Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canm suan resmnkatıla karıla güldm ya kendime bn de cidden grceksin sandm ayyne güzeldiodm bu yaz hamileliğe bağlı olaraktabi yine yurtdışı seyahatı planlıyodm da ne güzel bnm gibi sevio dedm ayy saftirik ben)). Cimcimem ispanya kesnlkle görülmesi gereken bi yer eger düşünyosan ii yapıosun canımcım

Günaydın kızlar. ..Gunaydn cnm:)) senin bu uzun ve aciklyci aciklmalarna bayiliyorm :)) haklisn insani yipratn bi süreç psikolojik olablr. Ben ztn basindan beri hamile olmadgmi söylüyorum ama birazck kaptrdm diye kizdm kendime

Ewet canım regl oldugum gun yada bir gün önce agrım olurdu ama çok şiddetli değil

Kızlar kan testi sonucu 116 :)

çok sevindim için rahatlamıştır:)

Kizlar hastalanmak uzereyim bogazim cok aciyor geniz akintimda baskadi... Offf tam zamani yani. Cocuklardan bana gecti sanirim, okadar da dikkat ettigim halde. Butun gun kafami kaldiramadim.

geçmiş olsun canım
tatlım aksıne degılım çünkü şişlık fln yok yanı ben adet dönemlerımdede hıc anlamam şişlık var mı yok mu her zamnkı gbıler yanı :))) ztn gectı agrımm şuan

yine kendımı dınledım offffffffffffffffffff hamıle olmadgmı bıle bıle dınledım ...hamıle degılm kendımı öylede hıssetmıyorum.. bebek düşüncesine ara verdm

Canım bak ben sana belirtilerimi yazayım ilk gebeliğimde adetime 4 gün vardı kahverengi lekem geldi adet sancım oldu göğüslerim çok şişmişti ve acıyordu ki evlendim evleneli adet döneminde ağrımaz olmuştu ben adet oldum diye ağladım bir güzel sonra ertesi gün kırmızılar gelmedi o dönemde de yine kk da takılıyordum bir gebelik topiğinde:) yerleşme kanaması göğüs hassasiyeti ampul yandı bende evde testimde vardı öğlene doğru yaptım testi ayyy kıpkırmızı ikinci çizgi çıktı elim nasıl titriyor eşim iş yerinde ben dayanamadım msn de yazdım misafirimiz var diye o da şaşırdı gurbetteyiz kim gelir akşama diye:) söyledim hemen geldi hastanede çalıştığı için hemen kan verdim bir saate sonucum çıktı 450 :)) ertesi gün dr a gittim ona söylemedim kan verdiğimi birde o istedi 500 küsür olmuştu:) yani ilkinde ben anlamadım en belirgini göğüs ağrımdı ve adet sancım ki göğüslerime 3 ay el değmedi acısından o dereceydi.

İkinci gebeliğime gelince bunda tek gün oldu ilişki hiç ummuyordum yine de acaba vardı aklımda Rabbim ol desin yeter ki belirti olarak kasığımda ağrı oldu daha önce kist olan tarafımda kist var kesin dedim sonra yerleşme dönemi yani yumurtlamadan sonra ki beşinci gün adet sancım başladı 3 gün sürdü dedim erken olucam heralde ada çayı içmiştim erken yumurtlatmıştı o yüzden erkenden olucam sandım neyse göğüs ağrım hiç olmadı ara ara üst bölgemde inceden sızı oldu ki ondan önceki iki ay göğüslerim bir acıdı bir şişti sorma dışardan gören farkediyordu ben bu yüzden hamileyim bile sanmıştım şimdi diyorum vücut kendini hazırlamış gebeliğe, bel ağrımda oldu ama çok değil hafif en belirgini adet sancımdı ve üşümemdi bunda, yumurtlamadan sonra 12. gün evde test yaptım çünkü dişçiye gidecektim o gün ve silik çıktı çizgi çok silikti hemde ilk gebeliğimde öyle belirgindi ki yok canım değildir dedim sonra ateş ölçme sayfasında ki kızlar hamilesin dediler ateşimde onu gösteriyordu çünkü dişçiye gittik dişlerim için tedavi gerekiyordu başka hastaneye sevk etti gitmeden eve geldik hemen sağlık ocağına gittim kan verdim sonuç 57 çıktı dr korkuttu değerin düşük diye 4 gün sonra kadın doğum doktoruna gittim söyledim değerimi bir daha kan verdim 287 çıktı tamam dedi dr artmış korkma işte böyle, iki gebeliğimde de belirtilerim ne kadar farklı görüyorsun canım yani aynı insanın iki gebeliğinde farklı belirti varsa kimsenin belirtisi kimseyi tutmaz tatlım yani umutsuzluk yok tabi ki hamile olduğunu düşüneceksin çünkü bebek istiyorsun bu gayet normal sadece belirtilere kapılmamak lazım fazla bu da elde değil ama inşaallah hamilesindir tatlım belirtilerin gösteriyor birde kendini sen bilirsin diğer aylardan farklıysan bilirsin

