Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Afiyet olsun. Cok iyi yapmissin canim.

Allahim cok buyuk hicbir kulunu yanliz birakmaz. İnsallah bizlerinde yuzunu guldurecek...

Ne zaman basladiniz ve bitirdiniz iliskiyi? Bide ayaklari diktinmi havaya yoksa sadece yattinmi?

Canım adet bıtımınde basladık adete 1 hafta kalada pek olmadı ayaklarımı dıkmedın sadece yattım

memleketimden bir türkü armağan ediyorum size kızlar
bu türküyü ne zaman dinlesem ağlıyorum yine duramadım ağladım

[video=youtube_share;DQPaqCx6N64]http://youtu.be/DQPaqCx6N64[/video]

yine kendımı dınledım offffffffffffffffffff hamıle olmadgmı bıle bıle dınledım ...hamıle degılm kendımı öylede hıssetmıyorum.. bebek düşüncesine ara verdm

yine kendımı dınledım offffffffffffffffffff hamıle olmadgmı bıle bıle dınledım ...hamıle degılm kendımı öylede hıssetmıyorum.. bebek düşüncesine ara verdm

üzme diyorm kendini bugn regl olunca bende çok gladm suan da dokunsalar ağlarım bu ay yüzünü güldürsn Rabbim tüm çocuk isteyenlern

üzme diyorm kendini bugn regl olunca bende çok gladm suan da dokunsalar ağlarım bu ay yüzünü güldürsn Rabbim tüm çocuk isteyenlern

amın canımm ağlamaa lütfenn zamanı var demekkı her ay dıorum kı kaptrmycm kendmı belırtı ararken buluyorm :S

memleketimden bir türkü armağan ediyorum size kızlar
bu türküyü ne zaman dinlesem ağlıyorum yine duramadım ağladım

[video=youtube_share;DQPaqCx6N64]http://youtu.be/DQPaqCx6N64[/video]

bende dinleyip ağladım bugün o türküyü bende kesanlıyım çanakkalede de teyzemler dayımlar var

Canlarım selam, gece oldu ama arkadaşlardaydık, fasıl uzadı biraz, şimdi okudum yazılanları ) bu yurtdışına seyehatlerle alakalı konuya açıklık getireyim hemen. Meme kanserini desteklemek üzere yapılan çalışmalardan biri, gecen senelerde, iç çamaşırı rengi falan vardı hatırlarsınız.

Elcem'cim yorum yapmışsın ben de renk veremedim orada kusura bakma.
Ama çok güldüm, kayınvalidem aramış, "kızım doktor izin verdi mi ?", kardeşim, annem arıyor hayırdır nereden çıktı diye, ben iş için kore, hong kong, Çin'in bir çok şehrine sık gittiğim için herkes gerçek sanmış ama bu ülke prk alakasız gelmiş )

Son düzenleme:
haklsın o yuzden bıraktm dınlemıyı nerem agrıo sa agrıyoo batta ıster gelsn ıster gelmesın :)))))))))))))))))

Canım bir çok şeyi okuduklarımızdan duyduklarımızdan etkilenerek hissedebiliyor olabiliriz.
Hamilelik belirtisi kimilerinde oluyor, kimilerinde olmuyor bu belli.

Ama ben hep dedim, belim çok ağrıdı, bu en bariziydi, kasıklarıma sancılar girdi, bacaklarım sızlandı, ama göğsümü hiç anlamadım her regl döneminde olan şişkinlik vardı.

Sadece şu detay olabilir, ben regl olduğum senelerde sancıdan ölürdüm, gece yarıları acillere gidip iğneler yaptırırdık, sonra sonra azalmaya başladı, evlenince daha azaldı ama hep sancılarım olur, benim vücudum tepkisi bu şekilde, belki ondandır ben bu belirtileri hissettim.

Bilmiyorum hamileliğinde belirti yaşamayanların önceki durumu nasıl.
Tsncn, canım senin normal regl dönemlerinde ağrıların olur muydu ?

Dinleyip belirti aramak yorar elbet, takmamak en güzeli ama belirtiler varsa inanın bana çok bariz yaşanıyor, zaten ağrım var diye dolanıyorsunuz, onu rahat anlayacağınızı düşünüyorum, hani psikolojik cinsten değil, bariz rahatsız eden sancılar, agrılar

hayırlı olsun adetin kaç gün geçmişti canım? benm bir gün geçe 51.7 çıktı da

Canım benimki reglime 3-4 gün kala 148.7 çıkmıştı, ama bu değerler herhangi bişey belirlemiyor, sadece artması önemli, 2 gün arayla.
Döllenmiş yumurta rahme düştükten sonra, anne ben buradayım diye sinyal gönderirmiş, hcg hormonuyal
Değer kanda varsa, döllenme olmuştur, Allahın izniyle.
Şöyle düşün benim yumurtam reglimden sonra (atıyorum) 12.gün döllenmiştir, seninki 17. Gün döllenmiştir. Buna bağlı olarak benim değerim yüksek olmuştur.
Kafana hiç takma bunu, dr ye git, yine test ister zaten

Ay canım evet, büyüyor günden güne inşallah, kalbini duymak nasip olur inşallah haftaya, hepiniz en kısa zamanda yaşarsınız bunları inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…