Bende acı vardı canıım şişlik pek yoktu
Afiyet olsun. Cok iyi yapmissin canim.
Allahim cok buyuk hicbir kulunu yanliz birakmaz. İnsallah bizlerinde yuzunu guldurecek...
Ne zaman basladiniz ve bitirdiniz iliskiyi? Bide ayaklari diktinmi havaya yoksa sadece yattinmi?
tşkr ederm cnmmm
Oturup kalktıgında belinde bi agrı oluyo muu
Canım adet bıtımınde basladık adete 1 hafta kalada pek olmadı ayaklarımı dıkmedın sadece yattım
yine kendımı dınledım offffffffffffffffffff hamıle olmadgmı bıle bıle dınledım ...hamıle degılm kendımı öylede hıssetmıyorum.. bebek düşüncesine ara verdm
üzme diyorm kendini bugn regl olunca bende çok gladm suan da dokunsalar ağlarım bu ay yüzünü güldürsn Rabbim tüm çocuk isteyenlern
memleketimden bir türkü armağan ediyorum size kızlar
bu türküyü ne zaman dinlesem ağlıyorum yine duramadım ağladım
[video=youtube_share;DQPaqCx6N64]http://youtu.be/DQPaqCx6N64[/video]
amın canımm ağlamaa lütfenn zamanı var demekkı her ay dıorum kı kaptrmycm kendmı belırtı ararken buluyorm :S
yine kendımı dınledım offffffffffffffffffff hamıle olmadgmı bıle bıle dınledım ...hamıle degılm kendımı öylede hıssetmıyorum.. bebek düşüncesine ara verdm
aynen be canım sasırdm ne yapacağımı artık
Bence hamilelik hiç hissedilmiyo canım hem kendıne kızma hepimiz aynıyız
haklsın o yuzden bıraktm dınlemıyı nerem agrıo sa agrıyoo batta ıster gelsn ıster gelmesın :)))))))))))))))))
hayırlı olsun adetin kaç gün geçmişti canım? benm bir gün geçe 51.7 çıktı da
Canim hadi gozun aydin. Bak ne guzel cikmis degerin. Biliyosun haleninde bu civarlardaydi simdi limon cekirdegi oldu bizim mercimek. Kendine cok dikkat et canim yorma kendini bu zamanlar biliyosun cok onemli... Ama inan kendim ogrenmis gibi cok sevindim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?