Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin cnm geçecek inşallah sabir diyorum .. allah büyük dert vermesin.

İnşallah yükselmiştr canm haber ver bize de

Benim de en büyük korkum baş ağrısı, geçen hafta bir tuttu, ilaç falanda alamadım, 2 günümü aldı benden, bugün de midem kötü.
İnşallah sorunsuz geçiririiz..

Cok iyiymis gercekten... Guldurdun beni bu hasta halimle...

Benim de en büyük korkum baş ağrısı, geçen hafta bir tuttu, ilaç falanda alamadım, 2 günümü aldı benden, bugün de midem kötü.
İnşallah sorunsuz geçiririiz..

Bende icimden ahh ne guzel hic midesi bulanmiyo diye dusunuyodum.hayallerimi yiktin aslinda bu guzel biseyde bebisin keyfi yerinde buyuyo bizim limon cekirdegimiz. Allah onu nazarlardan saklasin canim

Ahh kizlar ahhh bosuna dememisler ana gibi yar olmaz diye. Ben hastayim diye gelmis mutfakta corba yapmis, ohh diyorum ne guzel corba kokuyor . Bi kalktim annem canim bisuru sey hazirlamis.... Annem benimm

Amin canım amin.
Valla büyüyor demek ki, bugün hiç tat vermedi bana, güzel ama azcık zor mu ne, tek umudum kısa sürmesi.
Ama çoğunda olmuyormuş merak etme ben de olmaz diye bekledim (annemden dolayı) ama şimdilik geldiler, geçecekler ama :))

Ahh kizlar ahhh bosuna dememisler ana gibi yar olmaz diye. Ben hastayim diye gelmis mutfakta corba yapmis, ohh diyorum ne guzel corba kokuyor . Bi kalktim annem canim bisuru sey hazirlamis.... Annem benimm

Annelik işte, bizimki de hergün arıyor, bugün nasılsın diye.
Sen de öyle olacaksın eminim :)

Aynen öyle canım.. Benim de annem var bizde oohh mis gibi yemeğim, evim.. Kayinvalidem gelince ardından arkasını topluyorum ha bre..

Kızlar en yakın arkadasm eşindwn ayrılıo o kadar kötüym ki şuan moralm sıfır hiç beklemiodm böle bişe bi anda böle oldu ne zor bi durum

kızlar merhaba.Nasılsınızz?
Bugün hastaneye gittim.Dün sabah ve bu sabah aylarrdır ilk kez pozitif cıkan aynı marka idrar testlerinden ve 3 günlük adet gecikmesinden aldığım gazla doktora gittim.Sonuc beta-hcg:0.01 çok üzgünüm ve şaşkınım ilk kez emindim bu ay nasıl emin olmayayım ki hem belirtiler hem adet gecikmesi hem idrar testleri...nihayetinde havamı aldım :) hala şoktayım ve sinirden ölüyorum okadar emindim ve heyecanlıydım ki eşime ne şekilde surpriz yapacagımın hayalini kuruyodum sonucu beklerken...Testler de buyrunn miratech

Eki Görüntüle 889180
Eki Görüntüle 889181

Kızlar en yakın arkadasm eşindwn ayrılıo o kadar kötüym ki şuan moralm sıfır hiç beklemiodm böle bişe bi anda böle oldu ne zor bi durum
Allahim kimsenin basina vermesin cok zor gercekten. Kuzenim 15 gun once ayrildi esinden, hepimiz oyle cok uzulduk ki 10 yillik evlilikleri bi kalemde ve malesef baska biri yuzunden bitti. Kuzenime be kadar ofkeliysem ablam dedigim esine bi o kadar uzuluyorum. Gercekten cok zor bi durum insan ne diyecegini bilmiyor boyle zamanlarda...

Canim ayni marka testi 3 ay once bende kullanmis ve malesef ayni senin gibi hayal kirikligi yasamistim. Hatta bende bariz bi 2. Cizgi vardi doktor bile cikan kan sonucunu gorunce sasirmisti. testi tekrarlatmisti.Bende arastirip predictor aldim. En iyisi oymus... Ama yasadigin hayal kirikligini ve uzuntuyu kimse telefi edemez o baska..

Hangi marka olduğunu yazarmısın

senin için çok üzüldüm ama Allah başka dert vermesn oturma evde bu gece git gez geç gel eve inş bi daha ki aya ikiz olur hemde, nolur üzülme..

Cidden çk üzücü cnm onlarda sadce anlaşamama durumu varmiş tabi evin içinde neler yaşanır bilinmez allahım kimsye yasatmasn bn uzaktaki kişiym bn bile üzüldm

Ben simdi çok korktum ya hamiş degilsem diye :,(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…