinde agriyor... Offf su anda farksizmi hayir. Kafami söküp atasim var o kadar. Artik dayanamayip eve geldim. Hasta olmaktan nefret ediyorumm...
İnşallah yükselmiştir canim içini ferah tutselam kızlar yeni hamileler var sanırım hayırlı olsun herkese. başım çok ağrıyor migren vardı bende inşallah gebelikte artmaz ağrılarımkan verdm bugün bakalım betahcg yükseldi mi inş yükselmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?