Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Teşekkür ederim cimcimee
Allah'ıma çok şükür böyle bir düşük yaşadım..
Şuan göğüslerim yeni şişti kasıklarımda 1 haftadır ağrılarım oluo ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum nedense
Geçen ay ki 3 gün süren hamileliğimdeki belirtilerden eser yok..
bakkalım hayırlısı...:2:

allah hayırlı evlat vrsin inşallah en kısa sürede canım

Amin canım Allahım herkese hayırlı evlatlar nasip etsin inş

Tunaydin kızlar nasılsınız??
Efser canım değerin çok iyi yukselyor. Tabi doktorun daha iyi bilir ama sağlıklı bir gebelik gibi..
Yeliz07 üzülme bazen idrar testleri yanlış alarm verebiliyor.. Oyuzden en sağlamı kan testidir.. Inşallah kısa sürede kan değerinde görürsün pozitifi..
Marmelat nasılsın canım kasık ağrıların devam ediyor mu? Az kaldı bata da sanırım..
Matmazel nasıl oldun kuzum??

Kizlarr Ben bu sabah yine adet olmadan gune başladim ki benimm adetlerim gece olur gun icinde olmaz.Bugun de gecti yani :) ama dünkü negatif degerden sonra adet gormemek cok can sıkıcı dune kadar en azindann umudum vardi..Bi de bu geç dollenme olayi var acaba adet sokturucu falan kullanmadan beklesemmi biraz daha??Peki bi soru daha eger oyle bisey olsaydi dün doktor karından ultrasonla baktiginda bunu anlar miydi??

Cnm umutlanmiyorum adete yakın ya ondan oluyodu r Sağol güzel düşüncelerin icin hayrlisi diyelm artik:)) senin bebis 7.haftya girmiş masallah :))
umudun olsun kuzum hep:) 7 haftalık oldu ama canım sıkkın dün gittim keseyi görmeye gördüm kalp atışına iki hafta sonra dedi bebeği de göremedim bugünde netde okudum kesem küçükmüş benim canım sıkkın dr bir şey demedi ama sabahtan beri leyla gibiyim
çok teşekkür ederim cnm içim rahatlattin pazartesi tekrar gidiyorum doktora inş dediğin gibi olur :)

İnşaallah canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin sağ salim alırsın kucağına büyütürsün

Göremez canım geç döllenmeyse kese karından hemen görünmüyor

kızlar doktordaydım bugün 19 tane yumurtam var doktor hap ve folik asit verdi inş bu ay aşılamam olur

Su canim arkadasim hastayim hasta canim ister pasta bas agrim sabah hafifleyince kendime geldim valla gunu bitirip eve biran once gidiyim derdimdeyim. İhlamurunu yapip yaticam. Yarina kadar iyice toparlamam lazim kendimi. Beni dusundugun icinde ayrica coookkk mutlu oldum...

Son düzenleme:
Cnm içini ferah tut dr bisey demedyse sorun yoktur cok kafana takiyosan ara dru
Yaklasti diye adeten önceki rutin sancilr basladi yakin ya bat ondan canim

kızlaaaaarrrrr akşam menülerini alalım

yayla çorbası ve pilav yapmaya karar verdim ama yanına ana yemek ne yapsam bilemiyorum

bende çok sevindim canım duyunca malum 2 yıldır istiyorm ilk aşılamam olcak tutmaz ama ikinciden umudum olur sen naslsn keyfin falan

Canım 19 yumurta olmazki 19 mm olmasın o en fazla 3-4 yumurta olur o da her zaman olmaz

kızlaaaaarrrrr akşam menülerini alalım

yayla çorbası ve pilav yapmaya karar verdim ama yanına ana yemek ne yapsam bilemiyorum

İki pirinç yan yana olmuş:) yanına yeşil fasulye varsa güzel olur tabi sen salata yaparsın birde:) ben makarna yapıcam bugün salata ayran yeter:) yeşil fasulyem vardı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…