Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım endişe et diye yazmadım ama ben hep öyle gördüm duydum ondan dedim, doktoruna güveniyorsan sorun yoktur

canım sizde doktora gidince sorun adetin 3. günü bakılmış deyin hem 19 mm büyüse aşılamam olur. bu arada ist kr yağıyo

normaldir canım endişe etme bence.
inşallah testin pozitif çıkar

nasılsınız bakıyımmm...

iyiyiz hayatım sen nasılsınn

ayyyy özür dilerim kuzum gel beraber yiyelim :26:

afiyet olsun kuşum biz dışarda yemeyeli yıl oluyo yarına hemen ıspanak yemeği yapayım bari o zaman evde yenmiyo yemek
Gelin birlkte çıkalm canm ama sennkide ii fikirmiş yarınki menü hazır şimdiden

Gelin birlkte çıkalm canm ama sennkide ii fikirmiş yarınki menü hazır şimdiden

evet canım eşim ıspaak yemediği için ne zaman akşama ıspanak yapıyorum desem dışarda yiyelim yaa diyo

ıyıyım canım çok şükür atraksiyon lazım bu topiğe :))) yeni hamıle haberleri

yoksam o haber sendenmi geleceeeeekkkkk

Hamile kalmak için Çörek otu Bal Tarçın Macunu

12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal

Bu karışımdan her gün 1 yemek kaşığı adetin 2. günü başlanıp 12. güne kadar, aç karnına veya yemekten 1,5 - 2 saat sonra yenir. Bu karışım yumurtaları büyütüp hormonları düzenler. Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.

buldum canım o tarifi...benim bir bebeğim var inşallah sizlerinde olur

Canım bi tarifi var mı?
Yoksa öyle yenecek mi?

canım benim arkadasım geçen ay sabah aç karnına 1 tatlı kaçığı çörek otunu çiğneyerek yedikten sonra üzerine su içti ve şimdi hamile. banada söyledi ama ben yapmıyorum

İidr cnm senden nbr nası oldu agrılarn

şuan için pek bi agrı yok cnm kasıklarmdakı baskı dışında adet belırtsı patlıyck gbı

evet canım eşim ıspaak yemediği için ne zaman akşama ıspanak yapıyorum desem dışarda yiyelim yaa diyo

yoksam o haber sendenmi geleceeeeekkkkk

hayırlısı canımmm ben ve ya bu topıktn bırı hamıle kalsa kendım kadr sevınırmmm

sonunda bugün hastaneye gidebildim:) BThcg 682 çıktı,dokyot ultrasonlada baktı 2.1 mm dedi..ama belki bebek değildir damar şişmesi de öyle görünebilir dedi..BThcgnin ptesi 3000 olmasını tahmin ediyorum ptesi yine gel o zaman kesinleşir dedi..

cnm cok sevındım hayrlı olsun saglıkla kucagına alırsn ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…