günaydın arkadaşlar cuma günü beta hcg 51 dünkü tahlilde 336 çıkmış iyi yükseliyor değil mi?
Duaya ihtiyacim var kizlar nolur dua edin banada.Ya Rahman Ya Rahim olan Allahim yalvaririm bizede anne olmayi nasip et.Taktir ilahi senin sen elleri bos cevirmezsin,burada butun kardeslerim adina senden hayirli evlatlar istiyorum Allahim bize merhamet et .amin
Maşallah cnm kaç güne geçti 2 test arasnda allah korusun bebisini insallh daha çok yukselicek
hiç üzülme senin kist 3 cm benim ki 5 cm di hiç bir sıkıntı yaşamadım ben hamileyken yaşayanda duymadım açıkçası benim kistim kendiliğinden sönmüş sezaryen ameliyatında yumuratalığımın üstünden onu da temizlemişti dr sorun olsaydı doktorum kesin söylerdi düzenli kontrollerime gittim kasığımda ağrı oluyordu ama benim oğlum aşağıya yerleşmişti yukarı çıkmamıştı ondan dı için rahat olsun istersen başka bir doktora daha git kafan rahat eder, hayırlı olsun hamileliğin
çok teşekkür ederim cnm içim rahatlattin pazartesi tekrar gidiyorum doktora inş dediğin gibi olur :)
Duaya ihtiyacim var kizlar nolur dua edin banada.Ya Rahman Ya Rahim olan Allahim yalvaririm bizede anne olmayi nasip et.Taktir ilahi senin sen elleri bos cevirmezsin,burada butun kardeslerim adina senden hayirli evlatlar istiyorum Allahim bize merhamet et .amin
umudun olsun kuzum hep:) 7 haftalık oldu ama canım sıkkın dün gittim keseyi görmeye gördüm kalp atışına iki hafta sonra dedi bebeği de göremedim bugünde netde okudum kesem küçükmüş benim canım sıkkın dr bir şey demedi ama sabahtan beri leyla gibiyimCnm umutlanmiyorum adete yakın ya ondan oluyodu r Sağol güzel düşüncelerin icin hayrlisi diyelm artik:)) senin bebis 7.haftya girmiş masallah :))
çok teşekkür ederim cnm içim rahatlattin pazartesi tekrar gidiyorum doktora inş dediğin gibi olur :)
Göremez canım geç döllenmeyse kese karından hemen görünmüyorKizlarr Ben bu sabah yine adet olmadan gune başladim ki benimm adetlerim gece olur gun icinde olmaz.Bugun de gecti yani :) ama dünkü negatif degerden sonra adet gormemek cok can sıkıcı dune kadar en azindann umudum vardi..Bi de bu geç dollenme olayi var acaba adet sokturucu falan kullanmadan beklesemmi biraz daha??Peki bi soru daha eger oyle bisey olsaydi dün doktor karından ultrasonla baktiginda bunu anlar miydi??
Tunaydin kızlar nasılsınız??
Efser canım değerin çok iyi yukselyor. Tabi doktorun daha iyi bilir ama sağlıklı bir gebelik gibi..
Yeliz07 üzülme bazen idrar testleri yanlış alarm verebiliyor.. Oyuzden en sağlamı kan testidir.. Inşallah kısa sürede kan değerinde görürsün pozitifi..
Marmelat nasılsın canım kasık ağrıların devam ediyor mu? Az kaldı bata da sanırım..
Matmazel nasıl oldun kuzum??
Cnm içini ferah tut dr bisey demedyse sorun yoktur cok kafana takiyosan ara druumudun olsun kuzum hep:) 7 haftalık oldu ama canım sıkkın dün gittim keseyi görmeye gördüm kalp atışına iki hafta sonra dedi bebeği de göremedim bugünde netde okudum kesem küçükmüş benim canım sıkkın dr bir şey demedi ama sabahtan beri leyla gibiyim
İnşaallah canım sağlıklı bir gebelik geçirirsin sağ salim alırsın kucağına büyütürsün
Göremez canım geç döllenmeyse kese karından hemen görünmüyor
Yaklasti diye adeten önceki rutin sancilr basladi yakin ya bat ondan canimTunaydin kızlar nasılsınız??
Efser canım değerin çok iyi yukselyor. Tabi doktorun daha iyi bilir ama sağlıklı bir gebelik gibi..
Yeliz07 üzülme bazen idrar testleri yanlış alarm verebiliyor.. Oyuzden en sağlamı kan testidir.. Inşallah kısa sürede kan değerinde görürsün pozitifi..
Marmelat nasılsın canım kasık ağrıların devam ediyor mu? Az kaldı bata da sanırım..
Matmazel nasıl oldun kuzum??
kızlar doktordaydım bugün 19 tane yumurtam var doktor hap ve folik asit verdi inş bu ay aşılamam olur
19 yumurtami maşallah cnm:)))
Ohh su karlı havada da ne güzel olur sıcacık yorganın altında yatmak
bende çok sevindim canım duyunca malum 2 yıldır istiyorm ilk aşılamam olcak tutmaz ama ikinciden umudum olur sen naslsn keyfin falan
kızlaaaaarrrrr akşam menülerini alalım
yayla çorbası ve pilav yapmaya karar verdim ama yanına ana yemek ne yapsam bilemiyorum
bende çok sevindim canım duyunca malum 2 yıldır istiyorm ilk aşılamam olcak tutmaz ama ikinciden umudum olur sen naslsn keyfin falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?