Not: İlk gebeliğimde parmakla muayene de yapmıştım ben:) tutmuştu

Cnm cok güzel aciklamissn cok Sağol bn kendi haline biraktim bakalim artik. Parmak lami kontrol ettin nasıl

Sagol canım hemde nasıl rahatladdım :)

Arkadaşlar bugün doktora gidicem yumurtam çatladımı diye bakacak inşallah çatlamıştır birde sağ kasığımda çok ağrı var ayakta duramıyorum acaba neden olabilirki.

Kızlar bu sabah test yaptim ikinci çizgi silik gösterdi hamisss miyim cok istiyorum cooookk

Arkadaşlar bugün doktora gidicem yumurtam çatladımı diye bakacak inşallah çatlamıştır birde sağ kasığımda çok ağrı var ayakta duramıyorum acaba neden olabilirki.

Yumurtan çatlıyordur ondan olur ağrı

Kızlar bu sabah test yaptim ikinci çizgi silik gösterdi hamisss miyim cok istiyorum cooookk

canım silik çıktıysa hamilesin... hiç bekleme hemen gidip kan ver.... illa koyu çıkacak diye bişey yok zaten......... inşallah kan sonucunda da pozitifi görürsün.. hayırlı uğurlu olsunn

Günaydın canlarım bugun evdeym azck dinlenp temizlk yapcam sizlern coğu evde deilsinz özledm siziii

bende dinleyip ağladım bugün o türküyü bende kesanlıyım çanakkalede de teyzemler dayımlar var

keşanda üniversiteden arkadaslarım vardı benimde. trakya türküleride çok güzeldir. çanakkale merkezdemi akrabaların

ayyyy bende diyorum neden herkes bunu yazıyo. peki aylar ne anlama geliyo yaşlarımı diyeceğim ama öyle değil.
bu arada çok güldüm hakkaten bilmeyenler atlıyo hemen

kuşum aslında bizim geçen seneki planımız ispanyaydı ama son anda dubrovnik-bosna hersek-karadağ-kotor olarak değiştirdik. bu senede prag-budapeşte-viyana dedik ama bu seferde son anda yunan adaları gemi turuna gittik. önümüzdeki yaz için ispanya-italya düşünüyoruz sadece düşünüyoruz mayısa kadar o da değişir. bu yüzden kesin şuraya gideceğiz diyemiyoruz

canım tebrik ederim hamilesin

Günaydın canlarım bugun evdeym azck dinlenp temizlk yapcam sizlern coğu evde deilsinz özledm siziii
günaydın kuşum kolay gelsin bende dün yaptım temizliği birazdan kahvaltı edip pazara ineceğim ordan da ablama geçeceğim yeğenim hastalanmış okula gidememiş ablam doktora götürmüş kulağından iltihap kapmış boğazına kadar inmiş iltihap
bende bu gün gelemeyebilirim görüşmek üzere

Ck gecmiş olsncanm buralardayz zaten gelince görüşürz tatlım... Yurtdışına gidip görmk lazım cidden bu yaslarda özellkle bide cnm sen de bilîrsin de bi turda bikaç ülke yerine tekbi ülkeyi doya doya gez bnce kısa tutuyolar cok fazla vaktin yolda geciyo cnm bnde prqg ve amaterdam merak etyırm gtcem ama dediğin gibi çok değişio fikirler

ben 29 yaşındayım,son bat aralık 1.GECİME OLMAZSA OCAK 1DE FALAN OLURUM, Iki çocugum var,üçüncü çocuk için ilk denemem buay başladı,ama endometriozos denilen bi kist türü bişey var bu gebe kalmamda sorun yaratabilirmiş,bakalım neolacak hayırlısı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…