Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Teşekkür ederim kızlar cok mutluyum:)

Kızlar Merhaba geçen hafta hamile oldugumu öğrendim artık 5 hafta 5 günlük hamileyim fakat ultrason da sağ yumurtalıkta 3 cm kist çıktı doktor her hamıle de olur dedi pekte ilgilenmedi açıkçası pazartesi bebeğimin kalp atışları dinlenmek ve kist için tekrar bakılacak bu sorunu yasayan var mı aranızda

canım silik çıktıysa hamilesin... hiç bekleme hemen gidip kan ver.... illa koyu çıkacak diye bişey yok zaten......... inşallah kan sonucunda da pozitifi görürsün.. hayırlı uğurlu olsunn

Tamam kuzum çok teşekkür ederim biraz sindirip Hemen doktora gidicem cok heycanlandim:)

Canim benim kuzenimin esinde vardi. Cok zor bi hamilelik gecirdi. Surekli kanamasi oldugu icin erken dogum riski vardi. Hatta 55 gun hastanede yatmak zorunda kaldi. İki kere dogumu hastanede yatarken geciktirdiler. 8 ayi tamamladiktan sonra 9. Ayin ilk haftasi dogum yapti. Sezeryanla dogum yapip kistide aldilar. Bu gibi durumlarda cok iyi bi doktor bulmak lazim.

Kizlar ya benim bat 12 aralikti ovulasyon testine gore 14 gun sayip hesaplamistim ama bugun sabah k.rengi lekelenmer basladi daha dortgun var ya, adet oluyormusum gibi agrilarimda basladi bu ay kesin hamileyim diordum kasik agrilarim oluyordu hep off ya:2:

Ins bebegime bişey olmaz öğrendiğim günden beri sevincim içimde kaldı çok teşekkür ederim matmazelcim ilk isim iyi bir doktor bulmak olcak normalde agrim yoktu sağ tarafımda kist 2 gündür ağrım çok

Son düzenleme:
Ahh ahhh gece olucem sandim atesim iyice yukseldi basim catlama seklinde agriyor... Offf su anda farksizmi hayir. Kafami söküp atasim var o kadar. Artik dayanamayip eve geldim. Hasta olmaktan nefret ediyorumm...

Teşekkür ederim kızlar cok mutluyum:)
Canim hayirli olsn cok sevindm darisi tüm isteyenlere inşallah
Hayirli olsn cnm inşallah bi sorun cikmadn saglikla kucagina alirsin bebeğini

Ins bebegime bişey olmaz öğrendiğim günden beri sevincim içimde kaldı çok teşekkür ederim matmazelcim ilk isim iyi bir doktor bulmak olcak normalde agrim yoktu sağ tarafımda kist 2 gündür ağrım çok
Bizim minik Allah'a sukur cok saglikli dogdu. Ama bunda diktorun katkisi buyuk 6. Ayin basinda birde 7. Ayin sonuna dogru iki kere gelmeye kalkti. Bakti doktor boyle evde olmucak hastaneye yatirdi. En azindan 8. Ayi tamamlasin diye. İyi bi doktor bulursan gerisini once Allah'a sonra doktoruna birak. Sen icini ferah tut yeter. Cunku senin stresin onuda etkiliyor.

Canim hayirli olsn cok sevindm darisi tüm isteyenlere inşallah

Hayirli olsn cnm inşallah bi sorun cikmadn saglikla kucagina alirsin bebeğini

Saol marmelatcim amin

inş bende sağ salim alırım kucağıma stres olmamam lazım doğru bu arada sanada geçmiş olsun cnm basagrin geçer inş

Ahh ahhh gece olucem sandim atesim iyice yukseldi basim catlama seklinde agriyor... Offf su anda farksizmi hayir. Kafami söküp atasim var o kadar. Artik dayanamayip eve geldim. Hasta olmaktan nefret ediyorumm...

Canım geçmiş olsun iyice dinlen, dikkat edin kendinize bu hazırlık döneminde, artık kullandığınız her ilaç risk biliyorsunuz..

Benim de mide bulantım başladı bugün sabahtan beri var, öğlen yemeğe gittim, zor seçtim yiyeceğim şeyi, ama yemeden kalktım, et nasıl koktu burnuma, masadakilerden utandım, neredeyse çıkaracaktım, sadece çorba içebildim. İnşallah uzun sürmez bu durum.

Kızlar yeni hamişlermiz var sanrm hayırlı olsun darısı bizim başımıza inşallah... Boynum tutulmş kızlar ya kıpırdatamıyorm başımı aşırı acıyoo

Hakkinizda hayirlisi olsun canim.insallah istedigin gibi olur hersey.

Cok iyi yapmissin canim. Esininde sana bu konuda destek olmasi ayrica cok guzel. Ablasini ornek alsin onunkadar basarili olup iyi bi okula yerlessin.

Canım çok sağol inşallahhh hayatını kurtarsın istiyoruz kimseye sıkıntı olmadan. Evet eşimden Allah razı olsun çok anlayışlı belki başkası olsa sıkıntı çıkarırdı.. Ama benim kadar o da istedi getirmeyi..

Günaydın canım inanki ona yormadim normal de adet oldgmda gece uyandrirdi beni sancilar... şuan pek bir ağrı yok... iyi yapmissnz kardesib için iyi olur inşallah iyi bi okul kazanir
Sağol canım inşallahhhhhhhh

hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
cift izgi hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
soktayim ellerim esiyor tum bedenim esiyor yillarin hasretini vverdi Rabbim sukurler olsun
Sercemmm canımm gözün aydın çok sevindimmmm sana gurbet ellerde yoldaş olur inşallah bebeğin. Kanda baktırdın mı değerine??

Her hafta şu otogarda burnumun direği sızlıyo
Aahhh kuzummm Allah kavuştursun Benim de evlenmeden önce eşim Ankara merkezde ben de 2 saatlik ilçedeydim. Çıkarken yada nişanlıyken haftasonu yanına giderdim. O AŞTİ bana işkenceydi.. Hep derdi ki "Beni de götür, gün gelecek hiç ayrılmayacağız" Şimdi çok şükür beraberiz ama özlüyorum o günleri.. Emin ol sen de özleyeceksin çok özel ve güzel çünkü bazen hasretlik çekmek
Canım havadan mı acaba bugün benim de sabahtan beri kafam ağrıyor sanki ağır bir şey koymuşsun gibi üstüne

Kızlar nasılsınız bu arada?? Dün annemle kardeşim gelmişti. Annem hala burada kardeşimin odasını ayarlayacağız bugün.. Dün marketten alışveriş yaparken dedim ki "Artık 3 kişiyiz bol bol alalım." EŞim diyor "Ben 3 kişi olacağımızı böyle tahmin etmiyordum " "İyi ya işte hazır büyümüş çocuk daha ne istiyorsun" diyorum
Hamile kalınca da haberi böyle vermek iyi fikir. Alışveriş yaparken bol bol alıp "Artık 3 kişiyiz, bol bol almak gerek" diyebilirim aslında

selam kızlar yeni hamileler var sanırım hayırlı olsun herkese. başım çok ağrıyor migren vardı bende inşallah gebelikte artmaz ağrılarım kan verdm bugün bakalım betahcg yükseldi mi inş yükselmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…