Canım endişe et diye yazmadım ama ben hep öyle gördüm duydum ondan dedim, doktoruna güveniyorsan sorun yoktur
Hımm bana doktorum o konuda hiç birşey söylemedi sadece hamile kalmamda bi sorun olmadığını herşeyin normal olduğunu söyledi.4-5 aydır düzenli olmaya başladı regl im yani 28 günde.ş
Şuan 30. gün ama tık yok
Bakalım çok merak ediyorum yrn sabah tekrar test yapıcam :)
Teşekkür ederim canım :))
nasılsınız bakıyımmm...
Afiyet olsun:))
Gelin birlkte çıkalm canm ama sennkide ii fikirmiş yarınki menü hazır şimdidenayyyy özür dilerim kuzum gel beraber yiyelim :26:
afiyet olsun kuşum biz dışarda yemeyeli yıl oluyo yarına hemen ıspanak yemeği yapayım bari o zaman evde yenmiyo yemek
ıyıyım canım çok şükür atraksiyon lazım bu topiğe :))) yeni hamıle haberlerinormaldir canım endişe etme bence.
inşallah testin pozitif çıkar
iyiyiz hayatım sen nasılsınn
nasılsınız bakıyımmm...
Gelin birlkte çıkalm canm ama sennkide ii fikirmiş yarınki menü hazır şimdiden
ıyıyım canım çok şükür atraksiyon lazım bu topiğe :))) yeni hamıle haberleri
Canım bi tarifi var mı?
Yoksa öyle yenecek mi?
Canım bi tarifi var mı?
Yoksa öyle yenecek mi?
canım benim arkadasım geçen ay sabah aç karnına 1 tatlı kaçığı çörek otunu çiğneyerek yedikten sonra üzerine su içti ve şimdi hamile. banada söyledi ama ben yapmıyorum
canım benim arkadasım geçen ay sabah aç karnına 1 tatlı kaçığı çörek otunu çiğneyerek yedikten sonra üzerine su içti ve şimdi hamile. banada söyledi ama ben yapmıyorum
İidr cnm senden nbr nası oldu agrılarn
evet canım eşim ıspaak yemediği için ne zaman akşama ıspanak yapıyorum desem dışarda yiyelim yaa diyo
yoksam o haber sendenmi geleceeeeekkkkk
doğru biliyorsun canım, sen nasılsın kuzum görüşemiyoruz
oh güzel menü, kız canım çekecek olmaz ki şakşuka
sonunda bugün hastaneye gidebildim:) BThcg 682 çıktı,dokyot ultrasonlada baktı 2.1 mm dedi..ama belki bebek değildir damar şişmesi de öyle görünebilir dedi..BThcgnin ptesi 3000 olmasını tahmin ediyorum ptesi yine gel o zaman kesinleşir dedi..
cnm cok sevındım hayrlı olsun saglıkla kucagına alırsn ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?